15

Анонимен

преди 5 месеца

Защо това се прави чак сега, с такова огромно закъснение?? Явно от ЕК пак са подгонили правителството за правата на хората с увреждания, които в БГ са драстично погазвани, в ужасни условия на живот...Ако не са ЕС, досега да сме се превърнали в държава- концлагер. А колко хора са били буквално убити в тези домове- душегубки

14

Анонимен

преди 5 месеца

Ясно ще ги настанят в гробищата демокрация

13

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 13, не са семейства. Става въпрос за построяване на къщи, в които ще бъдат настанявани. Хората, които ще се грижат за тях и ще живеят в къщите. В работно време разбира се. Когато им свърши смяната си отиват вкъщи. Както с децата. Махни си главните букви и помисли преди да откачаш!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Щом повредените хора са в тези домове, значи близките им не могат да се справят с тях. Интересно кой ще спечели милиони от това "благородно" изгонване?

11

Анонимен

преди 5 месеца

И къде ще отидат тези повредени хора? Може би в гетата, а държавата ще плаща, че уж имат страхотни условия на живот

10

Анонимен

преди 5 месеца

Откога "изведени" е синоним на "изпъдени"??? И къде са социалните грижи от държавата? Защо плащаме данъци, за да натрапят тежкоболните и стари хора на разни тарикати та да печелят от тях пари? Тая нашата държава става само за едно нещо - да се грижи за подаръци на Украина и да слушка какво ще и командват от посолството.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Това е безумие и нечия огромна далавера. Пр.клети да са!!!

8

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 6 Това не е от Промяната. Процесът започна след 2000 год. Първо закриха домовете за деца от социално слаби семейства, после подкараха другите домове. Странно е, че 23 год. по- късно още не са приключили.

7

Анонимен

преди 5 месеца

До 4 В цяла Европа има нормални старчески домове, където се грижат за възрастните хора и хората знаят, че дори да останат сами, когато остареят, има къде да бъдат настанени и кой да се грижи за тях. Само в Бг това е опорочено, старчески дом е равносилно на мизерия, глад, болести...

6

Анонимен

преди 5 месеца

Промяната продължавааа шм..ткии

5

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 3 Ще бъдат настанени в защитени жилища от семеен тип. Не е изключено да ги върнат по домовете им, където никой няма да се грижи за тях.

4

Това е геноцид

преди 5 месеца

Имам позната от Чехия.Нейната майка е с тежка дименция. настанена е в старчески дом. Според дъщерята ( доста взискателна ) условията в дома са много добри ! У нас след като прогонихме способното население сега се върви към ликви дация на "ненужните"

3

Анонимен

преди 5 месеца

Подходящи социални услуги от резидентен тип означава да бъдат настанени сред нас ли? В нашите квартали, блокове, входове ли?

2

Анонимен

преди 5 месеца

Подвеждащо заглавие не преместени А изведени демек изгонени жалка картинка ,фашизъм в деиствие

1

ъ

преди 5 месеца

Ще раздадат старците като ябълки и круши. Или като децата, за които не се "полагат достатъчно грижи". Да могат едни наши хора да усвоят едни пари. Пък самите старци ще се споминат скоропостижно в резултат на "продължаващата подкрепа". Какви времена доживяхме само! Дано Господ да се погрижи подобаващо за авторите на тази мерзост.