14

Анонимен

преди 9 месеца

Абе тия производители евросубсидирани с пари от мойте данъци как произвеждаха преди без украински внос ? Какво се правят на ощипанибоклуци

13

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна не е в ЕС. Там всичко е ГМО.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Стига с този слънчоглед, бе! В България само слънчоглед и пшеница се гледа! Вече не можеш да си купиш един домат дето става за ядене! За цени не говоря. Задминахме западния капиталистически профил по npocтотия - и храната стана само за търговия. Дори и сам да си гледаш в двора, вече няма откъде да вземеш семена да си посадиш нещо свестно. Спряха торовете, на вода (хидропоник) минаха! Всичко с един вкус - на динена ***.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна във война да храни Бг в мирно време на по ниски цени. .:))

10

Анонимен

преди 9 месеца

Няма страшно, Путин ще им покаже верния път.

9

Анонимен

преди 9 месеца

до 9 Ей, кравар, къде в момента се водят най-ожесточените бойни действия? В град Авдеевка. Украинците са се окупирали там и се бият с последни сили. Що не излязат на бойното поле ве, кравар? Що стоят в града? Кажи вееее, кравар??? Бързоо!!!

8

до 7

преди 9 месеца

Украинците да не са като Хамаз,БЕ?Да се крият като мишки по тунелите. Нещо май си объркал.Украинците са си на предна линия,ама на теб явно да ти нужни очила....и повече сиво вещество.

7

като

преди 9 месеца

във футбола. България постоянно си вкарва автоголове. Алчните производители останаха с пръст в ......

6

Анонимен

преди 9 месеца

до 3 Ей, кравар, то ако имаше бойни полета както през ВСВ, братушките за 24 часа да бяха унищожили украинските фашисти . Само че украинските фашисти се крият на 90% в села и градчета с щит местното мирно население още отначалото на войната. Там ли има пшеница?

5

Анонимен

преди 9 месеца

до 3 какви бойни полета намесваш бе, изтрещял? Кой ще се бие в земеделски земи засяти с житни култури? Ти 5 грама мозък имаш ли в тази капандура?

4

Анонимен

преди 9 месеца

Наводнете складовете с украинско зърно и подбийте цената на тия скаааапаняци! Чакат тарикатите да се вдигне цената, ама нъцкиии...Ей сега ще видите кон боб яде ли с евтиното украинско зърно.

3

Анонимен

преди 9 месеца

И с какво е заразено украинското зърно? Украйна е огромна държава,а боеве има в много малка част от нея.А и едва ли мислиш,че някой жъне нива слънчоглед,докато от двете му страни хвърчат снаряди.В зоната на бойното действие,никой не се занимава със земеделие.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Това е заразено зърно от Бойните полета в Украйна!! , пореден път Производител и търговец,не им дреме за българина!! Важна е печалбата им!!!

1

IQ 3.14

преди 9 месеца

един вид предколедно повишение, щото сега вече им е неизгодна забраната. е, нали щели да фалират земеделците, костана?