44

Кире

преди 5 месеца

Какъвто и да е Ицо хазарта е най-херасвания в тази партия и то далеч пред паляч.вци като Лорер, Петков, Терзиев и Василев. Всъщност без него те са едни анонимни палячовци и Лорер затова побърза да се извини. Както знаем от историята еврейето са готова ла.но да изядат само да се докопат до пара.

43

Бай Ставри

преди 5 месеца

Интересно по какво е специалист г-н Хазарта, че е депутат! Човек с подарено от учителите средно образование, наркозависим, алкохолик!

42

Анонимен

преди 5 месеца

До "РОМИТЕ КОМАНДВАТ ДЪРЖАВАТА НИ > ДАЖЕ НЕ И ЕВРЕИТЕ" , грешиш, ромите са само използвани слуги, включително и от евреите.

41

Радостин Василев

преди 5 месеца

Хазарта е гнусен тип! Само когато чух как говори за Буч, който му е бил приятел до вчера, няма нужда да го питам нищо повече!

40

тъпомер

преди 5 месеца

Чета тоя спечелил оня спечелил,а вие какво спечелихте на финала?Шиши да ви се кара всяка сутрин,и да се събуваме и удряме челото в земята,вай сакън да не ядосаме шиши паша.

39

Анонимен

преди 5 месеца

Държавата има нужда от решителен, богат и независим човек като Пеевски. Малко е грозен, но то не може всички хубави работи на едно място.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Държавата има нужда от решителен човек като Пеевски.

37

До 55

преди 5 месеца

Че си тиква ,вече разбрахме . Ама поне не пиши глупотевините публично , че си жалък . Борисов го крепяха толкова години неговите съмишленици и още го крепят . Затова ГЕРБ спечели и последните парламентарни избори , въпреки напъните и лъжите на някои мижави партийни активисти .

36

тъпомер

преди 5 месеца

Лорер Хазарт и т.н.Идват тежки времена г- да умници и разбирачи,трагедията за нас БЪЛГАРИТЕ тепърва предстои.Левски Ботев и всички наши герой ги омаловажи един наглец и атентатор,не е шиши а един сокол,гладен и алчен .

35

Ром"с

преди 5 месеца

Като слушаме нашите образовани ,и честни ,и правилни депутати ,то имам чуството че съм в селска кръчма от миналият век.Тез за нищо не стават в НС

34

Анонимен

преди 5 месеца

Лорер каза истината това е виц като евреин-миньор.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Лорер каза истината. Като цяло те изпраха Борисов, а и Пеевски. Това е срамно предвид уж ценностите на партията, но предполагам целта оправдата средствата.

32

посочете ми!

преди 5 месеца

кой от правителството на денков е българин, освен него?...няма такъв! всички са продажници на други страни, а кокорчо даже и не може да гласува като българин! тагаренко подари всичко българско на фашистите...цар Калоян щеше да ви сложи камък на шията и в янтра!

31

Анонимен

преди 5 месеца

"Благодарим ти, партио любима, че в тази динамична ера, отново ти ни върна към фенеразасили ни към каменната ера!"Благодаря за вниманието!

30

до 37

преди 5 месеца

от тези милиони 22 млн. са руснаци, а такива като лорер ги плюят и ги обявават за врагове!

29

анонимен

преди 5 месеца

Голяма забава! Като почнеш кой от тях се вписва в понятието политик, то всичко си идва на място. Хазарта се напъва да се прави на умен, Пеевски на много важен, а Лорер, чисто по еврейски, иска да угоди на всички. С такива хора няма да прокопсаме!

28

Психолог

преди 5 месеца

БЕЗ ТОК, НО С ЕЛЕКТРОННИ РЕЦЕПТИ? ХА ХА ХА! АМА ХИЧ НЕ Е СМЕШНО!

27

Анонимен

преди 5 месеца

Тези сценки могат да ги играят някъде другаде. Лорер знае, че не е харесвам така или иначе и го играе лошия, а ицето му се кара. Ау, колко са принципни. И двамата знаят, а и ние знаем, че Пеевски не е решил не ги е рязтурил. Просто гласовете не им стигат и разчитат на него. Включително принципния ицето хазарта.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Всички гонят корпорациите занимаващи се с ГМО, те са 3-4 компании в цял свят, които се занимават с тези отрови и съсипват земята, водата, храната, семената, поляците също ги изгониха, отвсякъде ги гонят! Изгонете ги и вие!

25

Анонимен

преди 5 месеца

То Ицо Хазарта си го знаем. Ама какъв е тоя Данаил Лорер? Защо ни е политик, който да каже след 2 минути "ми аз си тръгвам" и да отпраши към Тел Авив? И юдеизмът се наследява по майчина линия. Даже и евреин не е. Майка му се е казвала Хени Жозеф Челибонова-Лорер - колко да е еврейка с тая фамилия Челибинова? Щото в Казанлък евреи с лопата да ги ринеш, нали? Казваш се Данаил Челибинов, бе!