30

тъпомер

преди 6 месеца

Диана,хубаво име,да проблемите не тряба да се рарешават на парче а кардинално,пълно зануляване на газа,за урок на вас философите.А знаеш ли че Диана е богиня,не петни името и.

29

Диана

преди 6 месеца

До Мдааа Не са виновни хората, а тяхното мислене, от там и тяхното действие..По принцип, човек знае две и двеста! А насилието е висша форма на безсилие - човекът не може да реши проблемът си и го прехвърля върху носителят му...Както когато вълкът изяде едно агне, овчарът убива вълкът. Обаче, човекът не е вълк и убийството му/насилието над него/ няма да реши проблемите. Затова и хората имат съд и затвори за да превъзпитават провинилите се, но днес те на са никак ефективни за съжаление...

28

Диана

преди 6 месеца

Още днес "терористичните групи", участвали в последното нападение на Израел и взели заложници тогава, се оказаха 2 на брой - не е само Хамаз, значи! Но като всеки кон с капаци, Нетаняхо едно си знае, едно си бае - щял да унищожал Хамаз и всичките му проблеми там щяли да се решат, значи..Не вижда ли той, че цялото население в Газа се бори, макар и пасивно, с еврейските агресори? Ще унищожи една групировка, ще се родят десет нови - нищо няма да постигне! Насилието не решава проблеми!

27

Toз да се радва че

преди 6 месеца

съм затворен до живот . Всичките лесни *** нямаше да го спасят да му го върна в еврейската паст. Не са нищо повече от *** придобили власт ,жертвайки всички други в ТАНДЕМ

26

Мдааа

преди 6 месеца

Докато има евреи ще има и войни.

25

Българин

преди 6 месеца

Хайде, Биби, мачкай! Цивилизованият свят е с теб в борбата срещу средновековните варавари на исляма!

24

Анонимен

преди 6 месеца

Не си познал Нетаняху! Вие ще бъдете унищожени!!

23

Сократ Сократов

преди 6 месеца

Записа е от телефон, 10 хамасеца са я хванали под Шатра, и евреиското момиче е наведено, и им прави нещо* с устата си, на всеки един от тях..А онея с автоматите Калашници, и са ги вдигнали нагоре с една ръка ....Та бащата каза в ефир--че момичето после е убито в плен , и вече не живо...Само не разбрах как ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВНА ТЕЛЕЛВИЗИЯ ЕРТ се е сдобила със записа от палестински террорист, снимал секс-гаврата ??

22

Престъпниците

преди 6 месеца

от Хамас разбират само от груба сила! Израел не трябва в никакъв случай да спира, кой колкото и да реве! Каквото повикало, такова се обадило!

21

Сократ Сократов

преди 6 месеца

Миналия вторник, по Гръцата Държавна ТВ с подканал - ЕРТ WORLD, двамата водещи ан сутринният блок, включиха наживо в ефиор от ИЗРАЕЛ, един баща на момиче, младо, около 17,1 годишно, едно с черна рокля беше, не тази кяото я даваша как я дърпах заедно сприятея и--а друго момиче...Та Водещите пуснаха запис направен от Палестинските животни = от 8:37 часа на 07 окт, от Концерта на открито който беше, и на този запис 10 маскирани с червени и черни забрадки и черни ленти на челото ХАМАСЧИИ са постави

20

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен29Кое не ти е ясно, все пак евреите ритат топка с големият брат ФАшт

19

Анонимен

преди 6 месеца

Колко цивилни пощади еврейчето при обстрела на болницата?

18

Анонимен

преди 6 месеца

Колкото и да се пънат ашкенаЦитата, Бог е великият изравнител и такава сметка ще им сервира, че ще се чудят къде да се денат. Форумните им защитници също си слагат голям грях на душата. Явно не са гледали клипчетата с разкъсани детски телца - или още по-лошо, гледали са ги, но не им пуkа.

17

Нено от Тутракан

преди 6 месеца

Чичко Сорос пък има свои планове за бъдещето на Нетаняху, само плюввате по унгареца, но много неща в областта на правата на човека, от които с удоволствие се ползваме, дължим на хора като Сорос.

16

Бай Иван 2

преди 6 месеца

Само така,иначе пак ще се съвземат и ще ви нападнат по-жестоко отново.Тези хора трябва да бъдат унищожени!

15

Иван от Коныовица

преди 6 месеца

До АнонименХаха бухаха малеле промяна

14

Бай Дрън

преди 6 месеца

А е Гитлер нямаше ли еврейско потекло? Нетаняху не остава по-назад от кумира си.

13

Анонимен

преди 6 месеца

До Логично!Светът не е почнал с америка. Нито пък с евреите, колкото и древен народ да са. Не виждам кое е логичното?

12

Анонимен

преди 6 месеца

До анализатор . няма защитници на терористи, има защитници на хора, жени и деца. Израел избиха хиляди деца, те и от Хамас са по-зли.

11

Анонимен

преди 6 месеца

До 14 Бонго БонгоРано си се надрусал бепедал ! Сигурно е от мъка по напусналият те втори мъж от Африка и в негова чест даже и никът ти е такъв !