10

задръж

преди 9 месеца

Не бързайте До 10 год. ЕС я съществува още , я не съществува. Сигурно е обаче бедните от Източна Европа ще станат нетни донори/вносители на пари.

9

Анонимен

преди 9 месеца

През май 2023 средната заплата в Сърбия е била 1986 лева, а в България 1882 лева. (От Money . bg)

8

мда

преди 9 месеца

за това пък членството е рф е сигурно :)

7

До 4

преди 9 месеца

Работя със сърби от 6 години. Не знам какви статистики си гледал, но колеги от Лесковац и Ниш ми казват че там са получавали 400. Сметките зимата са им по 150. Като ми разказваха, си мислех че е някаква шега. То и в БГ средната (официално) е около 1900 ама 50 % от населението взима 1500. Само в Белград не се оплакват столичани , какво да правиш🙂

6

Анонимен

преди 9 месеца

до 3 Не че ги защитавам ПП, но минималната заплата да е такава в момента е заради ГЕРБ. В продължение на повече от 10 г ББ и неговите авери държаха нарочно доходите на българите толкова ниски, защото крадяха и раздаваха на обръчите от фирми. Тия от ПП се усетиха, че така не може и поне почнаха да вдигат доходите, няма как от някаква жалка сума завещана от ГЕРБ да направиш минималната 1500 лв.

5

Анонимен

преди 9 месеца

до 4 Минималната заплата в Сърбия е по-висока от БГ, но средната е по-ниска. Храната им е малко по-евтина, но другите разходи са по-големи в сравнение с нашите и съпоставимо с доходите и цените на храна, сметки, консумативи и.тн в Сърбия със средната заплата изкарваш 0.8 месеца, а в България със средната заплата можеш да изкараш 1.2 месеца.

4

Христо Христов

преди 9 месеца

До 3 "...с рамота за нашите крадции мошеници , в ЕС сме от 2007г" - що да се срамуват ТЕ, а не про'с'таците дето ги избирате.

3

Христо Христов

преди 9 месеца

Правилно! Само неграмотните, некадърни и мързеливи местни про'с'таци си дават независимостта за пари.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Минималната заплата в Сърбия е по-висока от българската. Средната заплата в Сърбия е по-висока от българската. Цените в Сърбия са една идея по-ниски от българските. За какъв им е ЕС? За щастливи кокошки, за прави краставици или за г е й прайдове?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Сърбия и да не е членна ЕС имат по-голяма от нас мин.заплата,между другото има единия и Албания също са с по големи заплата ,но иначе пп се бият в гърдите )срамота за нашите крадции мошеници , в ЕС сме от 2007г