66

края на ционизма

преди 5 месеца

на Америка Израел и Ес идееее!!!!!

65

7000

преди 5 месеца

мъртви деца в Газа убити от ционисткия режим Хам8с са борци за свобода а народа на Палестина е превърнат в малцинство в собствената си територия и принуден да живее под непрекъснато насилие и окупация и има пълно право да се бори за това което му е отнето Слава на смелите бойци на Палестина!!!!

64

Колко сте тъ-и

преди 5 месеца

Бог не е казалр че Израел ще бъде създаден с хвърчаща хартия и като откраднат земята на палестинския народр с насилие и убийствал Това са лъжите и плановете на ционистител Израел е изкуствено създадена държава и много други територии са били обмисляни за товар една от идеите е било за Африкал В последствие са избрали Палестина и докараните от Европа ционисти са започнали да избиват палестинците, както американците са избили индианците в Америка и са превзели земята им.

63

Това е края

преди 5 месеца

на Ционизма и на измислената фалшива държава Израел, създадена с убийствата, окупацията, разселването и кръвта на палестинския народ.

62

Анонимен

преди 5 месеца

Да не би Натаняху да да нахлу по домовете на хората да ги избива и отвлича, аланколу. Аман от измислени герои

61

Редно е

преди 5 месеца

Израел да окупира Турция.

60

тъпомер

преди 5 месеца

Ако беше жив Ататюрк, щеше да обеси Ердоган публично,но генералите в Турция не спят,те чакат.

59

тъпомер

преди 5 месеца

65,знаеш ли въобще какво е ветска държава,Израел е в пъти над Ердоган,не казвам Турция,Знаеш ли нещо за Ататюрк въобще.

58

тъпомер

преди 5 месеца

Ицо успокой топката,това че се отоплавяш на дърва и въглища значи че си некъдрник без пари.Амин.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Ердоган преди две седмици в Германия на пресконференция: "вие мълчите защото сте гузни. Ние няма да мълчим защото не сме длъжни на Израел". А Шолц го гледа и мълчи. Даже не му отговори.

56

До 64

преди 5 месеца

Израел за светска държава ли я смяташ? Израел е религиозна държава подобна на Иран.

55

тъпомер

преди 5 месеца

Ердоган печели изборите в Турция с ислямитска идеология,та представети си самото мислене на тия които приемаме за светска държава,а за другите с корана не ми се мисли,напрегнете си главите рая.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Какво не е вярно? Или не може да е вярно, защото е турчин.

53

Туркиня

преди 5 месеца

Учили са ни че epдуrань е било благословена от Бог с xeмopoид с образа на мyaмет. Тя с охота го показвала на ислямските миряни, за да мoгат те да се любуват на святото чудо, галейки го и целувайки го. Xeмopoидът бил лeчебен и лeкувал вярвaщите от кoварни бoлести в името на ъaлаха бога наш

52

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

И кое му е касапското на господин Нетаняху? Това,че има милост към два милиона палестинци,които живеят,бачкат и разполагат с всички удобства за нормален живот на територията на Израел ли? Но не са виновни,според турчина съветски Ердоган, *** ог Хамас,които изнасилваха и клаха бебета.Турците вече са на абсолютно свободно падане.На тоя никаквец може би трябва да му напомним турската петвековна касапница.Да живее Израел !

51

Анонимен

преди 5 месеца

ето един, който не се страхува да каже истината ! и който не пукаше от yсрaнa фoн дер Лaйнян

50

Този

преди 5 месеца

...защо не го чух да се изкаже,когато касапите от Хамас нахлуха и избиха над 1000 цивилни,включително жени и деца? А когато неговите военни нахлуха в Сирия да избиват бойци на ПКК, Ердоган какъв беше?

49

Мдааа

преди 5 месеца

Ердоган "Хамас е просто политическа организация"

48

Kostas Linke

преди 5 месеца

ЕРДЖУГАН, НА 7 ДЕКЕМВРИ ЩЕ ДОЙДЕШ В ТЕССАЛОНИКИ, ДА СЕ МОЛИШ НА МИЦОТАКИС ЗА МИР....И ГРЪЦКИТЕ КОМАНДОСИ ЩЕ ТЕ ЛИКВИДИРАТ, КУЧЕ ДОГАНОВО ..ЩЕ ТЕ СВИТНАТ ОТ 1500 МЕТРА .

47

анализатор

преди 5 месеца

Този издухалник защо ни го показвате?Да ходи като еесия из мюсюлманския свят,и да се прави на важен.О-Т-Р-Е-П-К-А изкукала.