125

До 141 Сата НАТО

преди 9 месеца

Абе суек, това което е за руснаците важи и за украинците или те са свръхчовеци? Студът не се разделя на руски или украински! Лобитомирането ти е успешно и сега лягай да спиш, за да довършим утре пълната мозъчна ампутация!

124

Магелан

преди 9 месеца

Шок и ужас.Имаме разрешение на Болшевишкия Кремълски проблем.Предлагам всички български русофилчета който с гърди като Матросов на абразурата защитават и са радетели на дребното дяволско джудже от Кремля са отидат да сменят на фронта всички руски ватенки и те да се приберат при руские девачки.С този си акт нашите зомбирани русофилчета ще затвърдят руско българската комунистическа Дружба!😭😭😭😂😂😂

123

до 151

преди 9 месеца

Ти руснак ли си. Питай кой руски войник не би избягал от тази абсурдна война. Всяка война е абсурд . Кой иска да умре заради някакво психопатично джужде с малка pisка

122

Анонимен

преди 9 месеца

Хаххахаахха! Този канал е на избягалите от Русия продажни либерали! Жалки опити за "протести" от чужбина. "Групата" е от една жена в Грузия, спонсорирана от сащ. Май не е имало протести, а?

121

Е що така

преди 9 месеца

Не раздаде ли на всички украйнски перални ??!! .Ей, много лош, начи... !

120

Къде са съпругите

преди 9 месеца

Заглавието:Съпругите на руски войници към Путин:Даде ни напразни обещания! Съпругите означава всичките съпруги и забележете нито една майка, нито една сестра, нито една дъщеря.От всичките тези най-подлите и алчните са съпругите,което се доказва с разводите и багано финансовите им опции.Нямя майка,няма сестра,няма дъщеря да се е "развеждала" с брат,баща,син.Това първо и второ на снимката има плакат на войник и двама,да предположим родителите на плакатния войник.Къде са СЪПРУГИТЕ, 100 000, съпруги

119

Anonymous

преди 9 месеца

До Кравар Евроатлантик Ще се приберат ако не са минали през мобилните крематориуми...

118

Анонимен

преди 9 месеца

Телеграм каналът "Путь дома" се води от навалнистката(либерстичната rнидa) Наталия Петеримова, която няма нищо общо със съпругите на военните. Тая навалнистка се намира в Батуми, Грузия и от там курира други фалшиви канали, пускащи призиви за протести. Всички декларации на "групата" се пишат и разпространяват от фалшиви и навалнистки канали и медии. Самият канал "Путь домой" е фалшив, като копира друг такъв канал, занимаващ се с връщането на руснаци в Родината им.

117

Анонимен

преди 9 месеца

В Украйна мобилизират и жени... така че смеят ли там жените да протестират ааа?

116

Анонимен

преди 9 месеца

До До 120 -я дуракКакво и е суверенното на суверенната държава. Нещо по-суверенна ли е от Сирия, Тунис, Либия, Ирак, Панама, Виетнам, Югославия? Що не ривахте за техния суверенитет. Афганистан на муджите срещу СССР суверенен, а срещу САЩ несуверенен с талибаните...

115

Анонимен

преди 9 месеца

А в Украйна съпругите умират от щастие от насилствената мобилизация на съпрузите им по кръстовища, по спални...КАПИТАЛИЗМЪТ МНОГО ОБИЧА ДА ПРАВИ ПАРИ ОТ ВОЙНИТЕ, РУСКИЯТ И АМЕРИКАНСКИ ОРЪЖЕЕН БИЗНЕС СА НА ВЪРХА ОТ ЩАСТИЕ. УКРАЙНА И ХАМАС ГИ РАДВАТ НАЙ-МНОГО, ЧЕ СА ГОТОВИ ЗА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ.

114

Анонимен

преди 9 месеца

Как смеят да искат такива неща !!!

113

Сата НАТО

преди 9 месеца

Никога не е обещавано, че резервистите няма да се бият в Украйна. ------/////------ Напротив, обещаха им, че ще изпълняват гарнизонни и караулни функции в тила. А са ги набутали да мръзнат в окопите и да атакуват украинските позиции.

112

хахахаа

преди 9 месеца

Затворниците получават амнистия и завръщане след 6 месеца на фронта. Редовия мобилизран ще стои там до пАбедата или завинаги - т.е. докато натори украинския чернозем!

111

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 месеца

"Даде ни напразни обещания!" - Здрасти значи.. ами какви обещания да ви даде..

110

Анонимен

преди 9 месеца

Русофобите ту са загрижени и за руснаците в ръцете на Путин, ту плюят по тях като нация. Ту ги обявяват за бити и неспособни да воюват, ту ги обявяват за способни, ама само да воюват. Малко бие на шизофрения.

109

СС,С

преди 9 месеца

За,. Родину, Слава,Руси,. В. Перьот,. Русия,е. Непобедима. Огромна. Велика,страна

108

До 120 -я дурак

преди 9 месеца

Пич, каква родина защитават руснаците бе к..чи сине, нападат суверенна държава и грабят печки, перални и телевизори от хората, които с честен труд са ги придобили. Ми да дойда у вас и да ти разпоря г..за и да кажа ми аз съм си на моя територия какво искаш?

107

Анонимен

преди 9 месеца

Е Путин планира да внесе кюрди от Сирия, да облагороди пианската нация .. така че женмите да не мрънкат , бързо след шише водка ще забравят ...

106

Анонимен

преди 9 месеца

Бъдете сигурни- ще ви ги върнат- живи или мъртви, ще ги върнат...но не ранени.