10

Анонимен

преди 5 месеца

Няма нито една страна в целия свят,която да си купува нещо за милиарди и да й дават само чертежи...На Магарев магариите в милиарди сега ще плащаме.

9

ЯМБОЛИЯ

преди 5 месеца

Браво!!!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Слава на българската армия!!!

7

НА Мадуро Машините

преди 5 месеца

Нещата стават доста сериозни, Колониалната-Конструкция на Коалицията са си стегнали багажа вече.. а ние ще си останем в калта от техните фекалиьи.. А после ще молим МосАД да ни ги издирват и доставят един по един от всички краища на света.

6

?

преди 5 месеца

Няма по отвратителна снимка на света! Браво на фотографа!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Eй шебеци , Тагарев не е виновен че Баба Меца се хвърли в обятията на Жълтият Дракон. Кат си пречисти греховете Мецана ще бъде върната в Европа, но вече с намордник .

4

Амед

преди 5 месеца

Тагаренко кога ще подаде оставка??Всички я очакваме с нетърпение и надежда.

3

Браво Тагарев !

преди 5 месеца

България е единствената страна от бившия соц. блок която не се превъоръжи и не модернизира армията си. Това стана заради такива генерали като Радев - рускoто мюре , които вместо да наливат пари за превъоръжаване наливаха пари на господарите си в Москва за поддръжка на скраба от времето на СССР. Войната в Украйна показа колко брутално остаряла е техниката и тактиката от онези времена.

2

ало ало

преди 5 месеца

това мр-ъсно, украинско животно, не си ли помисли, че 150 високопроходими машини ще послужат на нашия народ в бедствия, а ги подари на украинските бандити!...бял ден да не видиш!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Cлaвa чepтeжe!