55

Анонимен

преди 9 месеца

Фандъкова ги издрема тези 15-20 г., нали тя им беше принципал, явно само се крадеше. Тази измислена такса сградна инсталация си е чисто обирджийство. Около теб няма никой в апартаментите, но плащаш уж някой те греел, а тръбите дето те греели е смехотворно. Всичко е една голяма лъжа.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Приватизация на Топлофикация-София, десните капиталисти софиянци да си платят дълговете, за да не ги плащат децата им. Така съветват десните софийски либертарианци. Софиянци трупат дългове, които децата им ще плащат.

53

Анонимен

преди 9 месеца

Проблема пак опира до :Не уцелихме и на рософОБИ в Бг !

52

Само в Бг--34г.

преди 9 месеца

Колкото и да им се дава / важи за всички сфери на икономиката в Бг / , НИКОГА НЯМА ДА ИМ СТИГНЕ , защото крадците в България , станаха ПОВЕЧЕ от парите !

51

Анонимен

преди 9 месеца

А ЗАЩО НЕ СЕ ЗАПИТАт : Защо газта е толкова СКЪПА ФЪФ Бг , след като в цял свят ,...ПАДА ???

50

Анонимен

преди 9 месеца

До 50 Глупости! Никаква ел.мрежа няма да се срути.... Просто износа от АЕЦ, който произвежда ел.енергия за стотинки, а я продава за Евро и 50 - ще се намали и ще се пренасочи към населението за вътр. потребление! Ах, да - краденето чрез ТОПЛОФОКАЦИЯ СОФИЯ ще спре

49

Бял и добър

преди 9 месеца

До анонимен 41 и 42 - Абем то и аз за 1 млн.лв вместо за 1000 - ще грея вода и ще произвеждам ток, а и безплатни сандвичи ще давам )))

48

Fena

преди 9 месеца

Do 50. Каквато и да е причината, резултата е непазарен бизнес, който скапва конкуренция, пазар, отношения - всичко. Това си е чиста проба комунизъм в уж "синя" София. Защо всички си плащат цените на топлото по себестойност, а в ТЕЦ София от 30 години някой друг да им плаща? В този вариант на отопление, при тези цени на газа, всяка сметка на жилище от 100 м2 под 1000 лева на месец ще е непазарна. Няма такова отопление никъде!

47

Анонимен

преди 9 месеца

Какво ли ще стане сцената на парното, когато тока за домакинствата поскъпне 5-10 пъти с освобождаването на цените на тока за бита? Възможно е и парното да поскъпне също 5-10 пъти и вместо 100 лева за газ и 80 лева парно, да стане 100 лева за газ и 400-800 лева парно

46

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата чрез КЕВР умишлено държи много ниски цени за парното. Едната причина е, че ако парното стане скъпо и хората минат на ток, електрическата мрежа ще се срути, а и не произвеждаме толкова ток. Втората причина е за да няма бунтове заради скъпото парно

45

Емигрант

преди 9 месеца

Прочитам само заглавията на статиите тук, за да не "затъпея" много ха ха ! Сега се чудя тази топлофикация защо произвежда много скъпо "топло", а "газта" която "добива" е по-евтина от тази която купува при "недостиг" и кога откриха газ, удариха сонда в двора, че и вече добиват ? И тези като Лукойл работят на загуба, Вальо топлото сега разбирам от къде е докопал тези 15 млн. - от данъците, явно Горанов и от него е "спестил" няколко милиона ?

44

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата чрез КЕВР и цените определяни от КЕВР, водят Топлофикация София към фалит, за да може мафията да я приватизира за 1 лев.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Коя беше топлофикацията, която спря работа? Тази в Габрово ли беше?

42

Мдаа

преди 9 месеца

Кога най-после ще този франкенщайн ще бъде закрит.

41

Анонимен

преди 9 месеца

А кога ще освободят цената на парното, за да може топлофикациите да работят при пазарни условия? Сега цената я определя КЕВР, а не пазара. Щом КЕВР е определил такива цени, нека КЕВР да плащат трупашия се дълг на Топлофикация София.

40

Щипка

преди 9 месеца

Цялата държава плаща парното на 'столичани в повече', за да са доволни от сглобката. За последните 3 години енергията се повиши 2-3 пъти, но *** си плащат на старите цени за разлика от "провинциалистите"!Болен здрав носи!!!!

39

Анонимен

преди 9 месеца

"Топлофикация-София" плаща 100 лв. за газ, а произвежда за 80 лв. Тънко ни манипулира. Цената на парното се определя от КЕВР и ако КЕВР реши с газ за 100 лева може и за 20 лева парно да се произведе, а може и за 200 лева. Втората част на манипулацията е, че от тези 100 лева за газ се произвежда и ток, а не само парно.

38

анонимен

преди 9 месеца

И освен че отоплява столицата, произвежда и ток!

37

анонимен

преди 9 месеца

Обаче, топлофикация не грее ли софиянци, не им ли доставя топла вода?!

36

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата плаща големи субсидий на тези ,които се грят на ток Това ще свърши от 2025 На пазарни цени всички . Защо , тогава да не субсидира тези на парно поне до 2025г.