14

Анонимус

преди 6 месеца

На общо събрание на "елитните" шефчета В.Ангелов, Манчев, Шишков, Алибегов и още няколко мутри са решили, че трябва да излязат на протест против реформите на Василев, това е истината ! Колкото и да им пълните кръчмите толкова повече ще искат тези кожодери ! Хамав народ !

13

Шеф Мишков

преди 6 месеца

Аз предлагам да се приеме закон ресторантьорите да бъдат освободени от всякакви данъци. Да могат да наемат персонал без договори и да не им плащат заплати. Всеки месец да се организира национална дарителска СМС кампания за покриване на разходите им. Те от своя страна да вдигнат яко цените, че по заведениата е срамно евтино. Дистрибуторите на луксозни автомобили да им изкупят 30 годишните трошки и да им подарят по една нова, а държавата да ги компенсира по някоя измислена европейска програма.

12

Лапалома бланка

преди 6 месеца

Ей, не се наядоха тези лами. Първо викат сезона е добър, а после като дойде време за данъци или ги питат защо са им такива цените ти казват, че много слаб е бил сезона

11

Анонимен

преди 6 месеца

всички заведения са продажба на наркотици и разпространение на проституцията с хотелите на мутрите. ЗАКРИВАЙ

10

адибегов е брат на п

преди 6 месеца

аразитини от украйна . и 50 да е ддс въобще не го потриса . алах го пази .

9

Емигрант

преди 6 месеца

Пак ли "алхимиците" на Тиквата ще плачат на мегдана ? Наглостта на тези шмекери и "производители" на химични "съединения" е безгранична както е безгранична и простащината им ! В коя цивилизована държава ресторантьори, хотелиери и кръчмари реват като тези в България ? Който не може да се справя със закони, инфлация, липса на клиенти просто фалира и се насочва към друг бизнес или работа, социализмът който подпомагаше закъсалите приключи !

8

Анонимен

преди 6 месеца

Както е тръгнало и ще малко и ще поискат 20% държавна помощ върху оборота

7

Али'бегов

преди 6 месеца

Искаме 0% ДДС! И заплати в плик!

6

Гаро Мафиян

преди 6 месеца

Връщайте им ДДС на 20% и толкоз кво усложнявате и без това цените им са надути всеки си мисли, че държи ресторат на алеята в Ница и работи на 1000% надценка -един домат полвин краставица 20 гр. лук и сирене в неква чия като грамофонна плоча 14,79 лв.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Хайде сега у=им върнете ДДС-то на 20% като на всички останали. Обложете им бакшишите и не вдигайте МОД. Ще има пари за всичко. Време е ресторантът да стане нещо специално, а не всеки да ходи по всяко време. Така по естествен път ще останат само добрите ресторанти. Долнопробните кръчми ще изчезнат. И врещенето ще намалее.

4

666

преди 6 месеца

Да се приемат всички поправки незабавно, заедно с 20% ДДС! Стига сме се съобразявали с тези лапачи от ресторантите!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Е алчни хора ,не стига че ДДС е 9%,но дигайте тогава на 22%

2

Анонимен

преди 6 месеца

Най ми е кеф, когато бедничките ресторантьори реват и се тръшкат! Като не можете да работите с печалба, затваряйте си дупките! Писна ми да ви слушам оплакванията!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Не мога да понасям гнусния Алибегов, но когато е на нож с наглия Асен Василев го подкрепям !