40

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро ще има и друга равновесна точка.

39

Гошо

преди 6 месеца

Той хляба не го вдигат толкова бързо бе драги ми подкупници!

38

реалист

преди 6 месеца

Е да ама 30% били празни.

37

Иван

преди 6 месеца

На всички е ясно, че в момента цените са изкуствено надути и ще паднат. И в момента повечето сделки се правят на поне 10% отстъпка от обявената цена. Не очаквам драстичен спад, но все пак в близките няколко години цените няма да се качат. Затова не бързайте с покупка на имот с цел "инвестиция". По добре сложете спестяванията си в банка на 3.5-4% лихва или инвестирайте в ДЦК и изчакайте някоя добра сделка, а не бързайте да купувате имот в пика на цените.

36

Анонимен

преди 6 месеца

До Гошо: Гочка не се напъвай с празният ***. Елементарна икономика се учи в 5ти клас. Ти и аритметика не знаеш. Абе слушкай кючек и блъскай по масата от яд това си го знаеш най добре.

35

До 30

преди 6 месеца

Ама къде в Германия? Защото знаем какви са цените в градовете там. Тази къща с двор и 5 паркоместа да не е в тиха уличка встрани от центъра на някое селце и относно търговското помещение да е преценено, че ще го посещават средно по 5 човека дневно, за да си купят марципан или дъвка?

34

Статистик

преди 6 месеца

Имотите в София няма да растат безкрайно, това е ясно. Не вярвам и да паднат значително, защото собствениците ще предпочетат да ги държат пред това да ги продадат ниско.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Усетили са вече напън откъм отверсната точка и сега се успокояват взаимно. Няма страшно драги, не е задължително цял живот да си комисионер и да лънготиш обикновените хорица. В земеделието и чистотата има достатъчно работа.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Внимавайте хора. От такива имотни разбирачи и съветници ще останете завинаги бедни. Нашият имотен пазар е един от най-манипулираните.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Допълнително аз съм търсил в центъра на голям германски град от топ 5 - 57 квадрата чиста жилищна площ, чисто ново строителство беше под 300 хиляди, същата площ в златния Лозенец съм гледал за почти същата сума.

30

Анонимен

преди 6 месеца

До 24,:Групата е имоти без посредник: 250 квадрата къща и 700 квадрата двор, 5 паркоместа, плюс търговско помещение 380 хил евро

29

Анонимен

преди 6 месеца

Две стаи, хол и кухня, тези смешници сега го предлагат като четиристаен апартамент, неграмотни, алчни същества. Кухнята винаги се води сервизно помещение и после им вервайте.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Хората се набълбукаха здраво, 30 г. роби на банките за едни скапани жилища. Като гледа човек едни жълти павета колко пъти ги редиха и пак нищо и може да си представи какви са жилищата. Къде ги тези супер строители, че нещо не се виждат. Загледайте строежите и вижте за какво става дума. Ейй, само лъжи.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Тия хептен го закъсаха. Пеят заклинания над казана. Я отворете imoti.net да видите какво количество се продават. А новото строителство вътре да не говорим. При срив на раждаемостта и масово измирана на народа с най-голям кеф седя и им гледам сеира. Става все по-забавно. Равновесна точка била. Ми стойте си и си чакайте в тази равновесна точка.

26

Анонимен

преди 6 месеца

До Реститут - Ти правиш ли разлика между реститут и инвеститор?

25

Анонимен

преди 6 месеца

До Ако въведат високи /14/ Мира не ти дава фактът, че някои имат имоти, а ти нямаш. Чудиш се какво да предложиш, за да им вгорчиш живота или да ги смъкнеш на твоето ниво. Вместо това да се беше замислил как да ги настигнеш. Невъзможни неща няма. Но се изискват усилия. Не случайно народът е казал, че Господ дава, но сам в кошара не вкарва.

24

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 11 В коя група се обсъждаше това? В групата на мечтателите, които чакат цената на тристаен апартамент в голям град да стане 20 000 лева ли? Как не се сети Ваня Григорова да направи такова предизборно обещание? Но впрочем, не, тя прави по-друг вид обещания - национализация и после настаняванее в тези апратаменти на онези, които не са си направили труда да пестят, за да си купят или построят жилище. Да, ама въпреки това не спечели изборите. Защо ли?

23

Анонимен

преди 6 месеца

Кой изчислява каква е реалната цена на квадратен метър? Всеки строител ще ти каже колко му струва един кв.метър на шпакловка и замазка. Но ще ти го каже само ако си му близък и не си евентуален клиент.

22

До Анонимен 21

преди 6 месеца

Питаш кой определя каква надценка може да има? Съотношението между търсенето и предлагането определя тази надценка, така е при свободния пазар. Сам си се досетил, че наличието на балъци също е фактор при търсенето на недвижими имоти и при определянето на цената им.

21

Анонимен

преди 6 месеца

В странна държава живеем. Няма правила за нищо. Колко искат да печелят тези. Кой изчислява каква е реалната цена на квадрат и кой определя каква надценка може да има. Това като туроператорите на черен петък цените с 400-500 и повече нагоре от преди това. Всички от алчни по алчни, ама и балъци има в изобилие.