44

VladTepes

преди 5 месеца

Браво на династия Ким, създала абсолютна средновековна феодална монархия с теократични елементи, достоен наследник на Чингиз Хан, Тимур, Тамерлан, Сукатай и т.н. Чудесно би било да се обединят с Южна Корея в единна силна абсолютна средновековна феодална монархия.

43

Анонимен

преди 5 месеца

До Малко инфо, аман от куммунета лъжещи повече от дърт ром. НРБ никога не е била 9 мил., даже на правешкия оввчар статистиците не си позволяваха такива лъжи.

42

До Малко инфо

преди 5 месеца

И мога да ти кажа, че в момента в който северна корея отвори границите си, точно в този момент тези 27 млн. ще станат 5 млн. Може и по-малко да останат! Това го видяхме в периода 1991-1992, тогава тука отвориха границите! Точно в този момент 1 млн. българи напуснаха България! На минутата! Така, че те са 27 млн. не защото искат да са там ами защото никой не ги пуска да идат където и да било!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Социализмът е явно много добра система за поставени цели. Китай си постави икономически цели и ги постигна. Ссср и СК си поставят военни цели и ги постигат, но ще си ядът ушите.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Китайската стена и египетските пирамиди, видял ли е?

39

Мдааа

преди 5 месеца

И на снимките се видял средният пръст на Бай Дън !

38

Анонимен

преди 5 месеца

Така е... и аз не мога да си позволя да ида на Луната, затова гледам само снимки хахаха

37

Анонимен

преди 5 месеца

Това, което никой не казва са стотиците мигранти от САЩ струпани пред границата на Северна Корея- защото стандарта на живот бил толкова висок че ИЧР на ООН не може да измери и те желаят да се заселят там за по добър живот, а към Куба хиляди граждани на САЩ с лодки еднодръвки пресичат залива от Ки Ларго до Куба- ех какъв блестящ живот е в Куба споделят успелите да стъпят на Кубинска земя- а вие посетете с Мапс Ки ларго...

36

НИЕ-ДА, ВИЕ-НЕ

преди 5 месеца

"Съединените щати и Южна Корея осъдиха изстрелването на разузнавателния сателит и заявиха, че то представлява нарушение на резолюциите на Съвета за сигурност на ООН" - ЗНАЧИ НИЕ МОЖЕМ, ВИЕ - НЕ!

35

Xo

преди 5 месеца

По-евтино щеше да му е да използва гугъл ърт.Да вземе да си нахрани хората първо

34

ПРОЗззззападняк

преди 5 месеца

Във С.Кореа няма фентанил затова са толкова изостанали от сащ

33

Анонимен

преди 5 месеца

До Малко инфо ...АКО ПОМОЛИШ МНОГО ГУГЪЛ ЩЕ ТИ ИЗКАРА ДИАГРАМА ОТ НСИ- БГ ГРАЖДАНИ ПО ГОДИНИ- ТАМ ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕ ЕДИН МАЛЪК ГЛАДОМОР, КОЙТО КОМУНИСТИТЕ НИ СПРЕТНАХА- 2.1995Г/2.1997Г- ТОГАВА ИМА НАЙ МНОГО ПОЧИНАЛИ- ЗАЩО ЛИ ДАЛИ ЗАЩОТО ДРУГАРЯТ РУМЕН ГЕЧЕВ МИН НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НАПРАВИ НАД 2000% ИНФЛАЦИЯ- СПРАВКА В НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ, ТОГАВА БЪДЕЩИТЕ ОЛИГАРСИ ПРИСВОИХА АКТИВИ ЗА МИЛИАРДИ, А НИЕ БЯХМЕ С ПО 2/5 ДЛ ЗАПЛАТА- ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД- НИКОГА ЧЕРВЕНИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА.

32

Да бъдем внимателни!

преди 5 месеца

Демокради, оправете си вратовръзките, другарят Ким Чен Ун ви снима от космоса! Да не се излагаме пред чужденците!

31

Любопитен

преди 5 месеца

Преди 30 годин Бг демонократичните джураналяги ми обясниха, че оризът в комунистическа КНДР е свършил. Защо измряхаБг демокрадите, а не лошавите корейски ***?

30

Гошо

преди 5 месеца

САЩ и НАТО изпращат шпионски сателити които покриват 200% от земята, а се учудват когато някой друг направи това и то частично. Двоен стандарт.

29

До 28

преди 5 месеца

Обяснението е просто - корейските комунисти, щот няма ориз, ядат камъни и дърве и затова са здрави и печени.

28

Пази боже сляпо да..

преди 5 месеца

Две държави са в челото по самоубийства -Южна Корея и Япония.Защо в КНДР няма толкова самоубийства от глад?Защото компартията ги е забранила, ако там се самоубиеш, отиваш в концлагер!

27

Анонимен

преди 5 месеца

Тези неща не са ли тайна?!

26

Анонимен

преди 5 месеца

Съединените щати и Южна Корея осъдиха изстрелването на разузнавателния сателит- Ким не ги е*ава тия и за *** за зеле

25

Малко инфо

преди 5 месеца

1989 - НРБ е 9 000 000 Украинска ССР е 52 000 000 КНДР е 17 000 0002023 - НРБ е 6 000 000 Република Украйна е 25 000 000 КНДР комунисти е 27 000 000