36

Денисс

преди 9 месеца

47 години работя за този град и по-голяма простотия от тази не съм видял!Минаха татари,хуни,вандали,въпреки всичко градът оцелява.Как ще квалифицират бензинките след 1994 г.смонтирани газови инсталации за по 1000-1500лв. с 0"нулеви емисии?90-95% от старите автомобили са такива.Градът е потънал в мръсотия,засипан от кал и пясък,опашен и гнусен и вие решаване проблемът със замърсяването му,като спиране тези чийто дял е между 3 и 5%.18 години се вършеха простотии и явно ще продължат!.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Свободно движение на хора:))

34

Анонимен

преди 9 месеца

Тези "ниско емисионни зони" са абсолютна глупотевица. Тотална измислица на зелените комунисти! Има две цели. Да събира пари и да дава власт на общинарите над хората! Няма нито един анализ, как подобна забрана ще подобри качеството на въздуха. Няма, защото няма да го подобри. Само ще се съберат едни пари от едни глоби!

33

Анонимен

преди 9 месеца

Центъра е за баровци, богаташи рентиери реститути и жълтопаветни грантаджии. Вън плебеите, гласували за Путин на Григорова!

32

Анонимен

преди 9 месеца

Едни павета не могат да наредят СОСовете. И паметника на Съветската армия не могат да съборят. Още обикалят и не знаят как да го разрушат. Защото не е строен от тях като реденето на паветата.

31

Манго

преди 9 месеца

Е,аз си имам кон,кой си няма да си купи!

30

Калин

преди 9 месеца

Изключително слаба, направо нулева работа върши този човек!

29

Радко

преди 9 месеца

Има ли все още паднали клони в района на Руски паметник!

28

Пипи

преди 9 месеца

тези живеещи в центъра да духат в определен час в посока на покрайнните ,за да може образувалият се вятър да гони пушилката от тецовете!Сега като се замисля ами София си е била еко зона пре 1922 ра година

27

анонимен

преди 9 месеца

Нали на всички е ясно, че това което говори кмета и СОС не е така! Мръсния въздух не е като водата в перловската река - вкарваш я в корито и тя тече покрай централната част. Като мина с една пушеща кола по "Опълченска" и духа западен вятър къде ще отвее пушилката?? В центъра, няма къде другаде! Ами десетките хиляди пушещи товарни камиони които са по работа в центъра на София. Всичко е демагогия, ала-бала. Бедните ще бъдат мачкани и маргинализирани.

26

Алекс

преди 9 месеца

НЕЗ има в много градове по света.Пушещите таралясници аут от центъра.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Забрана за стари коли не трябва да съществува въобще. Стара не е критерии за замърсяване на въздуха. По правилно е неизправна. А неизправните коли трябва да се спират при прегледи до отстраняване на причината.Отделно дори Евро 1 малолитражка, не може да замърсява повече от Евро 6 джип с примерно 6л.

24

Ментора бай Иван

преди 9 месеца

Навремето Радой Ралин написа : Качете се на тротоарите за да минат волгите с другарите ! Днес обаче не е така : В центъра е забранено ,могат само милионери ,мутри ,корумпета и бандюги с новички автомобили!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Ясно е, че с такава забрана въздуха в София няма да стане по-чист. Дали София ще отърве глобите от ЕК за замърсения въздух от печките през зимата, като имитира, че нещо прави с тази забрана. Според мен едва ли, ЕК пак ще ни глоби.

22

L.

преди 9 месеца

Тяхната работа - още неизлезли от къщи и се върнали.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Тия които предлагат тази мярка да покажят доходите си и реално платените си данъци

20

Анонимен

преди 9 месеца

Май цялата работа е, за да може ЦГМ да ни прибира едни пари за стикерите, примерно по 300 лева на автомобил.

19

Не разбрах?

преди 9 месеца

Стари или исторически коли? Пишете ***!

18

до 9

преди 9 месеца

е то е ясно, че не го правят за хората. за какво да може дядо пенчо или чичо иван да спре да си свърши работа в работно време като ще запълни и без това несъщесвуващите места в центъра на депутата ицо хазарта и джипа му за 200к лв ?! къде да спират заблажилите хорица !? не може ли дядо пенчо с трамвай да дойде?!

17

Тялото

преди 9 месеца

Целия град трябва да бъде зонаЗеоната трябва да е 24/7Месечния абонамент трябва да почва от 200лв на месец в крайните квартали и да стига до 800-900лв в центъра. Ако града се изчисти от коли както беше преди 30 години, не само въздуха, но и шума и стреса от задръстванията ще изчезнат и всички ще живеем по-добре.С кола съм, но 12 години бях без въпреки че имах книжка. Градовете в които е супер скъпо да имаш кола и никой няма са по-хубави за живеене.