60

Щирлиц

преди 9 месеца

Алчност и некАдърност създават вкус неповторим.Ще намерите във фризерите на Марс,сега в София,скоро и в други градове.

59

тъпомер

преди 9 месеца

Нещо ми цитираш правила,но за А група не стига само членски внос,нещо не ме разбираш или,та ти трябва да имаш бюджед и то доказан,а не бюджед основан на дарителска кампания(Левски)да нямаш превишени задължения към НАП и т.н.Да не говорим че максимум 7-8 отбора отговарят на това,справка прочети правилата в Румъния,дори и да си първи в 2 група не влизаш в 1 група ако не си докажеш бюджета дори има и минимум.И отбор с 10 фена в А Група намирисва на пране на пари.

58

Анонимен

преди 9 месеца

БФС е федерация с същите правила са и федерациите в другите държави. Финансирането на такива клубове е проблем на самия клуб.Докато си плащат членски внос и участват в футболни мероприятия, са законни и с право на глас.Фантоми стават, когато не представят тренировъчен план, спрат да участват в турнири. Обикновенно в началото на всяко общо събрание, такива клубове се изключват от БФС с общо гласуване.

57

тъпомер

преди 9 месеца

И как клуб с 10 фена се самоиздържа в А група,а финансовата обезпеченост в професианалната лига мисля че не е като на отбори само с (клубен живот).А клуб без фенове си е чист фантом или български феномен.

56

Банкеръ

преди 9 месеца

Единствения изход от това положение е друга държава да ни окупира.Тогава няма да има депутати,министри,президенти и БНБ няма да има.Футбол ако има ще е в истинско първенство,с истински стадиони и публика не от ***.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Клуб че с 10 фена, за да е член на БФС, първо трябва да е регистрирано по закона за спорта. Да има треньор с лиценз от спортната академия, после количество играчи и да участва в съответните мероприятия, да има тренировъчна програма и пр клубен живот.Точно тези организации са в основата на футболната игра и без значение колко фена имат, са членове на БФС с право на глас. Професионалните клубове си имат обединение Професионална Лига и свой председател. Тя също е част от БФС. А феновете са никой

54

тъпомер

преди 9 месеца

Още не сме ударили дъното,дъното ще е когато се окаже .че всъщност не е подадена оставка.А за разни шефчета на клубове с по 10 фена,това е изгодно,а за вечния шампион с 5-6 хил. да не говорим,а за един криминален лиценз от приятел към приятел???

53

Да си го кажем...

преди 9 месеца

Бандити -мафиози командват нещата в Бг -спорта.

52

Анонимен

преди 9 месеца

до 51 От 44-та ли е ударил дъното футболът ни ве, льольоооо, затова ли станахме 4-ти в света 94-та, защото от 44-та сме ударили дъното? А преди 44-та къде бяхме ве, евроджендерасте?

51

Анонимен

преди 9 месеца

То цялата държава е вмирисана, футбола е само едно олицетворение

50

ЯнкоШумкаров

преди 9 месеца

200 комунистически фамилии държът и притежават всичко в България те са свързани с Русия и всичко е мафия!

49

ЧестнаЯнкошумкарска

преди 9 месеца

51 От 44та е ударил дъното заедно с целата държава бе льо льо

48

Анонимен

преди 9 месеца

Та той от 25 години е ударил дъното бе, смееешници!

47

Маджо

преди 9 месеца

Жесток хит немога да спра да си го пея - До синьо ме целувай като за финааал!

46

Е затова

преди 9 месеца

Чалга м.у.р.в.и.т.е. Ще карат G класи в България както в случея с вашите пари купени от перуки и бизнесмени в кавички а вие драги ми смехурковци с под минималната ще живеете или с 1000 лв и ше ти кажат ако си недоволен и толко няма.Това е българското мутро комунистическо робство.Да ви е честито!

45

kOKO

преди 9 месеца

Само Харуна Бабангида може да оправи футбола ни. Поканете го за президент! Има редица предимства- няма общо с черното тото, освен че е черен, по- евтина издръжка от Боби, пие по- малко, не е плешив, малко по- умен е, не е много нагъл, ако нещо сгафи ще се вижда от далеч и няма да може да се измъква лесно през задните входове.

44

Добра поговорка

преди 9 месеца

Но някакси се налага сравнението:футболът ударил дъното заради лошо управление,а държавното управление,икономиката,социалният и общественият живот нима са в небесата?Със сигурност можем да се хвалим,че политическата ни класа,по нивото на живота и всяческото си обгрижване от националния бюджет като заплати бонуси, екстри и пр. е на световно ниво.Ами тогава какво им пука за народа?

43

Дядката

преди 9 месеца

Държавата е в плен на СиК аджите!Футбола е в плен на СиКаджии , какво чакате ?Затова няма публика , защото всичко се урежда от мафията на СиК!Освен това всеки СиКаджийски клуб си има боен отряд от побойници и публиката бяга от мачове , страхува се!

42

ПреславаПееНаПерукан

преди 9 месеца

До синьо ме целувай!Като за финаал.Пара от черно тото цел живот софрааа.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Не само футбола, цялата държава. Грешка територията