76

Анонимен

преди 5 месеца

Безработните лица нямат колеги защото като не работят нямат колектив !

75

Анонимен

преди 5 месеца

Имам колеги русофили и ви уверявам, че това са най-prostite същества, с които ме е сблъсквала съдбата. Вече не споря с тях, не ги убеждавам, не говоря дори. Нищо

74

руски войнОмир

преди 5 месеца

ЧОВЕКЪТ НЕ ЕВОЛЮИРА ! СЛИЗАНЕТО ОТ КЛОНА НЕ ПОМОГНА ! КЛАНОВЕ ШИМПАНЗЕТА СЕ ИЗБИВАТ ЗА СМОКИНОВИ ПЛОДНИ ДЪРВЕТА ! ВСИЧКИ НАУЧНИ ОТКРИТИЯ СЕ ЗАГРАБВАТ И ЗАСЕКРЕТЯВАТ ОТ ВОЕННИТЕ ПСИХОПАТИ И НИЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ ОТОПЛЯВАМЕ С ДЪРВА И ВЪГЛИЩА КАТО НЕАНДЕРТАЛЦИ !

73

Анонимен

преди 5 месеца

Не само че първия леопард е паднал в боя ами и последния ще падне. Но който падне в бой той не умира , че и украинците така изгоряха за да светят горките за интересите на пиндостан което е много жалко.

72

легализация ли е?

преди 5 месеца

Сутринта фрегата от руския Черноморски флот е калибрирала с четири крилати ракети обекти в Украйна. След по-малко от 2 часа дойде новината, че пиндостански военен конвертоплан "Оспри" е паднал в океана. На борда е имало 8 души, които явно са загинали. Дали действително е имало катастрофа с "Оспри" близо до японския остров Якушима или това е опит да се легализира смъртта на 8 отан-офицери след руското калибриране с четири крилати ракети?

71

Анонимен

преди 5 месеца

Слушай омбрело правилно е че признаваш че Русия ни е освободила защото сорросоидите твърдят че Руснаците са ни били окупирали.

70

Анонимен

преди 5 месеца

Много ясно че като има военни действия трябва да се цели военната инфраструктура на противника , а не да разрушаваш жилищни сгради и цивилна инфраструктура построена с европейски пари и европейски инвестиции и да убиваш хиляди жени и деца. Да но точно това стана в Газа.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Първият Леопард вече падна в боя.

68

Анонимен

преди 5 месеца

Сравняването на БВП на страните е измамно защото богатите страни харчат прекалено много пари за глупости. Руснаците знаят и две и двеста. Санкциите са страшно тежки и абсолютно незаконни. Но те се взеха в ръце и ще се справят. Може да излязат победители защото ще развият производства. Западните фирми инвестират само в магазини и така грабят..

67

Анонимен

преди 5 месеца

Най-готиното е, че българско нелегитимно правителство подкрепя губещата украйна, и сащ крадат милиарди от българския бюджет чрез него за да финансират войната си срещу Русия -- за заспалото българско стадо нека да няма пари за елементарни нужди. То друго не заслужава.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Владетелят на Черно Море- Зеленко, отново е проспал ситуацията

65

кандил

преди 5 месеца

ДО 69 Икономика колкото БВП на Испания воюва с човешки вълни по метода на Сталин- хич й пука.

64

Фитьо

преди 5 месеца

Укри или не срещу мечка никой няма шанс.Укри може и някои учени да ги смятат за първото славянско племе и да значи на балтославянски бърз,смел,но срещу Сибирска мечка изходът е винаги един.

63

В,В,ПУТИН. Z,

преди 5 месеца

Украина. бита. Карта. Поведоха. се. Послуша. на. Англия,. САЩ,. и. НАТО. си. Направиха. Украинската. Територия. Учебен. Полигон

62

Анонимен

преди 5 месеца

Абе нали им бяха свършили ракетите или сега шамари им бият

61

От доктора:

преди 5 месеца

До Лъжливото овчарче Пий си хапченцата моето момче и намали писането на глупости във форума, че ще пратя санитарите да ти сложат усмирителната ризичка. Превъзбудил си се и малкото ти мозъче генерира *** online.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Уточн. Сумарен брутен вътрешен продукт който отива за скъпи и прескъпи коли джипове апартаменти вили яхти круизи екскурзи алкохол наркотици и прескъпа храна електроника и какви ли още не ненужни неща и джаджи.

59

От доктора:

преди 5 месеца

До ATACMS тези неща дали работят не знам, но професионално те виждам - нямаш мозък мойто момче и си зациклил на една - две мисли, които са се заклещили в празното пространство в черепната ти кутия. Тичай бързо да видиш къде ти е изпаднал.

58

Анонимен

преди 5 месеца

Володимдъртпръч получил подаръци на зазоряване и някои от хората му са с голямата награда - директно заминали при Бандера?

57

към №50

преди 5 месеца

От почти 2 години Русия, чиято икономика е на 5-то място, воюва срещу около 50 страни. В числото на тези 50 страни са Г-7, Хегемонът и слугите му, отан. Тези 50 страни имат сумарен БВП около половината от световния. От почти 2 години Русия воюва срещу 50 страни със сумарен БВП около половината от световния и цивилизованите, богатите и изключителните губят битката. Русия не иска да стига до Лондон, а само до линията, на която беше отан през 1997 г. Ни повече, ни по-малко.