13

Анонимен

преди 5 месеца

Пази Боже !От мен толкова.

12

дедо Ташунко

преди 5 месеца

Мисля си, че книгата трябва да бъде наречена "Времеубиище" или "Времегубище". Тошо, номер 2, го е нарекъл "похотлив провинциален чичко". Добро попадение.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Някаква фондацийка ще връчва някаква награда в чужбина и писателти го изкарват, че ще получава някаква особено велика международна награда. Мерси.

10

Щерю

преди 5 месеца

Ако искаш да си известен и с пари - мазни се на юдео-ционистите - както прави Георги Господинов. И не само той...

9

Анонимен

преди 5 месеца

Мария бакалова и Георги Господинов нямат нито талант, нито инат за да станат нещо повече от проститут**а и хомосексуалист

8

Анонимен

преди 5 месеца

Слушах книгата, на мен ми допадна и определено не е за всеки, особено по-младите няма да разберат защото не са живели в малък град в 80-те като автора и едва ли знаят дори какво е да не познаваш дъщеря си заради Алцхаймер и как човек на 80 става отново дете.

7

Анонимен

преди 5 месеца

До 5. А ти как разбра, че читателите му са "милиони"?

6

Itso

преди 5 месеца

Истинското признание на българина е оплюването, щом завистта и злобата излязат наяве с такава сила значи обектът наистина си заслужава славата и световното признание.

5

За съжаление

преди 5 месеца

Прехвалената наградена книга на писателя Г.Господинов не става за четене.Липсва и най-важното за една книга- не е интересна.Но политкоректния автор трябваше да бъде награден за напъните си.

4

до Тошо

преди 5 месеца

Значи критиците и ценителите, пък и милиони читатели по света за някакви заблудени снобаре, обаче наш Тошо е баш ценител и литературовед да ни светне че това е кснижка еднодневка, а? Аз пък я прочетох внимателно и сюжетът е много актуален, всеки се е сблъсквал дори частично с него, за мен времеубежището е България, там си ходя веднъж на 2-3 години за да си припомня малоyмията на комунизма и да си лекувам носталгията.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Те и медийните му изяви като книгата - слухтене из форумите и преписване на умните размисли тук.Стана им традиция на т нар назначени "интелектуалци" да си преписват позиции, мнения и важности.

2

Тошо

преди 5 месеца

Непозната книга се проверява дали е годна за покупка чрез прелистване и бърз диагонален прочит на фрагменти в книжарницата. И след цялата огромна реклама на "Времеубежище"-то това произведение не ми хвана окото, пък не съм от снобарията да го купя заради букъра. Иначе Гошо Господинов прави по-скоро добро впечатление с медийните си изяви, вярно, че прилича на поххотлив провинциален чичко, но всеки прилича на нещо...да е жив и здрав.

1

Наградо убежище

преди 5 месеца

Този ако не са наградите няма и да "пише".Направо стана смешен.