35

Анонимен

преди 6 месеца

От НАТО можем да съберем армия от 2-3 милиона и да помогнем на Свободна Украйна. Ако не отидем да защитаваме свободата в Украйна, Путин ще дойде в НАТО.

34

едно е ясно

преди 6 месеца

русия ще си върне украйната област с цената на всичко, и дявола не може да я спре!

33

Какво следва

преди 6 месеца

От САЩ вече искат замразяване на конфликта в Украйна, но това няма как да стане без преговори с Русия. Но как да преговаря Зеленски, след като е издал указ, с който се забраняват каквито и да е преговори с Русия? И ето че Зеленски става неудобен за американските интереси, а избори не се кани да прави. Нищо чудно през следващата година с помощта на САЩ да му спретнат един преврат.

32

Анонимен

преди 6 месеца

тва биококаинестото са го прекръстили на ДайДякуемски, А преди малко поляците казаха че руският военен бюджет за 2024 е 105 милярда. На ДайГякуемски за 20 месеца му отпуснаха над 200 милярда пари събрани от западните данъкоплатци. Не Преврат а роков атентат ще му спретнат. Тоя се подигра с оръжието, боеприпасите и хуманитарната помощ дадена му от Запада. Ще го пуснат да го прекарат по някоя термо-нано-барбекютна технология

31

Въпросче:

преди 6 месеца

Това от излишъка ли е... А за бЕло колко милиарда е заделил Зельоньй ФюрЪр?!?

30

тя

преди 6 месеца

Украинците в България или да работат или да си ходят , стига сме работили за надутите джуки !

29

тя

преди 6 месеца

Тоя ни направи още по-бедни !

28

тя

преди 6 месеца

И без да си в ЕС и НАТО си поет на пълна издръшка на простите европейци !

27

Анонимен

преди 6 месеца

Тия,какво заделят като нямат нищо,а да,ако им дадат нещо ще заделете,ако не им дават и пари за заплати няма да имат.

26

НА Мадуро Машините

преди 6 месеца

Денацифицирането явно продължава и то много успешно.. Що народ ще загине още заради тези хипнотизираните..! Тагаренко-Магаренков кога ще влиза в бой за слава ..

25

Анонимен

преди 6 месеца

На гол Г, чифте пищови!

24

Анонимен

преди 6 месеца

Смях! Тя няма и 4, но заделила 44. Да бяха сложили и една 0 отзад.

23

стига бе

преди 6 месеца

За разходите разбрахме, НО приходите от къде идват в Окрайна? Или приходната част на техният бюджет е разходна на ЕС? И за какво? Да не би да са член на ЕС, ако са да си внасят вноската, а не само да просят. Не сме длъжни да им плащаме пенсии и заплати.

22

Анонимен

преди 6 месеца

От ЕК продължават да настояват Русия да плати за възстановяването на Украйна след войната. Което води до 2 заключения. 1. Първо ЗСУ трябва да "Переможе" и 2. ЕС явно няма никакво намерение да възстановява Украйна, въпреки гръмките изявления. Чак Сунак се включи и той да възстановява, но според мен бързаше да се нареди и той при разпределянето на баницата :)

21

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Бре,то нали 100 държави и подаряват включително и нашите предатели ,че си купи яхта я частен самолет )" Всъщност си купи 2 яхти. На Запад го кометират, поне по журналистическите предавания извън mainstream медиите. Знаят и кои са подставените лица. В ЕС естествено се мълчи :) :) :)

20

Анонимен

преди 6 месеца

Бре,то нали 100 държави и подаряват включително и нашите предатели ,че си купи яхта я частен самолет )

19

Анонимен

преди 6 месеца

До др0гаре плоскоземиЛеко с рикията рано сабахлем. Още не е рикиено време.

18

иванова

преди 6 месеца

и защо да не задели, като има кой да им дава!

17

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонимеН "НАЛИ БЕШЕ ФАЛИРАЛА УКРАЙНА :D" Ами да, Фалирала е. Вече харчи парите на американските и европейските данъкоплатци. На американските обаче, вече им писнА и ще го отрежат. Въпрос на време е и европейските да сторят същото.

16

Анонимен

преди 6 месеца

А ако дедо Байдън не се пребори за поредната порция подаяния в Конгреса? Щото Наркоманът потроши дотук над 200 млрд, а резултат никакъв. Заявлението му "Дайте ни още оръжие и ще видите кво ще ги направим ру.снята" се оказа кьорфишек, както се и очакваше. А Байдън ясно показа, че няма намерение да праща солджърите да умират за Зе и Квартал 95.