9

Милен

преди 5 месеца

Фандъкова я остави тази планина в ръцете на зелените лешояди като Белев, които пречат от години да се оправят лифтовете!

8

Карина

преди 5 месеца

Докато беше на власт и Фандъкова,а тя беше дълги, дълги години- какво направи за Витоша... с какво успя да подобри инфраструктурата й. С абсолютно нищо, даже не направи дори опит, а си измиваше ръцете с еколозите, които пък имаха властта да не позволят каквата и да е модернизация. До скоро Тома Белев се биеше в гърдите как Витоша е негова.... пък после друг ни е виновен.

7

Елена

преди 5 месеца

Наистина еколозите са измислени, защото въобще не са еколози. Просто пречат и се правят на важни. Ако не бяха те с техните вечни опити да саботират всичко, Драгелевския щеше да си работи, а не тепърва да се възстановява. Ама те си търсят лош герой и собственикът в случая е много удобен...Да видим в крайна сметка какво ще стане.

6

Митко

преди 5 месеца

"Витоша Ски" и измислените ЕКОлози са най големият враг на планината. Това не се отнася само за Витоша.

5

бг смешки 2

преди 5 месеца

ти сериозно ли ?!?!?

4

Софиянец

преди 5 месеца

Фандъкова е един от най-успешните кметове на София за всички времена! Към 50 км метро, Околовръстен, целият център е обновен, почти всички училища и детски градини санирани , 90% от общественият транспорт обновен...! Още поне 2-3 години Терзиев ще се снима до проектите на Фандъкова! Глутницата за облайване не я броим! На нея е плащат ...да лае!

3

Пепи

преди 5 месеца

По добре да не работи . Ще се напълни с лъо крeтени с кафета и цигари . Да не говориме за колоездачите дето спускат баирите с по 60-70 километра в час и си мислят че са с предимство .

2

Случаен минувач

преди 5 месеца

Добре, добре. Аз 2018 го ползвах този лифт и след това го спряха. А ми беше много готино да се качвам с него нависоко през горещите летни дни.

1

Georgi

преди 5 месеца

Браво