32

Анонимен

преди 5 месеца

До до 17: За съжаление си доста неосведомен и ненаясно с материята! Един ТНС излиза на кръвен тест след доста време...т,е може да си пушил една трева преди седмица две преди теста и да изгориш, но ако си се надрал с половин литър твърд алкохол предния ден няма проблем. Да не говорим колко хора изгоряха, защото им се налага да приемат по-специфични лекарства. Ама ти като си кон с капаци, какво да ти обяснявам...

31

ииддвваа

преди 5 месеца

До Анонимен Милионеро кмет да го купи и пооре малко !?

30

Анонимен

преди 5 месеца

До 28. Каква Руснада ще те изпревари?!? Спрете да ъпотребявате, когато пишете коментари, че ставате смешни! Ще повторя! България НЕ е бедна държава, с една много добре уредена и спокойна, и сигурна държава. Вие мрънкачите не осъзнаватр колко неприятни и опасни и бедни държави има!

29

Русоробски фронт

преди 5 месеца

Товаа е камионО на товарния експрес Осло-Дубай през 1977г.....хехе шегуваам се.Камионите произвеждани през 70-те години са дуракоустойчиви,дори са правили околосветски пътешествия.Даже фаровете ги преместиха от кабината директно на шасито да не вибрират фаровете и да заслепяват хората.В Бг последни бръмчахме със ИФА със фарове на кабината....,докато по света минаха на електрички

28

Анонимен

преди 5 месеца

Що го продават, я колко сняг има, да го палят и да започват да чистят!

27

пияница мистик

преди 5 месеца

Явно парното на снегорина не работи и са го конфискували, защото шофьорчето е смучело блага ракийца докато е ринел да се стопли, ама са го хванали :)))

26

Анонимен

преди 5 месеца

Мишoka да го зима и да почва да рине, нали шефчетп му шиши така нареди хахахха

25

Емигрант

преди 5 месеца

До 25 - я пак повтори местото по бедност на България ? Не те ли беше срам да го кажеш от 27 държави в ЕС е най-бедната държава, че и още 22 преди нея от света ? Какви такива хора без срам и достойнство сте, една Руанда е на "светлинни" години вече пред България ! Ама нали вие сте винаги най-умните и най-можещите как така африкански държави ще ви изпреварят и ще ви "смачкат" достойнството което ви липсва, но не забелязвате това от опростачването си ! Кошара за едни кротки животинки сте вие !

24

aaaa

преди 5 месеца

снегорин от 77 г за 90 000! Вие нормални ли сте.на 46 г и не се и знае колко километри .А като му свалиш греблото какво е това превозно средство? ни камион ни трактор!

23

До 21 "до анони

преди 5 месеца

НЕ ПОЗНА , стана ми кофти, че държавата е развъдник на проsтаци и ПРОSТАЧКИ като теб, дори обидно ми стана заради етносът ни, как се е изродил и опростачил !

22

Анонимен

преди 5 месеца

До предния! Не че нещо, но България на практика НЕ е бедна държава. България е в топ 50 по стандарт на живот. :-) Вие очевидно нямате идея какво наистина значи бедност!

21

Емигрант

преди 5 месеца

Ако тази медия се разпространява на Запад в преведена форма на коментариите веднага ще се разбере от всеки западняк защо България е бедна държава - ОТ ПРОСТОТИЯТА НА СУВЕРЕНА !

20

Анонимен

преди 5 месеца

Стана ми интересно, как са заловили някой да шофира автомобил, който "не е в движение"?!? :-)

19

Тема за балъци!

преди 5 месеца

Тези МПЗ вече са опоскани!

18

До Анонимен

преди 5 месеца

Миличко, от споменаването на Укрия ли ти стана кофти? Оооо :( Горкото то... Ами какво да се прави, миличко? Така са нещата

17

Анонимен

преди 5 месеца

За произведен през 1977 г изглежда добре. :)

16

до 17

преди 5 месеца

Ми не. Автомобил се пуска за продажба след кръвен тест, който идеално ще покаже какво и що. Ей така от един полеви тест никой не ти продава автомобила. А наркоманите слабо ме вълнувате под въздействие ли сте или какво сте. мерси.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Внимавайте много с такива автомобили, защото са били охранявани и били под зоркия поглед на мразещите рушветчилъка, тоест всичко ценно е подменено или заминало. В Бургас нали помните по време на огледа всичко е окей,на заранта няма двигател и скорости.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Доста голяма част от шофьорите най-вероятно не са били под въздействие, а след употреба на наркотици...т.е поне ден или повече назад преди теста, когато са били съвсем адекватни и това показва колко неадекватен е законът.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Сега му е времето да купи накой кмет ,може и софийски ,че се качи с скъпия Костюм и че чисти улиците