9

Анонимен

преди 5 месеца

Да беше се предал в Бг щеше да си живее царски като Брендо и то срещу дребни кинти а не да дава острови и милиони. Тия италиански мафиоти изобщо не са в час.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Навсякъде по света подобни хора трябва да имат смъртна присъда за да се отърве човечеството от тази напаст. Съсипват мнооого човешки животи и съдби. в САЩ има вече цели градове с странни същества употребяващи дрога, сякаш гледаш ходещи мумии.

7

РУСКАТА МА.ФИЯ

преди 5 месеца

РУСИЯ ДА ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ АРХИВИ НА БЪЛГАРИЯ... ОТ КОИТО ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ НАУЧИ КОЯ Е БЪЛГАРИЯ И КОЯ Е ИЗМИСЛЕНАТА МАФИОТСКА СССР И НАСЛЕДНИКА И ПУТИН....

6

Анонимен

преди 5 месеца

Баце, кога ще дари на държавата къщата в Барселона?

5

Розови очила

преди 5 месеца

Сега остава и да вдигне умpeлите от дрогата му и живота ще стане песен и рози.

4

дрън-дрън ярини

преди 5 месеца

С терористи не се преговаря. Щом си дава острова, значи има много повече кинти. Не се съгласявайте. Това е клопка. Престъпник не се раждаш, но веднъж станеш ли - престъпник умиpaш.

3

:)

преди 5 месеца

1 към 1 с каскетя :)

2

Анонимен

преди 5 месеца

СССР ни обра златния резерв, натрупан по време на царство България. Затова и тогава и днес обираме трохите.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя напреднал "запад" много престъпни организации има бе край нямат. А па ния са мотаехме че комунизъмъ ни пречеше и не бяхме свободни да напреднем като "запада"... Сега се мъчим да го догоним, обаче пак само трохите обираме. Имаме си некви мафии, но всички ги знаят и те познават всички и са се омесили и си имат държава и си ги избираме и въобще нещата са пак по български.