135

мечти

преди 6 месеца

И закво да сключва мир,тои ви нулира напрактика,всичките ви прехвалени оръжия се видя че за нищо не стават,кои вече ще купи *** в целофан .Санциите просто го направиха по силен а руския народ по сплотен.Тоя ще ви търси сега само да подпишете безусловната капитулация на урките

134

Реалист

преди 6 месеца

Изборите в Русия за президент са през април 2024 г. и дотогава войната в Украйна ще е свършила, както и със самата Украйна ще е свършено.

133

$$$

преди 6 месеца

А ве той чака, ама Тръмпо ще го размаже като ***!

132

Анонимен

преди 6 месеца

До Кравар Евроатлантик 146 Забележи кой го казва това - "високопоставен служител на Държавния департамент на САЩ". Е, този "високопоставен служител" може да си мечтае за всякакви неща, негов проблем...

131

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Чакал изборите в Америка , Тръмп да стане президент , че да спре помощта за Украйна че тогава да спечели войнта !? От умрял писмо да чакаш ..." Хе хе, глупости, искат да знаят с кого ще договарят Капитулацията на Киев. От новият украински президент се иска само да подпише, няма да участва в преговорите.

130

Анонимен

преди 6 месеца

Чакал изборите в Америка , Тръмп да стане президент , че да спре помощта за Украйна че тогава да спечели войнта !? От умрял писмо да чакаш ...

129

Малък праз

преди 6 месеца

След Ритуалното Самоубийство на Украйна, пред очите на всички, да очакваме ли и същото от ЕС.

128

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен154_доста си объркан май, а може би незнаещ?... все тая

127

Анонимен

преди 6 месеца

Благодарение на евроатлатнските си "приятели" Окраина изчезва,а Зелю е пътникФинансовата и военната помощ се оказаха безполезни и безмислени,затова вече я спират.Русия се оказа непобедима.Хитлер и Наполеон знаят това най-добре.НЕ НА ФАШИЗМА!!!

126

Анонимен

преди 6 месеца

Вследстие санкциите срещу Русия,Фоксваген е пред фалит.Цяла Европа е пред фалит,а България вече Е във фалит.

125

Трай коньо...

преди 6 месеца

Много преди изборите в САЩ Пентагонът ще се намесил директно в Украинската война, а жужи има да чЕка. Нека чЕка...

124

Анонимен

преди 6 месеца

Доскоро храстите пречеха на контрата,сега снегът щр и пречи.

123

144

преди 6 месеца

Моят мозък отлично знае кой е Технибок, кой е Димитрий Ярош, и другите такива "Цветенца" формирали днешната политика на украйната. Гледал съм от преди 10-15 години още неонацистките паради в Киев, как маршируват с факли и крещят "Хайл", а десетки хиляди ги приветстват по улиците. Аз съм най- убеденият АНТИфашист на света, затова с нетърпение чакам братушките да ви пратят при вашия Бандера. Не съм им голям привърженик, но никой друг освен руснаците не се бори с фашизма и нацизма в момента.

122

до 144

преди 6 месеца

Ето типичен пример за сварен и промит мозък. Череп с картофена каша ....се опитва да мисли и да дава съвети.

121

Анонимен

преди 6 месеца

Айде... Олигопартията пак активизира ЦИПСО- то! Абе юнаци, не си ли давате сметка, че зеленски именно с вашите пари си купи сега двете нови яхти, дворец в Египед и в Израел, и още много много неща, а вие му се радвате, все едно че го гледате как ви бели варено яйце! Странен мазохизъм ви тресе вас. Ама още малко, и ще ходите в Сибир да сечете дърва (и то - В най- добрия случай, ако успеят да ви премахнат татуировките със свастиките, че с тях едва ли ще оживеете).

120

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на Путин!Истински държавник!

119

Путин

преди 6 месеца

Е Антихриста

118

Ленин е жив

преди 6 месеца

Край на войната няма да има.Късно е за преговори на маса,прекалено много кръв се изля,а тя вода не става.

117

Анонимен

преди 6 месеца

Баш така ще стане с хитреците ,това че са изкупили нещо не означава че е тяхно.1 те създадоха прецедент като откраднаха руските активи в Европа =напълно естесвено е същото да стане и с техните в Усраина.2 това че си финансирал неплатежоспособен клиент не те прави автоматично собственик на всичко негово ,още повече че собственика ще е друг .Имам си пари -дал си,имал си оръжия дал пии една студена вода като си ***.След воината много ще пият студена вода

116

да

преди 6 месеца

внука на шарл де гол каза че една трета от украинската земя е вече продадена на запада! но тоя зелен плъх лошо си е направил сметката, сметката я прави путин, защото това е руска земя от векове!