32

до 29 миокардитчета

преди 5 месеца

Свързаното с ваксинацията срещу Ковид Moderna mRNA технология сърдечно увреждане на миокарда е по-често срещано, отколкото се смяташе досега, и по-често при жените, отколкото при мъжете; сред 777 участници (средна възраст 37 години, 69,5% жени),40 участници (5,1 %; 95 % CI 3,7-7,0 %) са имали повишена концентрация на hs-cTnT (тропонин) на 3-ия ден и свързаното с ваксината Moderna увреждане на миокарда е установено при 22 участници (2,8 % [95 % CI 1,7-4,3 %]).https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37470105/ Проучването на проф. Кристиян Мюлер не съм го чел, но е интересно за ваксъните.

31

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен"Странични действия след ваксинацията са до 3 седмици след това" -------- мхм то заради това всичките силно сиропирани държави вече близо 2 години отбелязват 10-20 че и до 30% повишена смъртност... надай се булка на рунтав.. ама щом ти помага да заспиваш продължавай да живееш в самозаблуда хахах

30

Анонимен

преди 5 месеца

Странични действия след ваксинацията са до 3 седмици след това. Така че плашиш гаргите. Айде скрий се!

29

SADS

преди 5 месеца

До Анонимен "Дъщеря ми живее в Швеция. На 22 години. Ваксинира се два пъти с модерна и третия път с файзер. Никакви проблеми." -------------------- да бе, те всички са така.. до момента, в който опечалените не пуснат сърцераздирателен пост в стил "внезапно почина".

28

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "За сведение, в Швеция спряха модерна в последствие, за младите до 30 години и децата, заради 4 случая на лек миокардит при млади момчета. Така че никой не е умрял." -------------- хахахаах успокоявай се и се самозалъгвай.. и в никакъв случай недей да четеш швейцарското изследване, което намира в кръвта маркери за миокардит в 1 на 35 сиропирани с модерна хахахаха... амо то е само "леко" миокардитче.. кво толкова.. унищожена сърдечна тъкан за има-няма доживот.. ама е "леко"... хахахах

27

Анонимен

преди 5 месеца

Дъщеря ми живее в Швеция. На 22 години. Ваксинира се два пъти с модерна и третия път с файзер. Никакви проблеми. Никакви странични действия, никакъв ковид. За сведение, в Швеция спряха модерна в последствие, за младите до 30 години и децата, заради 4 случая на лек миокардит при млади момчета. Така че никой не е умрял. Но за сведение, умряха много деца от ковид, преди да дойдат ваксините.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Ахой лум5ени антиваксърски - пак ли с глупостите бре серсеми - по-леко требе, ама толкоз ви е мозъка от заразяване с КОВИД

25

Няма видове

преди 5 месеца

Там Вече всички са равни.. ..

24

Високо

преди 5 месеца

Едно ангелче ми издаде, че в казана на ваксърите има ерлексир на вечния живот при минус 75 градуса и който изплува отлита в рая защото има благословен от БИГ ФАРМА имунитет.

23

Анонимен

преди 5 месеца

По-добре прочети за каква свръхсмъртност пишат!

22

за офсете на Урсула

преди 5 месеца

Септември 2023 г. Сред осемнадесетте държави - членки на ЕС, които регистрираха свръхсмъртност, водят ваксаните Кипър (13,9 %), Финландия (13,4 %), Нидерландия (12,7 %) и Ирландия (12,5 %).Деветте държави - членки на ЕС, в които не е регистрирана свръхсмъртност започват с Румъния (-12,6 %), Латвия (-7,3 %), Словакия (-6,9 %), Унгария(-6,4 %) и България (-6,3 %) https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/8/8b/Figure_1_Monthly_excess_mortality_in_SeptemberV2.png Не съществуват видове смъртност Ваксърите сте на прицел.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Oвцете като влязат в интензивното съжаляват, че не са се ваксинирали, ама е късно.

20

Др. Боци-боц

преди 5 месеца

До До 18 "За жалост не са спряли нищо" ------------- всъщност само Исландия е спряла изцяло модерната експерименталка. Другите държави само са я ограничили за под 30 годишните, че нещо прекалено много дефекти давала, но то така започна и с астрата. Въпрос на време е изцяло да я спрат.. да видим дали ще имат кохонес да си признаят и за фазер. The Moderna jab, which has mostly been used in Iceland for second doses, wont be used until more information over its safety has been collected, the chief

19

До 18

преди 5 месеца

За жалост не са спряли нищо, просто в момента не натискат младите за тая терапия, ама ела да ги видиш пенсиите как се редят за нея, даже се карат, жалка работа, овцете са доволни!

18

Зелен Демократ

преди 5 месеца

Битките приключват, но войната срещу вас ще продължим, стягайте се! Ще има и нови битки, който падне там ще го почитаме като герой, докато си пием питието на някой тропически плаж и понасяме жегата заради вас!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Ако е само ковид ще е добре.Миналата година в коментарите някакъв психар,който даже не знаеше къде да слага главни букви и какво е това понятие "изречение" пишеше,че ще има нов вирус за азиатските деца от "Мордор".

16

Анонимен

преди 5 месеца

Абе зашТо така Исландия, Швеция, Дания и Финландия спряха употребата на експерименталната генна терапия на модерна??? Хайде да обясни някой високообразован, здравноинформиран, добре запознат и вярващ в "скоростта на науката", свети фаучи, свети коремен хирург, свети третоигленик и светата троица бтв-нова-бнт и техните месии мисиирките?

15

Анонимен

преди 5 месеца

..."Починал e един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция." А колко са починалите С мазоли, С хемороиди, С кокоши трън, С кариес? ОТ какво е починал този починал, какво ВОДЕЩО заболяване е имал???

14

Анонимен

преди 5 месеца

До Препоръчвам.Има си статистика за всичко и за всеки, който се интересува. Ежедневната сводка тук е за ЕПИДЕМИЯ, от която в голяма степен миже да се препазиш. Тя е чааст от т.н. "управление на риска". Но откъде толкова акъл в такива като вас. Нали трябва да има ретланслатори на конспирация.

13

блажени са верующите

преди 5 месеца

За сведение на уффсете, ов444арите вече дори не си правят труда да крият, че се подиграват с вас! Бърз пример - отваряте статистиката на "официалния" сайт и гледате за днес "общо" 1 90+г. погинал от кромид. Гледате един ред по-надолу и този 90+ годишен вече е 80-89г. сиропиран. Минавате на данните за 14 дни. Графата "общо" 50-59г - 0. Един ред по-надолу в реда "починали но вапцани" вече имаме 1. И това са "грешките" от само 3 таблички за само 14 дни.. но вие блеейте с навлажнен поглед и вервайте