8

Палестинци=Терористи

преди 5 месеца

Палестински народ няма, нито език нито права да ограбват чужди земи, още по малко да вършат непрестанен терор и зверства срещу правовата демократична независими от 1948 и суверенна държава Израел. А Палестинска автономия е престъпна организация съюз на много терористични групи на ислямски арабски държави, които имат 23: арабски от 54 ислямски държави и 680 пъти повече земи от 1! обещана и дадена от Бога само на евреите земя за вечно наследство която арабски банди незаконно окупират и терори

7

Палестинци=терористи

преди 5 месеца

Много е нагло про-терористите от ООН ЕС Иран Турция Русия и др да искат примирие с ислямски терористични групи, обсебени от дявола масови убийци изнасилвачи които дори за отвличане заслужават смъртни наказания, колко повече за всички извращения зверства масови кланета, но още подкупвани от ООН милиони да вършат престъпления срещу човечеството и награждавани с вече над хиляда тира хуманитарни помощи, гориво оръжия.Ито без да изискат отвлечените над 55 дни цивилни евреи в опасност за живота им!

6

за беснитеКУЧЕТА

преди 5 месеца

санитарно почистване

5

Българин

преди 5 месеца

Гордеят се с гаврите с децата в плен, карани насила да гледат зверствата заснети от Хамас, разделянето между братя и сестри, невръстни деца и родителите им, изолирането на 10 годишни в тъмни килери за по 50 дни. Та така, много са силни терористите в клането и издевателствата над беззащитни деца и жени. В боя ги видяхме. Зад Израел, до пълното военно и политическо унищожение на Хамас!

4

Българин

преди 5 месеца

Хамас са до гуша затънали да не казвам в какво... Почнаха да шикалкявят, че не могат да намерят следващите 10 живи заложници и днес щели да пуснат само 8, щот видиш ли, подаръка за Путин влизал и в общата сметка, та ги броим двойно. Вчера "отърваха" тълпата "цивилни граждани", които бяха на косъм от линч над 2-те подарък за Путин, превозвани в колите на импотентите от ЧК. Гордеят се с гаврите с децата в плен, карани насила да гледат зверствата заснети от Хамас, разделянето между братя и се

3

време е за танци

преди 5 месеца

Хайде палестинци, бивши затворници, скачайте ,че вашите доблестни братя са били смели мъже, като са отрязвали главите на деца...скачайте и се радвайте---нали това ви е мечтата!

2

Анонимен

преди 5 месеца

До 1 - защото за арабите/перси е изгодно конфликта да тлее... Това, което не се споменава в статиите за заложниците е, че преди да започне размяната на заложници на 14 ноември САЩ размрази 10 милиарда дорара от замразените парички на персийците. На никой не му дреме за палестинците те са просто разменна монета.

1

ъъъ

преди 5 месеца

Защо нито една арабо-мюсюлманска държава не иска палестинците?Нали защитниците на палестинците сте големи отворковци?Оня,изкукалия младеж ердоганчо,като се прави на клоун,защо не ги покани в прекрасната си държава?Нали и едните и другите са ***-еднакъв манталитет,еднакво мислене?Всички очакват помощ пак от християнския свят.