24

Бай Илийчо

преди 5 месеца

Повеке дъ вали,да има паша за добитъко! За другото мислете му гражданята,дето кунките са ви наврени у гзо,и ако не е нарязан ляба у магазиня и ляп нимой си отрежете!

23

Анонимен

преди 5 месеца

2025 -та

22

Анонимен

преди 5 месеца

Светът, особенно западния го чака масово унищожение от природни бедствия до края на 202 -та. Ако съм ви развалил плановете - съжалявам!

21

Ангелина

преди 5 месеца

Природата ,въпреки всичко все още е милостива към напълно самозабравилото се "човечество" !

20

Анонимен

преди 5 месеца

Валежите са в следствие от това,с което пръскат със самолетите.На всички е ясно това.Прекалено са мощни бурите,защото се мешат в работите на природата.Докато се регулира така ще е.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Докато контролът върху HAARP е в ръцете на сатанисти така ще е!

18

Зелен Евро Атлантик

преди 5 месеца

А с глобалното затопляне какво стана?! И то ли като контранаступа дето приключи с идването на есента?!

17

Проектант-инженер

преди 5 месеца

Това са фейкове за да плашат простите и неграмотни хорица по света, а те са много. Целта е да се поизчисти планетата от поне 2/3 от популацията. Един от методите е със всяване на страх и ужас .България ще оцелее, а останалите да са мислили.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Нема страшно, Бг е с малко население, един Ноев ковчег и всички от Бг в него, да му мислят др., много са. Зеленичките да не се плашат, има и много дървесина за строежа.:))

15

КАН Кубрат

преди 5 месеца

Всеки ще се спасява както може с близките си .

14

В.В.Путин

преди 5 месеца

Путин ви го каза на всички малко преди началото на СВО: "Ние не виждаме смисъл в съществуването на света без Русия". Ще ви напраскат термоядрените ракети и край с вас еврогеiски, краварски гюбрета мирижливи. Нямате шанс ще мреte murви!!! За сега братушките ви щадят, за да иZмрете от собствената си глуп0ст и невежеств0!!! Ще се давите в собствените си г0Vна мирижляци, еврогеiци и краваророби!!!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Като не вали, що не вали. Като вали - що вали. Няма угодия, няма оправия. Медийни циркове. Само лоши новини и плашене на стадото. После се сърдят, че им викат "***". Направиха думата "журналист" на нищо, да те е срам да кажеш, че си такъв!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Ще става по-топло и ще вали повече. Храната на растениятао - СО2 - ще става повече, значи ще има повече зеленина. Но не, това е лошоораснострашно. Абе да не ни управляват извънземни? За хората топло и влажно и зелено е РАЙ.

11

Йосарян

преди 5 месеца

Валя цяла нощ. Екстремна работа...., невиждана досега!

10

Българка

преди 5 месеца

Виждали сте вие екстремну валежи. Вали един ден и викат - екстремни валежи. Преди години валеше по седмица и нямаше никакви наводнения. Просто не се изсичаха горите и се почистваха деретата, коритата на реките и канализациите.

9

Азимов

преди 5 месеца

Ако повторите един милион пъти, че има екстремни валежи, ще станат ли валежите наистина екстремни?

8

Анонимен

преди 5 месеца

Зех си още един чадър от левчето.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Гости сме на Земята и няма да сме първия вид , който ще изчезне тук.

6

Фори

преди 5 месеца

Обаче точно в такова време е голям кеф като надуя пежото и се издига направо стена от вода дето се излива върху пешеходците в страни и те се разбягват. Понякога дебна - карам бавно, всички спокойнои и изведнъж на 10 метра от пешеходеца рязко натискам газта и цялата локва се вдига и му се стоварва върху косата. А като видя майка с количка и се прицелват да пратя цялата локва директно вътре в количката, като на баскетбол.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Добре купуваме чадъри и шушляци :)))