120

Анонимен

преди 6 месеца

Спред проззападняка президента бил виновен пък хасен бил света вода ..........ами много избирателно вкупом се спускате, не усещате ли че сте явни като бял ден ПРОЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗАПАДНЯЦИ

119

Нанков

преди 6 месеца

Кой гласува за тая сглобка незнам но такава продажна бригада и такова лакейство не бях и сънувал .срам срам Ботев и Левски се въртят в гроба си . Всичко продайте - гори ,земи ,мини ,плажови .. всичко за което наште прадеди са давали живота си

118

Гошо

преди 6 месеца

Асене, Президентът не говори празни приказки, за това е пръв по рейтинг.

117

До 125

преди 6 месеца

Тези ПП та, гербета, Дбта...ни спретнаха трагедия. Цирка е за тях.

116

ОСТАВКА!

преди 6 месеца

На некомпетентното и корумпирано правителство!

115

Анонимен

преди 6 месеца

Това не е държава, това е цирк. И тоя на снимката е един най-големите циркаджии.

114

ОБЕКТИВЕН

преди 6 месеца

Василев не говори за съкращения в администрацията,за смели реформи(ако му позволят Пеевси и ББ)-намаляване на областите.Напр.Монтана се е свила яко,ама има областна, кметска адм.,инспекторат и пр.Трябваше да настоява за това и да обвини мутрите,че защитават алибеговци и ДДС остава 9%,а за висшето образование-нищо!Не може в кризисни времена едни да са погалени-ресторантът е удоволствие,което и сега е скъпо,да се дава на калпак пари за безплатна ДГ и пр.Затова търпи критики!

113

Вие как мислите?

преди 6 месеца

Дон Асенети Кокорети ще измисли начин да промени статута на държавните земи, че да ги продаде?

112

Чий е този президент

преди 6 месеца

Кой гласува ЗА Радев на президентски избори 2021 - ПП 90% , ГЕРБ 12%, ДПС 28% БСП 98% , ИТН 90%, ДБ 72% (ПРИ НЕ ПОДКРЕПЕН СОБСТВЕН ДЕСЕН КАНДИДАТ ЛОЗАН ПАНОВ ) , Възраждане 74% .С ВАС СМЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ - Радев си е ваш Асене ,само ваш и ничий друг.

111

Какви 3% бре???

преди 6 месеца

Защо постоянно говорите за "3% дефицит"??? Та бюджета за ОТБРАНА е под 2% и се мъчат от години да го добутат до 2%! ЦЯЛАТА НИ ОТБРАНА се помества в под 2% от БВП, тия говорят за 3% ДЕФИЦИТ, т.е. 3% от БВП (почти ДВА ПЪТИ парите за ОТБРАНА) да НЕ НИ СТИГАТ и да трябва да ТЕГЛИМ ЗАЕМИ! Бойко като дойде на власт дългът беше под 10 млрд. Изтегли 16 млрд и това беше ад! Направи дълга около 25млрд! ПП го направиха 40, а за 4 години ще стане над 70! И искат еврозона за "по-ниски лигхви"! убийци! МАРШ!

110

Асен за затвора!

преди 6 месеца

Този (асен василев) не просто НЕ е Българин (целият останал свят не е), този е АНТИ-Българин! Явно мрази България и иска да я унищожи! ВСИЧКИ негови идеи и действия до момента са в тази посока и обслужват кой ли друг не, но не и България и по-лошото - фатални са за нас! Докато бяха служебни министри на Радев като че ли бяха добре, щом се махнаха от него, си показаха роговете! Като служебни министри ВСИЧКИ партии ги искаха за министри в началото, сега ВСИЧКИ им обясняват колко не стават! ОСТАВКА!

109

Анонимен

преди 6 месеца

Хей, вие от промяната, запомнете Президентът не е алабала !

108

ШАРЛАТАНИН

преди 6 месеца

Асене, наистина ли мислиш, че някой ти вярва? ТИ лансира идеята за поземления фонд! Бюджетът още е на ниво гласуване и Радев коментира идеите ти и финансовата ти политика! Опита да се измъкнеш като христо иванов на времето "не сме четворна коалиция, ние имаме документ само с пп" няма как да мине. И как нагло извърташ за газпром! Радев каза ФАКТЪТ, че с т*потията ти за таксата за транзит ще фалираш Булгартрансгаз. Явно това е целта. Това е БЪЛГАРСКА компания и ПРЯКО ни засяга! Какъв газпром?!?

107

Алекс

преди 6 месеца

Асен Шарлатанчето вече излъга.Преди изборите-данъци няма да се вдигат;след-вдигна данък сгради.Най-вероятно и сега лъже за държавните земи.Вноската от "Газпром" ще си остане Шарлатански мираж.Само си развалихме отношенията с Унгария,която трябва да одобри кандидатурите ни за Шенген и Еврозоната.

106

Анонимен

преди 6 месеца

България в инаги е била зависи *** от Русия и Турция еднояременно след смъртта на Александър || и прогонването на Александър Батенберг! Ердоган и бай Иван не позволяват свобода за малка България. Дори са отцепили това нещо, което се е нарекло макета.

105

Анонимен

преди 6 месеца

България я купиха т,у,р,ч,о,л,я,та

104

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам какво са крадили хората на Радев, но неговите правителства не са увеличавали данъците и не са посягали на купторите ни!! А ти ***' дебелашка се охрани от кражби и стигна да увеличиш данъците на разрушените къщи от Г,е,р,бб!!

103

Анонимен

преди 6 месеца

Хората на Радев от Газпром и Лукойл за 29 години откраднаха от българите 42 милиарда долара от неплащане на данъци , манипулиране на цените и монополното им положение на пазара .... И този изменник РАДЕВ ,пред очите на всички работи за Кремъл !!!

102

ококорено човече,

преди 6 месеца

противно си, недурозамение на съдбата, ще си ходиш скоро!

101

Анонимен

преди 6 месеца

Лошото е,че чужди граждани и фирми чрез подставени лица изкупуват земята ни!Трябва да се промени закона и да се забрани тази практика!