213

Анонимен

преди 5 месеца

Ако не искате да ядете още бой.

212

Анонимен

преди 5 месеца

"Ти пък още по-малко ще разбереш ако тролваш тия опорки като "бункерно джудже", "Митрофанова" и т.н" Хах Мутрофанова ве, защото се държи като пълна колхозничка каквато всъщност е! А оня късия геостратег си е бункерен щото дори до ЮАР не смея да отиде ами се показва по телевизора пред ония велики лидери от Еритрея и ЮАР хах. За ралика от Мордор мога да пиша и казвам кавото си искам без да ме грози затвора или фронта. Поняли копейки?

211

82-ОМБР

преди 5 месеца

Ще се месиме където си поискаме,що?

210

Анонимен

преди 5 месеца

"На последните избори в Русия имаше 8 кандидата. В САЩ - 4. Та какво казваш за диктатура и демокрация, че не разбрах?!" Нема и да разбереш, бако до къде слушаш на бащицата ти бункерното джудженце и на Мутрофанова брътвежите.

209

Анонимен

преди 5 месеца

От кво да ги е страх от бункерното джудженце, че си разшириха границите на НАТО с нови 1200км сухопътна граница ли? Че се увеличиха с нова държава членка + още една на път? Или че задвижиха военнопромишления комплекс за превъоръжаване на НАТО и успяха да си хвърлят остарялото оръжие съвсем легално срещу чебурашките ли? На Запад стискат палци джуджака да спечели отново.

208

Христо Христов

преди 5 месеца

До Анонимен/230 "Къде сравняваш избори и резултати при диктатура и демокрация" - На последните избори в Русия имаше 8 кандидата. В САЩ - 4. Та какво казваш за диктатура и демокрация, че не разбрах?!

207

Анонимен

преди 5 месеца

"По данни дори от западни социологически агенции рейтингът на Путин в Русия е далеч над този на дядо Байдън в САЩ." Е много ясно, като пуснеш един кон на пистата а другите ги изпозатвориш или изтепаш то резултата е нормално да е много по добър от нормално състезание. Къде сравняваш избори и резултати при диктатура и демокрация? И на времето бай Тошката го избирахме с 98%. Ама никой още не може да бие Садам със 100 процента, колкото и да се напъват разни новоизлюпени бункерни диктаторчета.

206

Малко за политика

преди 5 месеца

САЩ се намесват в изборите навсякъде по света, а подскачат като ощипани ако дори има съмнения за намеса в техните избори. Не случайно ги предупреждава Путин да не се месят в изборите в Русия. Със сигурност ще се опитат, но няма да спечелят от това. По данни дори от западни социологически агенции рейтингът на Путин в Русия е далеч над този на дядо Байдън в САЩ.

205

Анонимен

преди 5 месеца

То пък все едно някой му е зор че някъде в Азия щели да правят някакво подобие на избори с един кон. Що не ни информирате като има избори в Таджикистан примерно там кво казвали?

204

Анонимен

преди 5 месеца

Стига гледал на Запад б.е товарищ!!! На Запад единствено ще те задържат като престъпник!!!

203

Педофилия

преди 5 месеца

Русия е обхваната от тотална педофилия. Сложили са начело на държавата Жуже - педофил, което похищава и отвлича деца. Същото Жуже е търсено от Международния Криминален Съд за отвличането на много деца.

202

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам в кой друг град се използват роботи за доставка на куриерски пратки и храна ама в москва това е факт от няколко години и в нета има достатъчно различни клипове с робота Яндекс

201

Анонимен

преди 5 месеца

Доста цинично. Някой би си помислил, че Москва не се меси в изборите в САЩ (и много други държави).

200

Виц

преди 5 месеца

Един московчанин всяка сутрин си купувал вестик, поглежда го, след което го хвърля в кошчето. Така 2-3 седмици, накрая вестникарят не издържал и го попитал защо го прави: - Ами търся един некролог - отвърнал човека. - Но некролозите са на последните страници. - Ааааа, този който търся ще е на първа.

199

Анонимен

преди 5 месеца

Мачкай ги Вова! Слава на Русия!

198

Анонимен

преди 5 месеца

Поздравявам русофилите с това изпълнение на пастор Ольга Коликова: https://youtube/watch?v=dMF1ktQmoCw. Предупреждавам, не е за хоря със слаби нерви. Аз лично не можах да го изтрая цялото - нервите ми издържаха до възхвалата на божествените балистическими ракетами и сверхзвуковие самальотами....... Мани, мани...

197

Анонимен

преди 5 месеца

до 206 - "Европа се наводни със руснаци." - ХА ха. НЕ ЗНАМ КЪДЕ ЛИ СЕ ДЯНАХА НАД 20 МИЛИОНА УКРИ. СЛЕД КАТО ОТ ОКОЛО 45 МИЛИОНА "АБОРИГЕНИ" СА ОСТАНАЛИ 23 МИЛИОНА ВЪВ ТЕРИТОРИЯТА. КАТО МАХНЕМ И 1,1 МИЛИОНА ПРЕРАБОТЕНИ НА ТОР, НАПРАВИ СИ СМЕТКА.

196

Анонимен

преди 5 месеца

...Арабите и Африканците ще залеят света ..... Русия ще бъде превзета от Китай..... Нищо страшно няма в това, доколкото тези хора се социализират в съответните общества и възприемат порядките им. А за Китай-там тепърва ще има обществени сътресения, в Индия също. Колкото и мощен да изглежда, Китай е зависим от капиталите на Запада и не само.*** пример на зависимост-Китай е 1 по консумация на свинско и потребител на над 50% от соята/фураж. САЩ произвежда 35%,но държи и над 2/3 от пазара на соя

195

Анонимен

преди 5 месеца

219 - МНОГО ВРЕМЕ ДАВАШ. АРАБЕЛИТЕ И АФРИКАНЦИТЕ ВЕЧЕ СА МИЛИОНИ САМО ВЪВ ЕС ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ. А ЗА 50 ГОДИНИ???

194

Анонимен

преди 5 месеца

.......никой не е победил популацията..... Популация не е равно на цивилизация. Огромната част от хората искат основно няколко неща - да са осигурени финансово, семейството им да е добре, да са здрави, живи, да не ги малтретират. Тези неща най-успешно ги осигурява демокрацията и западния обществен модел.