12

Обективен

преди 5 месеца

Кубрат Пулев казал,че ще научат танците от Перуката , а Тервел добавил - ама трябва малко да пийнем...

11

Анонимен

преди 5 месеца

Заглавието е абсолютно неумно. На всички отговорни за реда им беше ясно, че провокатори и манипулатори ще предизвикат проблеми с реда. Нито УЕФА, нито БФС могат да си позволят такъв развой. За жалост, правоохранителните органи не се задействаха превантивно, да озаптят безумните претенции на протестиращите, а оставиха нещата на последното звено, жандармерията. БФС и УЕФА предотвратиха тежки имиджови последици за футболната игра и сериозни наказания за националния ни отбор.

10

тъпомер

преди 5 месеца

БФС стана заложник на един криминален лиценз,докато има отбор неотговарящ на всякакви критерий,ще има и други възползващи се от това,с една дума щуробаджинащина,държавата да не се прави на глух петел,а да опевести задълженията и нарушенията от един (отбор на народа),моето семейство е от друг отбор това прави ли го ненарод.Та пак опираме до прокуратурата,да БФС под егидата на УЕФА ФИФА и т.н.,но имаме закони.

9

Иванов

преди 5 месеца

Небългари да ме се изказват тука като са турци или се правят на такива един голям шут и там в Анадола да ходите и да не се връщате

8

Анонимен

преди 5 месеца

БФС като опитни апаратчици перфектно манипулираха ситуацията. Използваха някакви подозрения от СДВР пред УЕФА, а УЕФА използваха за своите цели т.е. да няма публика на стадиона, която да ги освирква. Само че подцениха протеста на феновете. Такива сценарии често се обръщат срещу сценаристите си.

7

обективен

преди 5 месеца

Този *** трябва да е капитан на отбора в ЦСЗ докато е жив , а боко да е премиер там !

6

Реджеп Ивредик

преди 5 месеца

В затвора :Ела перуко моя да ти нареша другата перука на ду парата с кожения гребен.

5

Ако бяхме в Турция

преди 5 месеца

Ердоган щеше да прани Боби Сюнета и неговите евнуси там покрай него в анадолски затвор пълен с *** на фи.

4

Обичам Турция

преди 5 месеца

От България ме е срам

3

Българин

преди 5 месеца

Искам да си сменя гражданството с турско Анаватан.

2

UEFA Maffia

преди 5 месеца

БФС Мафия

1

Анонимен

преди 5 месеца

пак МВР виновни