124

Кирил

преди 6 месеца

Тихо се сипе първият снягМамин Васко вдигна белия флаг

123

Анонимен

преди 6 месеца

Няма сняг ,няма спиране на тока . Всичко грее и свети. Това са путински лъжи .

122

@@@

преди 6 месеца

В Етишопия сте много критични бе, тъкмо го избрахте тоя умния селф мейд милионер и веднага хейт.Човека още свиква с новото работно място, малко толерантност моля

121

Анонимен

преди 6 месеца

Колко бързо дойде промяната в София - толкова желана, толкова чакана - а изведнъж се оказва, че софиянци никак не я харесаха. Не мога да ги разбера, мислех че тези дни и те ще мятат шампанско като кмета заради сполетялото ги щастие от падналия първи сняг.

120

Надя

преди 6 месеца

И като отговорността е споделена ти ще се самоглобиш ли? Едва ли ,всичко е бла,бла,бла. Самонадеяни лъжци и наглеци сте вие.

119

1212

преди 6 месеца

Не знам кой трябва да чисти ама гражданите си плащат данъците а вие сте там да намерите начин да свършите работата. Кво стана с 50 те мил. които оня ден раздадохте на вълка и сие.

118

О, божке

преди 6 месеца

Абе, момче, престани с това "още по-подготвени". Ама вие не сте били подготвени, а бяхме много неподготвени и още има клони по кварталите. Снегът се превърна в киша и три дни след снега, дъждът изчисти тротоарите. След стотици в Пирогов с фрактури. Спри с тези протоколи и ще направим, ще сме..като по онова време. След 5 години няма да има пари и хората ще потребяват каквото им трябва? Сваляй розовите очила и започвай да работиш. Дядо ти, баща ти, чичо ти ги няма да те бутат и пондуркат.

117

Ост

преди 6 месеца

Значи друг му е виновен на той или като са много виновните няма да има наказани .... ле..ке

116

А

преди 6 месеца

Абсолютни смешници - ще направим, ще създадем... в бъдеще време сипват обещания на кило.

115

Анонимен

преди 6 месеца

Васко ухото след 30 Санта сняг обяви бедствено положение, спряха тока на половин София, затвориха цели квартали заради непочистени улици, спряха водата и напълниха болниците с пострадали заради замръзналите улици. Но той ще направи протокол.

114

Анонимен

преди 6 месеца

Ако отговорността е споделена,нека и краденето си споделяме.

113

Анонимен

преди 6 месеца

Kyфapчeтaтa c нapogнa napa нa ДC ce въpнaxa ga ynpaвлявaт Бълrapия...

112

Чичо Оруел

преди 6 месеца

Скоро Васка ще открие министерството на ИСТИНАТА и тогава ще видите един сняг ;)

111

Марко

преди 6 месеца

Имах приятелка Василка ! Не че се хваля ,ама беше хубава жена ! И в много ситуации имаше по мъжко поведение от Васка кмет на София!

110

Анонимен

преди 6 месеца

Cnogeли Coфия...

109

Анонимен

преди 6 месеца

Е той сега се учи момчето. Оставете го 5 години да се понаучи. Или 10. И ще станат работите. Имайте търпение.

108

новина

преди 6 месеца

ПП подали официално заявление за смяна на името си - вече ще се казват ПТП.

107

Гумичка за триене

преди 6 месеца

Това е много несериозно!!!! Кое е споделено ???? Че хората нямат ток повече от двадесет и четири часа? И господина който беше готов за зимата ги обвинява че не са си изчистили пред дома ????? ОТГОВОРНОСТТА Е НА КМЕТА БРЕ !!!!! Надявах се да излезне и като мъж да признае че се оа....ка ама не то да беше мъж да излезе !!!!!!! Няма мъже вече братче кво да ги правиш!!!!!!

106

НастаналМечтания Мир

преди 6 месеца

Късметът на София е заявил пред верни нему ортаци,че ако нете тотой щалдаимсере в устата,при което ЧетатаКъсметковци,облечени в национални порнотекстилия бойно се развикали БългариЮнаци и Вив Перутката Боби целволетенияЧереп.Като се разчуло че се вика череп,Черепът се върнал в Южните араб територетки шо е забравил сушените смикини.След катоВасо многократно билнаречен Вазо,натъртено з, ВаЗо,с кимане на двете си уморени глави,Кметът изразил съглсие Народът д го прекръсти на Вазов а др Вазопедераза

105

ПРАЗНОТО КУФАРЧЕ...

преди 6 месеца

НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ, ЧЕ БИВШИЯТ МИЛИОНЕР, АКО НЕ БЕШЕ ПРАХОСАЛ КУФАРЧЕТО, ЩЕШЕ ДА ДОЙДЕ ДА РИНЕ СНЕГА В СОФИЯ, И ДА ГО ПРАВЯТ НА ДРОБ ОТ ПОДИГРАВКИ.....??