52

Анонимен

преди 6 месеца

Докога при операции ще плащаме по 4000-5000 ХИЛЯДИ ЛВ. ЗА КОНСУМАТИВИ????? ... Докога ще ПЛАЩАМЕ ПО 400- 500 ЛВ. за 1 банка кръв НА *** ПРЕД КРЪВНИТЕ ЦЕНТРОВЕ, когато не можем да намерим кръводарител за операция???????

51

Диана

преди 6 месеца

Във връзка с темата тук е интересна и позицията на Нинова, в която БСП отново заляга на вкоренената в тях интрига и мръсотия при решение на проблемите - значи сега другите си извивали ръцете и затова не били приели бюджета на Здравната Каса..Как пък веднъж тези хора не потърсиха обективни причини някъде в себе си, а непрекъснато търсят под вола теле..Докато не ги махнем от политиката, те непрекъснато ще захранват с мръсотиите си непочтеността, никога няма да стъпим здраво на Земята..БСП ВЪН!

50

Диана

преди 6 месеца

Както винаги, БСПто в Денков е на мястото си-само общи приказки и нападки! - не казва кое точно в бюджета е причина за неприемането му и защо това е причина за несъгласие на медиците с него, но се нахвърля на тях с обвинения и заклеймявания..Не е ясно и какво точно има впредвид с тези "аналогови" и "дигитални" процеси тъй като компютъризацията е просто автоматизиране на дигиталните процеси и няма нищо общо с аналогови такива, което навежда на мисълта за манипулация с "голями" думички..БСП ВЪН

49

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо да ми строите(крадете пари) за нови болници, вземете първо оправете старите болници, вдигнете прираста на населението и намерете лекари които да работят тях, защото такива няма, скоро ще паднем под 5 милиона. Освен това ако ще продължавате да рекетирате честните програмисти с нов осигурителен праг всяка година то ще трябва да ни осигурите ВИП задравеопазване, иначе ви теглим чертата и или емигрираме или минаваме в сивия сектор и ще ходим на частно!

48

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

А да наложиш електронните рецепти какво е Денков и да оставиш аптекарите да се налагат над болни хора това какво е

47

Хм

преди 6 месеца

Академик вече е обидна дума!

46

Анонимен

преди 6 месеца

Що не проверите журналистите какви приходи от глоби са предвидени да влязат в бюджета .Тези глоби се плащат от работещите лекари за точки и запетайки липсата на които се търси от чиновниците в касата е как ще искате някой да има желание за работа като личен лекар който няма и отпуска и сам си плаща осигуровките

45

Анонимен

преди 6 месеца

Отивай си ДЕНКОВ при Пленалиев куцото магаре.

44

до 54

преди 6 месеца

Затриват майка България пред очите ни

43

Анонимен

преди 6 месеца

Асен Василев е решил да продаде 700 000 декара от държавния поземлен фонд срещу 340 млн. лева сума, която е заложена в приходната част на бюджета. Повече от половината от продажната цена, 60%, няма да се плаща с реални пари, а с поименни компенсаторни бонове. На тази цена, която казват, означава, че тези 700 000 декара се продават на цена от 485 лева на декар, а на свободния пазар тя е 2800 лева на декар. Ако това не е корупционна сделка, аз съм баскетболист от НБА. Това е долна корупционна сделка, гавра с българите и с българската земя.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Най-после един свестен човек застана на кормилот0 и свин.ете се скъсаха да рият да го калят!

41

Анонимен

преди 6 месеца

Прав е Денков - скоро ще стане на всеки болен по една частна болница и после във сяка от тях лежали по 2000 болни мъртви души. Мачкай академико!

40

Анонимен

преди 6 месеца

Човека е много адекватен и води правилни политики да изсветли кражбите, но на ШИШИ това никак не му се нрави и пусна троловете на рояци платени с откраднатите милиарди!

39

Анонимен

преди 6 месеца

Денков е заделил в бюджета 12 милиарда за "добри проекти". Всички с топ комисионни ще бъдат класирани.

38

Bad Face

преди 6 месеца

Да оставиш малки деца без отопление и ток също е опасно за здравето! Непочистените тротоари и улици също не действат благоприятно върху здравето на хората. Некадърнико, върви си с мир и си бъркай сапуните, единственото нещо от което вероятно разбираш.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Има ли ПРАВИЛА в здравеопазването ,... ВЪОБЩЕ ?

36

ДО НЗОК и МЗ !!!

преди 6 месеца

Не е нормално , ЦЕНИТЕ на лекарствата в България да са с 300 % по-скъпи , от същите в комшийските държави ???

35

Анонимен

преди 6 месеца

Променете Конституцията :Здравеопазването в България е ПЛАТЕНО , а не както до сега ПИШЕ ,...БЕЗПЛАТНО !

34

Анонимен

преди 6 месеца

С една дума :---КАжи баба , ТЕНКЮ!

33

Анонимен

преди 6 месеца

Ми с бюджетите винаги има политически игри, защото те залагат политиките в държавата. Този да не е паднал от БАН!?