16

Анонимен

преди 6 месеца

Всички ще сме енергийно бедни, бизнесът, населението, всички ще получаваме енергийни помощи. Капитализмът е брюкселска власт, минус електрификация. Пазарът докарва бедност, а държавата ще поправя пазара. Тогава, защо ни е този пазар? Само за да печелят посредниците частни търговци на ток. Отново - печалбите се приватизират, загубите се национализират. Частните търговци на ток ще печелят от източване.

15

ГЕРБ

преди 6 месеца

МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ,КАКВО ПРЕЧИ ДА СЪМ ЕНЕРГИНО БЕДЕН ,АКО БАЩА МИ ИМА АПАРТАМЕНТ ,В КОЙТО ЖИВЕЯ И КЪЩА НА СЕЛО НА КОЯТО Е ПРОБИТ ПОКРИВА,ТЕЧЕ ,ТРЯБА И РЕМОНТ , А НИЕ НЯМАМЕ ПАРИ .ТАКА ЧЕНИКОЙ НЕ Я ПОЛЗВА И ТОВА САВСЪЩНОСТ САМО НЯКОЛКО ГОЛИ СТЕНИ.ТАКА КЪВ ДОХОД МОГА ДА ИМАМ ОТ НЕЯ,ТА ЗАРАДИ НЕЯ МЕ ОТРЯЗВАТ ОТ ПОМОЩИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ.НЯКОЙ ДА КАЖЕ ТОВА СПРАВЕДЛИВО ЛИ Е!!!!!!

14

Анонимен

преди 6 месеца

До акъдемик Кирчо, всъщност не е вярно това. Доходите в България са средни за контитнента и никак лошо според образование и умения.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Как, по какви критерии или формула ще се определя кой е енергийно-беден?

12

Анонимен

преди 6 месеца

Като си *** и мързел, следователно си енергийно беден, няма да ползваш енергия.

11

Кокорчо :

преди 6 месеца

"НаштЕ хора са енергийно бедни..."

10

Анонимен

преди 6 месеца

Ние народа плащаме на дупетатите всички сметки моля да бъдат намалени на 80 броя не се издържа вече на 240 не става

9

Анонимен

преди 6 месеца

Посочете една сметка на депутат за ток вода парно да видим а????

8

А на бас

преди 6 месеца

КАК КОЙ ДЕПУТАТИТЕ СА ЕНЕРГИЙНО БЕДНИ НИ ТОК ПЛАЩАТ НИ ВОДА НИ ПАРНО НИ ХРАНА МОЛЯ ПИТАЙТЕ ГИ А?????

7

акъдемик Кирчо

преди 6 месеца

Българите са най-бедните хора в Европа! Континента Европа, не Европейския съюз! Държава, в която масовата заплата от 500-600 евро месечно се смята за добър доход в почти цялата страна с изключение на столицата - там добрата заплата е 700-800 евро за месец!

6

Когато тока спира

преди 6 месеца

той спира и за тези, които могат да си платят сметката. "Енергийно беден" или "енергийно богат" няма да има никакво значение след като спре АЕЦ-а.

5

Анонимен

преди 6 месеца

До ИТтата обраха народа, p0serk0, дори не си смешен вече. Стана ясно, че имаш психически отклониения :) Работим и печелим толкова колкото ти никога няма да видиш! Плачи и реви сам в ъгъла. Провалени индивиди като теб заслужавате точно това! А ние ти се подиграваме в лицето!

4

!

преди 6 месеца

Да се изисква да са си платили данъците! Стига разни скатавки да получават помощи, а да не си плащат задълженията!

3

Важно

преди 6 месеца

да не се включват хора собственици на имот или недвижимо имущество! Не може да имаш апартамент и да се водиш беден! Това е абсурдно!

2

ИТтата обраха народа

преди 6 месеца

Програмист взема средно 7хил лева и има над 2 апартамента. Въпреки ,че са богаташи програмистите си работят от вкъщи за да ползват евтин домакински ток ,а не скъп промишлен. Копят и биткойни и си държат сървъри по къщите. Сигурно и енергийно бедни ще се изкарат

1

Който нема АМГ

преди 6 месеца

Е енергийно беден