82

руски войнОмир

преди 5 месеца

ЧОВЕКЪТ НЕ ЕВОЛЮИРА ! СЛИЗАНЕТО ОТ КЛОНА НЕ ПОМОГНА ! КЛАНОВЕ ШИМПАНЗЕТА СЕ ИЗБИВАТ ЗА СМОКИНОВИ ПЛОДНИ ДЪРВЕТА ! ВСИЧКИ НАУЧНИ ОТКРИТИЯ СЕ ЗАГРАБВАТ И ЗАСЕКРЕТЯВАТ ОТ ВОЕННИТЕ ПСИХОПАТИ И НИЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ ОТОПЛЯВАМЕ С ДЪРВА И ВЪГЛИЩА КАТО НЕАНДЕРТАЛЦИ !

81

Striker

преди 5 месеца

Сега е момента да бъде думнат.

80

СС,С

преди 5 месеца

Слава. на. Русия. Браво. Лавров,.

79

Хаоус оф пеин

преди 5 месеца

Това е среща в която участват и НАТО затова го пускаме , не виждам смисъла на огромната радост не плебеса.

78

Падаря

преди 5 месеца

До ФибуначиОССЕ е среща между НАТО и Русия, срещат се от 1970г. когато стане напечено някъде по Света за да избегнат бум-бум -атом.

77

Фибуначи

преди 5 месеца

Гърция и Албания нямаше ли да му позволят или другия вариянт е с капусла от космоса ?Въпроса е какво ще прави в Македония , макетата отказаха ли се от НАТО ?

76

Joko

преди 5 месеца

От БГ правителството и Молеца нищо не зависи ! Очевидно Посолството е дало своята благословия !

75

Зозо

преди 5 месеца

Хахааа, да не му свалят тука хвърчилото на Коньо? :)))))))))))))))))))))))))))))))

74

Анонимен

преди 5 месеца

Охохохохх истина е, от външно са потвърдили. Жалките променкаджии дето само плюят по престъпния режим в мацкве са пуснали терориста с конската глава да мине през нашето небе. Убеждавам се вече, че са в схеми и с Лукойл. Само лъжи от тия

73

Пенсионер

преди 5 месеца

До Митрофанова 77 Че кога България е вземала самостоятелни решения ? Може би преди 9 септември 44-та и това не е сигурно.

72

Анонимен

преди 5 месеца

Ами ще разреши,къде ще ходи.Скоро и управляващите ни слуги сами ще поискат да посвирят на руския дудук.

71

Отговор

преди 5 месеца

До *** Доколенков 88 Подлежи. За това преминава по въздуха , а не спира в София че Тагаренко....

70

айде при Прогожин

преди 5 месеца

преди Коледа стават чудеса

69

Анонимен

преди 5 месеца

България ще си остане извън Шенген и извън Евро зоната, една пост съветска губерния, която иска да скъса с Русия, ама ....няма желание. Нещо като НИЩО!

68

Анонимен

преди 5 месеца

Най-вероятно, първо са питали Посолството. В България решения не се взимат без американска благословия. А северномакедонците са по-добре от нас-гордата европейска членка.

67

G. I. Joe

преди 5 месеца

Катъра трябва да бъде свален с ракета както Путин свали Пригожин.

66

Путин още е БГ враг

преди 5 месеца

Не България, а някой корумпиран БГ проруски про-терористични продажен БГ лидер/и е допуснал и разреши.съучастника Лавров в лъжливата пропаганда, терор и военни престъпления на комунистическия диктатор антихрист и терористичен (про)ислямист антисемит неонацистки агресор Путин. Но не знаят ли всички съучастници на терористи са също престъпници, и всички които продават истината за пари и съучастват в престъпления са също виновни по закон и дяволските дела като лъжи, кражби и убийства водят към ада

65

Анонимен

преди 5 месеца

Полетът на самолета на министър Лавров във въздушното ни пространство е разрешен, защото ОССЕ иска да си получи паричките от замразената руска вноска за членство.

64

натовец

преди 5 месеца

ми щото сме ларж бе , затова!

63

Анонимен

преди 5 месеца

До 58....А по чий закон Путин напада Украйна и избива украинци.Вие русофилите ревете за законност също като римляните пред общината.Защото под ,,законност" разбирате само за права.Но не и задължения.