25

Мдааа

преди 5 месеца

Пред ваксините всички са равни.

24

Ани

преди 5 месеца

Парите не винаги са решаващ фактор.Жалко за, че не е успял да се размине с най-лошото.Съболезнования.

23

гот

преди 5 месеца

До ИвановПонякога нещата излизат от контрол?Не задавай оъговори!

22

Иванов

преди 5 месеца

Аз се учудвам на хора с огромни финансови възможности като телевизионерите ни да не се лекуват качествено и да починеш така нелепо аз самия преживях два такива относително средни за три години и се възстанових до голяма степен и никой не ме попита с какви средства се лекувам плащах си като поп за какво ли не да ме ми беше лесно и още не ми е но никой не ни пита и знае нас простосмъртните,

21

Ваксите

преди 5 месеца

Взеха да действат!

20

Трай си неинформиран

преди 5 месеца

До 4 Анонимен Каква ваксина, кви пет лева? Хората са написали: инсулт. . . . .или не можеш да четеш или са ти правили скоро лоботомия! Има свръх умиращи от сърдечни болести след имунизация и при това от официални органи на ЕС! Явно не знаеш и чужди езици! Информирай се! Поне нямаш правописни грешки!

19

Ангелина

преди 5 месеца

Жалко е ,когато истински стойностни семейства и хора създадени един за друг се разделят , по "повелята на съдбата" и точно ,когато са най-осъзнати ,за да бъдат полезни не само на себе си ,а на обществото. Преди време казах ,без да зная изобщо ,кой е съпруга на Деси Стоянова ,че е късметлия защото има "жена " до себе си - стойностна и с морал ,което е рядкост. Мисля ,че е от хората с дълбочина на чувствата ,които трудно ще го "заменят" с някой друг.На семейството му ще е трудно ,за да продължи

18

Анонимен

преди 5 месеца

Не е човек, а мисир. Мисирите написали коя била мисирката която си е хванал да клеца. Щото е много важно от мисирешка гледна точка.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Престанете с вашите *** предположения!!! Смешни сте! Човекът си е отишъл.. Бог да го прости!

16

Вл

преди 5 месеца

Предполагам е ваксиниран.... Жалко за човека

15

Пенсионер

преди 5 месеца

Тава семейство са славеше като много добро Деси не изневеряваше и беше за пример. А какво стана ? Бог да го прости , но не трябваше да става така.Живота е не предсказуем.Горката Деси.

14

Рашко

преди 5 месеца

Може и развода да го е унищожил.....изглежда чувствителен и благороден мъж....

13

Надежда

преди 5 месеца

Да почива в мир. Съболезнования

12

Анонимен

преди 5 месеца

В каря на 19 век един богаташ забеляза, че една от неговите крави има бели петна. Взел кръв от кравата и я набол на спшонтачката си. Оказало се, че и на нея и се появили бели петна на кожата и. И от тогава започва бизнесът на всякакви видове инжекции... Като започнеш - едра шарка, ....грипове, спинове..... ковидови.... Винаги за да нямаш дребна шарка трябва да се заразиш като малък и да преминеш тази болест иначе ако се заразиш като голям ... ти опадва косата!

11

Анонимен

преди 5 месеца

Знаете ли какво представлява "Графен Окцижен" ...това е нано частица = 10 на минус девета степен частица която е плоска и е изградена от 6 въглеродни атома и около тях има кислородни атоми. Нашите червени кръвни клетки пренасят Кослород и Въглероден Двуокис. Когато в кръвта се вбие инжекция която има "Графен Оксижен" нашите Червени кръвни клетки си мислят, че това е Въглероден Двуокис и се натрупват върху нано частицата. Стават булви и хоп запушват кръвоносните съдове и хоп Сърдечен Удар!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Бог да го прости ....след Ковидовата инжекция! Позволил е да се инжектира... но и "Графен Оксиженът" в инжекцията не си играе - Сърдечен Удар!

9

Анонимен

преди 5 месеца

От 31 коментара мисирките изтрили 23. Нещастни МИСИРКИИИ СМОТАНИИИИ толкова сте ЖАЛКИИИИ.

8

Lina

преди 5 месеца

Майката на Тото също така " внезапно"

7

Анонимен

преди 5 месеца

Експерименталките , както е добре известно, са най-добрия приятел на инсулта и инфаркта.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно дали овцете ще се усетят някога, че след ковид "ваксинацията" млади хора умират от инсулти и инфаркти с невиждани темпове.