24

подприкритието

преди 5 месеца

1923 е основана ЗЕЛЕНАТА Индиана Джоунс САУДИТСКА АРАБИЯ............ЗЕЛЕНО МОРЕ е ИСТИНСКОТО ИМЕ на "ФАЛШИФИКАТ ЧЕРВЕНО МОРЕ" като ЗЕЛЕНОТО ЗНАМЕ на Саудитска Арабия...................Изгряването на Червеното знаме на Израел е ясно но със Сърп и чук, Петолъчка или звездата на Давид ще бъде?

23

Анонимен

преди 5 месеца

Номер 30, чуваш ли се какви простотии ръсиш? Русия е дала най-много на света, още от времето на Менделеев, Яблочков, Попов и много други. И сега е най-силна в света. Край с хехемонията на САЩ, разбойници мародерстващи безнаказано по света. Само Китай може да им строши очилата на американците, да не говорим какво ще им се случи, ако Русия реши да го направи.

22

До До Кашмерче

преди 5 месеца

Е па като си се уредил от какво се жалваш тогава? От това че Лошия ЕС и лошия запад ти предоставя революционни технологии позволяващи ти без много да се напъваш да си живееш живота? Кажи ми една технология идваща от скапаната русия и така наречения противоположен полюс на САЩ и запада.

21

До Кашмерче

преди 5 месеца

Аз съм се уредил отдавна не ме мисли ....ти си от тия диабетични бомби дето по цял ден дремят пред компа задръстени от бургери , кока коли и комплекси ......срам те е да излезеш навън защото ти се подиграват всички и с право ! Те тия са най опасни зад компа ...движат цялата световна икономика и посоката на вятъра .......ей вие сте тия очиларки пъпчиви и девствени ...

20

ponti

преди 5 месеца

Идеално! Всичко върви по план.

19

До До Кашмеров

преди 5 месеца

Ти тавариш, какво може да предложиш на света, освен евтин и ниско квалифициран наемен труд, та имаш претенции за нещо повече от бяло робство?

18

Кашмеров

преди 5 месеца

Постижението на путин - за 20+ години управление докара народа си дотам че отиват да *** в чужда страна за минималната работна заплата в САЩ, а средната заплата в расиюшка е равна на социалните помощи на един просяк в САЩ. Ура друзя!

17

КуКлус

преди 5 месеца

Ами.....какво значи да внимават ? Оръжия нямат право да носят ? Ааааааа имат в предвид да увеличат конските сили на корабите да може като видят опасност и да пускат нитрото ...въртят гумите и газ на кораба майка ! .....до къде загрея ми превзеха кораба .....

16

Анонимен

преди 5 месеца

Явно се е наложило и така трябва да бъди..

15

???

преди 5 месеца

:-)))

14

СТАВРОС КАЛЛИНОС

преди 5 месеца

ПРОТОКА БАБ ЕЛ МАНДИБ Е НАЙ-НЕВРАЛГИЦНАТА И ВАЗНА ТОЦКА НА ПЛАНЕТАТАС !!!..И ТОЙ Е СОБСТВЕНОСТ НА ДВЕ ПРОПАДНАЛИ ДЪРЗАВИ--ИЕМЕН И ДЖИБУТИ..АИДЕ ДЖУБУТИ Е ФРЕНСКА КОЛОНИЯ И ТАМ ИМА 10 000 ФРЕНСКИ ЛЕГИОН ОТ 200 ГОДИНИ.. (ФИЛМА ЛЕОН С ЖАН КЛОД ВАН ДАМ Е СНИМАН ТАМ ПЪРВИТЕ 20 МИНУТИ = ВЕЛИК ФИЛМ 1989/1990 Г.)...БАБ ЕЛ МАНДИБ = 20 КИЛОМЕТРАС И 600 МЕТРАС ДЪЛЖИНА !!!..ТРИ ПЪТИ ПО-ВАЖЕН Е ОТ СУЕЦКИЯ КАНАЛ, И ПАНАМСКИЯ !!! САМО ТАРИФФА / ГИБРАЛТАР Е БЛИЗО ДО БАБ ЕЛ МАНДИБ КАТО ЗНАЧЕНИЕ.

13

Арли Бърков

преди 5 месеца

До ???кой си ти е инж балкански? кой знае че съществуваш, при положение че един арли бърк затвори червено море и песков даже не изрази разтревоженост? единия есминец в румъния може да излезне ек на ек с прехвалената българска армия и да излезе победител, с единия радар изключен. стегни се, плз

12

Анонимен

преди 5 месеца

"Бъдете внимателни когато преминавате през тези райони." А какво могат да направят? Нямат право да носят оръжие.

11

???

преди 5 месеца

А ФАЩ откога имат излаз на челно море?!?! Я да си гледат океаните и да не ни се бъркат - на всяка манджа мерудия- ай сик т ир!!!!

10

Арли Бърков

преди 5 месеца

инструкторите "от вагнер" без да искат направиха възможно 2 ударни авионосни групи на сащ да си намерят работа да контролират червено и средиземно море. ердо като се гътне, и дойде поредната светска перестройка при комшиите, отпада и черно море. както се казва, "чето нефартанула"

9

Предупреждение

преди 5 месеца

Има висока опасност за руските кораби от заспиващи на борда с цигарата paшисти

8

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 1..каквото с настъплението...изтърка се вече плочата обаче си упорит...чист русофил...

7

Петров

преди 5 месеца

САЩ какво общо имат с Червено море че предупреждават?

6

Анонимен

преди 5 месеца

Екипажите трябва да бъдат въоръжени...оня хеликоптер плачеше.....за едно РПГ...

5

Васко ДСто

преди 5 месеца

Черно море не го мислете са като ни ощавя с новите глоби няма да имате излишни пари за море