13

Оги

преди 5 месеца

До СтефанНе само на 1 лифт, а на цялостния проект (Витоша може да стане велика, има и готов проект)

12

Стефан

преди 5 месеца

Тома Белев и подобните му слагат прът в колелата на модернизацията на лифта от дълги години

11

бг смешки 2

преди 5 месеца

държавата е изпусната отдавна ! всичко е раздадено вече на такива олигарси като ЦЕКО МИНЕВ и разни мутри по морето и хотелите по Боровец и другите курорти. абсолютно цялата държава е тяхна . жалко че народа е яко про***ст и изобщо не разбира какво се случва !

10

Васил

преди 5 месеца

Дано се преборят да направят нещата там, грехота ще е да не успеят

9

бг смешки 2

преди 5 месеца

нали искахте капитлизъм и частен бизнес ! ето ви го ! в български вариант де ...зле е положението !

8

Калоян Иванов

преди 5 месеца

Досега не видях държавата да вземе дори и минимално участие за инвестирането на Витоша. Една пейка не може да се сложи без един куп документи и разрешения,

7

бг смешки 2

преди 5 месеца

Борисов му е приятел ! - забрави !

6

до 6

преди 5 месеца

До Един Българине ама там има отговорни хора !тука трябва да се краде и ЦЕКО МИНЕВ да има яхта за 5-6 млн евро поне ...и още имоти по толкова за това *** лифт за софиянци ! а и народа е яко *** и изобщо не мисли и си заслужава съдбата !

5

Един Българин

преди 5 месеца

Призовавам кмета Терзиев и общинския съвет да отнемат концесията на Витоша ски и да задължат Цеко и Борисов да платят неудобството на софиянци заради тяхната да ла ве ра! Не може повече така! Какво му е на Драгалевския лифт? Работеше си докато Цеко не реши да го спре! Що гаджета съм возил на него... 1956та е пусната долната линия, а горната 1968ма ако не греша. На подобни лифтове като този и "романски" се возих 2012та на Алпите, но там не мрънкат, а ги поддържат. Не ходете на Банско!!!

4

:)

преди 5 месеца

Цеко, Цеко, долу от Алеко!!!

3

бг смешки 2

преди 5 месеца

виждаме го на Витоша м да ... а и с банките в нач на прехода го видяхме колко е честен бъгларският частник ...смешна работа е българската ! жалко . явно ЦЕКО МИНЕВ е решил че може само да взима !

2

Анонимен

преди 5 месеца

Честните частници винаги управляват по-добре от държавата, която е лош стопанин!

1

бг смешки 2

преди 5 месеца

БОРОВЕЦ също е западнало обаче и то много ! там проекта супер Боровец така и не се реализира защото повечето от хората ги застреляха . .иначе е ясно че на ЦЕКО МИНЕВ не му се дават пари .....не за друго е разсипията на Витоша ! и тук е вината е на българските политици които раздадоха на такива " бизнесмени " цяла България не само Витоша ! те ти резултатите ...сега