4

Неприемливи сте ВИЕ

преди 5 месеца

Нинова, кое е неприемливо? Че асанчо ще фалира държавата и за разлика от просто киро той напълно знае какво прави и го прави нарочно! И даже лъже целият народ в очите ("в бюджета за 2024 няма приходи от продажба на земя - фалшива новина", като то е официално написано за 2025-та и мисли, че никой няма да види)! Този ли защитаваш? Нали беше опозиция? И какви пари "да се дадат" като ги НЯМА! Или викаш "НИЕ ги даваме, НАП да ги намери"! И като няма-заеми, а после фалит? БЕЗСРАМНИЦА! Явно участваш!

3

Мастията

преди 5 месеца

Мирела Стоянова с тъпата си щерка и разни навляци от селото дето ги хрантутихме 100години големи приятества

2

Импексова ЕТ

преди 5 месеца

пак исплиска легенЯ,само и само да е контра на Радев! А ние нормалните работещи хора защо нямахме тези "аванти" до 26 г да не плащаме данъци?!?!? Тогава откъде щеше д крадете с Толупа, САтанишев, ПаситУ, Доганя, Царя, про100 Киро и Костоффф и да уредиш синчето си в щатите на издръжка с нашите пари,КорнелоУ?!? Време ти е за пенсия! Критическата те гони яко! Стига с твойте популистки бръщолевения!

1

Анонимен

преди 5 месеца

А приемливо ли е да се продава държавна земя за някакви си 350млн, че да запълни кокорчо прохода в бюджета и да се цани за еврозоната?!