73

Разбира се

преди 9 месеца

Че има проблем държавата ни и това е ЕС И САЩ,А ПОД ТЯХ МОЛЕЦА,ШИШИ И БОКО! Тези И.руди ни съсипват и разкъсват държавата!Ако народа не направи нещо след две години идва големия геноцид с еврото което ще стане дигитално веднага след като го приемем,ЗАЩОТО ЗАПАДА ДЕЙСТВА ПО ПЛАН!!!

72

Анонимен

преди 9 месеца

Кмете, проблема е че такива като теб няколко зими подред пиради мекото време забравихте какви е предзимна пидготовка. Живеете с мисълта, ако стане напечено, обявявам бедствено положение и хвърлям топката на областния управител

71

Я па я..!

преди 9 месеца

До Обективен 73 Да живее Тодор Живков.

70

Така е ..

преди 9 месеца

Нямам спомен някога България да е била без проблеми. Между другото , няма държана на света , да е без проблеми.Може би само бушмените от поречието на Амазонка , но те не са държава.

69

Обективен

преди 9 месеца

Преносната мрежа е на доизживяване - по живково време през година - две се правеше просека 30 метра под високоволтовите трасета. Сега падат дървета и късат жици - значи дърветата под проводниците на са изрязани . Само печалбата гледат ЕРП-тата.

68

Анонимен

преди 9 месеца

но всяка година се отчитат милиони, които уж са за профилактика и КЕВР им ги гласува...

67

Анонимен

преди 9 месеца

МНОГО ИМ СЕ КРАДЕ НА МУТРИТЕ, АМА МНОГО.. КАК ИНАЧЕ ЕДИН БУХАЛКАДЖИЯ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И ЕДНА РОМКА ГРИГОРОВА ЩЕ СТАНАТ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ

66

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 9 месеца

В МОМЕНТА МУТРЕТАТА И *** ИСКАТ ДЪРЖАВАТА ДА СИ Е ТЯХНА. ДА ЗАГРАБЯТ СОБСТВЕНОСТТА НА ИНВЕСТИТОРИТЕ ЗА ДА СЕ ОБОГАТЯТ. ТОВА СТАВА ПОД ЛОЗУНГА "ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА" КАКТО НАПРАВИ ПУТИН В РУСИЯ.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Майка ми през 90-те г. е избягала от Троян. Нищо добро не чух от нея за родното й място.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Тази да си гледа града. Може и да прибере там и Ванчето от Абисинията, понеже в СОС я чака расова дискриминация!

63

Кривондел

преди 9 месеца

Малък брой екипи за отстраняване на аварии, липса на регулярна поддръжка и превантивни ремонти, липса на достатъчно инвестиции по подмяна на амортизирано оборудване. Защо ли си мисля, че и тези фактори са част от проблема, не само климатичните условия?

62

СВАЛИХТЕ ГЕРБ.....

преди 9 месеца

ИСКАТЕ ПРОМЯНА...... СЪРБАЙТЕ СЕГА, И НЕМА ДА РЕВЕТЕ.....

61

Скиор

преди 9 месеца

Леля ви Донка ще ви оправи вас. Като видя политик завършил стопанската академия в Свищов и лошо ми става... Тази живее още в соца. Давайте, одържавете ги ЕРП-тата да видим качество и контрол! Само погледнете БДЖ и АЕЦ Козлодуй, тези предприятия са източвани толкова много време и то най-вече от комунистическата клика.

60

666

преди 9 месеца

имало проблем в държавата, а добро утро....Държава няма.

59

Анонимен

преди 9 месеца

КОМУНИСТИТЕ АКО НЕ КРАДАТ ОТ ДЪРЖАВАТА НЕ МОГАТ ДА ОЦЕЛЕЯТ

58

Здравеняк с макаров

преди 9 месеца

Много от аварийните екипи от работещи към енергото бяха съкратени. Специалистите вече работят на частна практика и искарват много повече..

57

Анонимен

преди 9 месеца

До 58. Което си изброй е така. Но не си писал , че най големите изкопи ги прави топлофикация с централното си отопление. Ул. А Далчев в София, цяла година е с кръпки по платното от топлофикация. А Топлофикация е държавно дружество . И би трябвало според Кметицата на Троян да е образцово финансово и организационно предприятие.

56

Анонимен

преди 9 месеца

Да се вкопаят Ел проводници може при правилно проектиране съвместно на всички мрежи - вода ток, съобщения, газ. Сега само за водата прекопават по три пъти улицата.

55

Станислав

преди 9 месеца

Това е кметицата с която се гордеем всички Троянци. И затова си я избрахме пак. Направи много за Троян и така да го прави и занапред!

54

Анонимен

преди 9 месеца

Та дружество Топлофикация на централното отопление е Общинско . Тридесет години не се променя . Винаги е на загуба. Вечните роби закачени за отопление го издържат. То кога ще стане частно , да ще се преватизира.