29

Анонимен

преди 6 месеца

Простото Киро пак не е разбраало, че вятърът задуха в друга посока и един призрак броди из Европа - призракът на фашизма.

28

Анонимен

преди 6 месеца

ТОЯ НЯМА ЛИ ДА СЕ НАУЧИ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Нещата са сериозни. Това е първата снимка на кирката на която не показа зъботийте си. Какво ли е научил за Елендурите

26

Анонимен

преди 6 месеца

Всяка сладкарка е нещо като Естаблишмент за внедряване на Диабета в населението

25

Анонимен

преди 6 месеца

Най вероятно немалките Кирчови усилия за влизане в Шенгенистан, са били едно мощно съчетание от бързо бягане, с тежки боздугани в ръцете и по два ятагана затъкнати в ластиците на бикините им (ни), които якагани изпопадали и местните дхихадисти ги използвали за терапия и лекуване на антибкланите. И така мили деца нашата делегация , останал без *** най позорно била облечена в нормални потуриСлед катоГъзпоГъз, строени като ИвицатаВГъза били аналножонглирани и запратени фъ Ламаншо.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Cлaвa Aлa-бaлe!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Кой ши на пусне като в България влизат всякакви емигранти от цял свят ? Чак от Канада даже . И дори премиери стават с канадско гражданство . Разграден двор . Всякви емигранти могат не само да влязат ами и премиери с канадско да станат ;)

22

Анонимен

преди 6 месеца

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ШЕНГЕН

21

киро измамникът

преди 6 месеца

Кире , за кво ти е Шенген бе , бегай си у Канада , там ти е разработен пазара за отварата от моркови и кокичета , ще пичелиш луди пари с " WAW дайте ми милиони да ви ги връткам " и ако си ги врътнал да ти пият от отварата те гарантирано ще ти дадат .

20

Bg izmet

преди 6 месеца

КАНАЛДЖИИТЕ НАПИРАТ ЗА ШЕНГЕН...ЩЕ СЕ СЛУЧИ НА *** ДЕН У СРЯДА.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Никой, никога, никъде и при никакви условия няма да пусне вампири. Ето изказването дори на един от най-големите мародери в българската история /Б.Б./ пред младежите от ГЕРБ в края на август миналата година: "Кирил Петков и Асен Василев са ЕДНИ ДЪРТИ ВАМПИРИ. Никой не вярва на управляващи от ПП и ДБ, че могат да направят съдебна реформа."

18

Джоко

преди 6 месеца

Приказките на КиррЛъжецо са глас в пустиня ! Същата картинка беше и с Молеца при изказването му в Е ПАРЛАМАента

17

Кирилеееее

преди 6 месеца

Киро заради такива като теб и Бойко не ни взимат във Шенген дай да си кажем истината че крадете от Европа и сте нагли!! А българина е глупав и се трае

16

Лена парапеткова

преди 6 месеца

Киро , купи памперси на кирка. И си я вземи , че съм на кила маска на мустаци

15

Анонимен

преди 6 месеца

Умнокрасивите са най-долната мазна *** на обществото ни. При първият стрес си биха камшика на запад но не да мият чинии а да получат дипломи по словоблудство (право, икономика...) и да бъдат купени като агенти на влияние.

14

До номер 15

преди 6 месеца

ти на това скромен снеговалеж ли викаш. В търновско от навявания има преспи от пет метра. А дърветата с листата и натрупалия сняг, се наклоняват, чупят се клони, и падат върху проводници. Това е природно бедствие, ***.

13

чико

преди 6 месеца

Кирка ти един път потопи българия ?само до кръста ?сега искаш тя да се одави Върви на село и стани чобанин?

12

Анонимен

преди 6 месеца

30 % от населението на България остана без ток заради сравнително скромен снеговалеж! До снощи над 400 000 домакинства все още бяха без електрозахранване, но идиотските масмедии и някакви т. нар. журналисти активно занимават тези, които имат ток и респективно достъп до пропагандните им канали, с административното ръководство на Българския футболен съюз. Нещо наистина тотално не е наред и упорито работят да ни вкарат в оруелски сценарии!

11

Прокурора

преди 6 месеца

А бе, тоя несретник защо не е в бежански лагер в Хасково?? Той е истински бежанец от законите на Канада ! И подлежащ на затвор в България !

10

Анонимен

преди 6 месеца

Така е. Щом комунистите се докопат до управление я купони, я разпродаване на Родината. И природата ни подсказва със стихията си, че е против тях. Нагли и безотговорни. Идват на власт винаги с шашми и винаги лаладжийството им довежда само до протести с различни степени.