240

Коко

преди 5 месеца

Има кадри, просто работодателите не искат да развържат кесиите или са *** от някой обръч от фирми. Искат ***, които да им работят за без пари. Щяли да внасят. Ми внесете си бе ***, какво ви спира?

239

Бивш Служител

преди 5 месеца

За нищо не света не приемайте предложения за работа във Винекс Преслав и Уайнрум! Стамат Барантиев е изключително некоректен човек, с много банално мислене, импулсивен комплексар мегаломан! Всичко е въздух под налягане и празни обещания. Сменя мнението си буквално през 5 минути и не може да се свърши качествено работа.

238

ами привличайте

преди 5 месеца

кадри от Европейските държави - кеф ви французи, холандци, австрийци, германци, кеф ви скандинавци да дойдат и да ви работят! Какво ви спира?

237

Потърпевш

преди 5 месеца

В Джобс Бг, Заплата Бг, Джоб Тайгър, ЛинкедИн се пускат периодично едни и същи обяви от съмнителни фирми. Добрите фирми не публикуват обяви, те наемат чрез препоръка и познати - връзки, шуробаджанащина! За съжаление и в държавния и в мастния сектор също си трябват връзки вече!Ситуацията е патова и затова много хора започнаха да работят за себе си.

236

Кандидат

преди 5 месеца

Много от работодателите обикновено не знаят какво искат и за какво им трябват кадри. Много често в обявите за работа се слагат всякакви свръх изисквания, а реално естеството на работа е като за начинаещ. Факт е, че се взимат импулсивни решения от които страдат бизнес процеси и процеси по наемане! Преливане от пусто в празно, както се казва!

235

Ради

преди 5 месеца

Къде се видя, че липсват кадри при един милион неработещи българи .Ми накарайте ги да работят.

234

Работник

преди 5 месеца

И на мен шефа ми звънна да ми се моли да се връщам, но това няма как да стане. От всички се оказа, че взимам най-малко, а по отчети се оказва, че работя най-много и съм най-производителен. Имах съмнения, че някои са връзкари, защото отстрани се забелязваше специално отношение от ръководството. Сега не им достигали някакви партиди и им трявбал човек, а новите не ставали.

233

някой

преди 5 месеца

Андрей Луканов, другари ще правим капитализъм но капиталистите ще сме ние !!!!

232

И.Б.

преди 5 месеца

Ами обучете си кадри, като нямате такива.

231

Дядо Мишо

преди 5 месеца

Искахте да сте умно-красиви и да живеете в демокрация и див капитализъм!? На ви! Сега масово ще сме безработни и определена част работещи бедни. Лошия социализъм си отиде, идва добрия глобализъм. Спете спокойно деца!

230

Пешо

преди 5 месеца

След месец и половина - два очаквайте отново поредната статия, как нямало кадри! Тук поне не ни спамят с измислената платформа work talent, както е в дир бг. Надявам се да четете коментарите и да си вземете поука, Господа работодатели, въпреки, че не ми се вярва!

229

Анонимен

преди 5 месеца

Работодателите нищо не направиха да задържат през последните 10-15 и повече години родените през 80-те, 90-те и тея най-новите попълнения ражданите след 2000-та. Много голяма част от тях емигрираха, като се отвори трудовия пазар за ЕС. До преди 10 г искаха опит повсеместно. Дори за помощник кухня, за пицар искаха 5 години опит. Тогава защото имаше все още хора и не им се обучаваше и предявяваха претенции, сега когато няма хора вече се сетиха, че могат и да ги обучат да правят пици и.тн.

228

Рекламен График

преди 5 месеца

Най-обичам да ме поканят на фиктивно интервю и да ми заявят, че нямало да се справя с работата, и *** ейчарки си позволиха веднъж да ми кажат, че нещата от портфолиото били сваляни от интернет! Алоу! Имам 14 години опит в областта на графичния дизайн, художествено образование и умения! Взирам се в монитора като ***! За Вас кадри йок! Никога повече!!!

227

ИВАН БУРДЖЕВ

преди 5 месеца

АМИ ДАМИ И ГОСПОДА БИЗНЕСЛЕЙДИ И БИЗНЕСМЕНИ СТИГА СТЕ ХЛЕНЧИЛИ,А СИ ОБУЧАВАЙТЕ РАБОТНИЦИТЕ КАТО МЕНЕ ЗА ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ПРОДУКТИ НАД СВЕТОВНОТО РАВНИЩЕ КАТО МОИТЕ ПРОДУКТИ!!...

226

Анонимен

преди 5 месеца

Работа!? Ха! Предпочитам да гледам Плодчетата и да муам вафли Ная.

225

Служител

преди 5 месеца

Нямам нищо против да работя за 1200 лв, но при следните условия:Аз си определям работното време, а то ще е 4 часа на ден, ще работя 3 дена в седмицата, няма да позволя на работодател да ми мърмори и да ми се пречка в начина на работа. Работя със собствена техника и софтуер с който ми е удобно! Не приемам безплатни задачки тип доказателство, че мога да се справя!Нападки от сорта, че ми нямате доверие, моля да ми ги спестите!!!

224

Анонимен

преди 5 месеца

Увеличете заплатите драстично и ще видите как бързо ще се намерят кадри.

223

ФАЛИРАЙ некадърник

преди 5 месеца

ХА ХА ХА!!! Тая мантра отдавна се изтърка. Намерете си "кадри". Без заплащане тъкмо ще ви работи някой от Бангладеш или Папуа, Нова Гвинея. Страшното идва когато си научат правата. Научиха се ДА НЕ ПЛАЩАТ и си мислят, че все така ще върви- от държавата помощи, работници- роби

222

Анонимен

преди 5 месеца

Работата на компютър е стресираща и натоварваща, ако човек работи плътно по 8 часа, то тогава заплащането трябва да високо, иначе зрението се скапва и не си заслужава боденето на очи пред монитора. Отворените офиси трябва да се забранят, вредни са за психиката на служителя, микромениджмънта е също вреден и безполезен. Време шефовете да помислят за удобства и надомна работа. Ако толкова нямате доверие в кадрите не си правете труда да ги немате. Служителите искаме хубави условия и заплащане.

221

Наблюдател

преди 5 месеца

Защо не кажете как масово фирмите не могат да задържат ценни кадри, то не беше придаване на фалшива важност от страна на некадърни мениджъри, празни лъжи и обещания, високомерие и недоверие към новонаетите! Пълни въздухари сте, всеки път едно и също, нямало кадри, не е вярно кадри има бол и са под ръка. Перачи на мръсни пари, жалки подметки вкопчили се в силните на деня!