8

asdddsg

преди 5 месеца

6000 евро обезщетение..... в англия-ирландия заплатата за ден на баристър (адвокат, който говори в съда) е повече. тези присъди са майтап, този съд е едно голямо нищо.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Сексуалните услуги са вид труд. Може да е в разрез с общоприетите нравствени норми, но си е труд. Искаш точно определен вид изживяване или търсиш партньорка с определен тип външност и си избираш такава по каталог, в публ.дом или като караш бавно покрай някои места на Околовръстното. Само че, за да се узакони този труд трябва да се предприемат някои промени в Трудовия кодекс. Жрицата или жиголото да платят патент, после да плащат данъци и да внасят осигуровки.

6

Анонимен

преди 5 месеца

До Хм.... - Нищо не си разбрал. Това, което й е отсъдено като обезщетение е заради своеволното ограничаване на нейните човешки права. Сводникът насила я е карал да прави нещо и не й е разрешавал да престанеи да си замине. Тя наивно си въобразява, че има право по съдебен ред да изиска да й бъде възстановено онова, което е спечелила чрез секс услуги. Относно този аспект на проблема ти си прав.

5

Христо Христов

преди 5 месеца

Е и? Всички знаят, че ЕС е на продажните не само жени и аморалните ценности.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Ще видите Шенген на кукуво лято.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Сега всички про ститу тки на безплатен протест. Да работят 1 месец безплатно и така сводниците ще умрат от глад. Клиентите все ще ги хранят с нещо, я майонеза я нещо друго а сводниците няма да имат бензин за скъпарските си коли.

2

Хм....

преди 5 месеца

Щом не е плащала данъци от работата си, за какви обезщетения говори тая? И защо държавата трябва да и дава пари които сводника и е прибрал. Той също не се отчита пред държавата. Това са си ИЗВЪН ТРУДОВИ взаимоотношения защото ссеекса НЕ Е РАБОТА. Това че и дават пари, не значи че работи. НЯМА работа описана в трудово правния кодекс която да се върши с широко разтворени крака... Ама нали джендерастите в Страсбург така си изкарват бонусите към заплащането и половината не знаят жени ли са или мъже

1

Мнение

преди 5 месеца

Тя наистина има право на обезщетение заради това, че чрез заплахи е била заставена да проституира. Що се отнася до парите, които е печелила по този начин, те трябвада бъдат отнети от сводника в полза на държавата.