18

gogo

преди 6 месеца

А дали кой да е, или да кажем САЩ иска да разговаря със Северна Корея за нейната неприкосновенност? Какво всъщност означава това? Че СК ще разработва ядрени оръжия и ще ги тества в полет насочен към съседни държави? Че СК да може да постъпва както си иска със подвластното и население? Суверенитетът на СК е в значително по-голяма степен зависим от Китай, отколкото от САЩ, но публични коментари на тази тема от ръководството на СК няма.

17

Малко за политика

преди 6 месеца

Знаете ли кой е казал: "Не може да бъде независима една държава, която няма атомно оръжие". Ако не знаете, няма да се сетите. Казал го е генерал Де Гол - бивш президент на Франция. И е бил прав. Затова например никой не смее да посегне на Северна Корея. Можем да ги оплакваме че са бедни, сигурно им е струвало скъпо това оръжие, но те не са сателит на никого.

16

До КНДР

преди 6 месеца

*** и сега там, що чакаш България да стане така. Там поне всички са слабички че и в повече недохранени (без лидера де), тренирани, събота и неделя - стабилно обществен труд. Къщите изчистено - модернистичен стил, нямат мебели, освен един килим в средата на стаите, радиоточка, с една програма и три портрета на стените. Сещате се на кои.

15

Св

преди 6 месеца

Аз не знам, но при официално определение на думата ПРОПАГАНДА, че е послание целящо въздействие на масите с крайна цел облагодетелстване на дадена група или личност, да има департамент по пропаганда и агитация ... и пак да си питат ушите и да блеят. Това е абсолютно промит мозък вече, обществен. Както и в Хитлеристка Германия - министерство на пропагандата на Гьобелс.

14

...

преди 6 месеца

в северна корея не се защитава нищо друго освен фамилията ким! само тя е от значение там! това е истината и друга просто няма!

13

До КНДР

преди 6 месеца

Ние имахме такъв период! 45г така, че НЕ! отделно ти си си путинофил, личи си ти! а аз на всеки путинофил задавам едни въпрос! ЗАЩО НЕ ХОДИТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В северна корея СЛЕД КАТО за вас там е рая!? ми бегаите бря! ко ви спира!!!???

12

до Илийчев

преди 6 месеца

За какво й е да прави преврат, тя си управлява както си ще от десетки години, без да влиза в полезрението на когото и да било... :D

11

КНДР

преди 6 месеца

Искам България да стане като Северна Корея!

10

Ъхъ

преди 6 месеца

Предпочитат да преговарят "очи в г*з"

9

Анонимен

преди 6 месеца

А Тръмп и Ким карти ли играха?

8

...

преди 6 месеца

Не ме интересува.

7

пияница мистик

преди 6 месеца

А, ами много ясно! То и аз, като съм мултимилионер съм независим и неприкосновен. Не ми пука дали съседите умират от глад или не, точно както на фамилията Ким не им пука за народа им. :)))) Вас не САЩ, ами народа ви ще ви събори рано или късно и ще сложи край на тиранията ви

6

bl

преди 6 месеца

Правилно - с терористи не се преговаря.

5

Илийчев

преди 6 месеца

Този поглед казва много. На мястото на КимченхУй щях да си помисля добре дали да не откомандировам сестра си за вечните ловни полета, понеже може да му спретне преврат и да вземе властта. Историята помни не е един такъв случай, когато властта за някой е опиат.

4

Нео

преди 6 месеца

А защо ходи Ким с влака до Виетнам? И тези не знаят какво говорят.

3

кратко и ясно

преди 6 месеца

само в едно изречение, последното, никакви преговори със самопровъзгласилите се господари на света.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Споко, ако изобщо преговаряте, ще сте с гръб към тях и леко приведени.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Всички знаят, че започнат ли преговори със САЩ ще бъдат излъгани.