58

Анонимен

преди 5 месеца

Вируси няма! По повърхността на бактериите има точици които са имат генетичен код ДНК за производство на белтъчни вешества. Когато бактерията влезе в тялото на човека и животното именно тия генетини точици наречени от медицината "Вируси" произвеждат вещество за да могат да преживеят. Има хубави и лоши бактерии, които със своите Вирусни точици произвеждат Белтъци. А защо използуваме две Бактерии живеещи в стомаха на Българските овци за производство на Кисело Млако?

57

MIKE

преди 5 месеца

Това означава ли, че медицината изключва вирусната мутация, както през последните 3 години изключи естествения имунитет. Или просто авторът е преписал статията, която се печата с едно и също съдържание периодически през последните 100 години след производството на Пеницилина плашещи със пандемия от гангрени и масова смърт от порязване.

56

Най-добре напишете,

преди 5 месеца

че ще ни тресне един по-голям метеорит и да се свърши тая мъка. То не бе спин и ебола, не бе свински и птичи грип, луда крава, не бе ковид, пренаселване на земята, парникови емисии и глобално затопляне... Сега антибиотиците не били ефективни... Дайте някоя още по-катастрофална прогноза и мирясайте, а нас каквото ни сполети, това ще е. Пък може и да оцелеем, да му се не види!

55

Еколога

преди 5 месеца

Антибиотиците са само рещу бактерии и други едноклетъчни. Вируса не се влияе от антибиотици, пият се за да се ограничи развитието на бактерии при вирусни заболявания.

54

Копенхаген

преди 5 месеца

Ако не сте на легло и не ви виси нещо от некаде пийте за всичко ибопрофен -такава е системата на западната медицина през 21 век.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Антибиотик GR 50 - най добрият антибиотик

52

Роко2

преди 5 месеца

Просто фармацефтичните гиганти не искат да разработват нови антибиотици на всеки 5 годи както трябва да е. Пестят пари с две думи. Едно време трябваше да се пият по 4 пъти по 4 хапчета български антибиотик сега има модерни антибиотици където се пие едно хапче за 24ч. А глобално погледнато истината е ,че средата става токсична и имунната система се прецаква защото тежките метали убиват белите кръвни клетки и нема кво да чисти микробите. Пийте по 50гр. на вечер и не правете куни на непознати моми.

51

До Анонимен 50

преди 5 месеца

Нали разбираш, че това е най-лошото което могат да направят богатите за себе си! не за друго ами на тези които не им дават антибитици и оцелеят, то те вече ще натрупат вътрешен имунитет срещу бактериите! и няма да имат нужда от антибиотици!

50

Анонимен

преди 5 месеца

Някои ще умрат, за да живеят други. Само на умиращите ще дават антибиотици, за да няма резистентност. А богатите ще продължат да се лекуват с антибиотици, но за даа им действат, налага се да се спре масовото изписване на антибиотици. Само Избраните, не Масата.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Аз незнам защо не вземат да забранят цигарите, ГМО храната, наситените транс мазнини, пестицидите с които пръскат продукцията ами точно това което може да ти спаси живота

48

Анонимен

преди 5 месеца

По-скоро без антибиотици могат толкова да загинат.Егати сатанистите...

47

...

преди 5 месеца

10 млн. при 8.1 млрд. са малко над 0.1%

46

Анонимен

преди 5 месеца

Пробвал съм без антибиотик, и ме държи по 3-4 седмици настинката с антибиотик минава за седмица...

45

Пророк Антиваксарий

преди 5 месеца

А от дяволските сиропи колко?!

44

Анонимен

преди 5 месеца

Ще станем като САЩ, където народът не може да си купи лекарства и купува контрабандни индийски антибиотици, дозирани и пакетирани от най-чистите индийски ръце на улицата.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Антибиотици ще има само за богатите. Бедните не заслужават антибиотици. Ще ги пазят и крият от народа. Както казва професор Келбечева, много го разглезиха и развалиха народа, 45 години социализъм развалиха хубавия селски народ с индустриализация, здравеопазване, социални придобивки.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Къде има най-голяма резистентност на антибиотици? В болниците има. Нека болниците да спрат да лекуват с антибиотици и да лекуват с шаманство и баене, за да не става резистентност. Болниците са виновни за резистентността, заради тях ще *** 10 милиона. Те защо не са използвали правилно антибиотиците? Заради тях обикновения човек ще страда, че не може да си купи антибиотик. Най-големите виновници ограничават достъпа до лекарства, заради тяхната мърлявщина и некадърност.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Ще загинат без, а не от.:))

40

MNENIE

преди 5 месеца

Трябва СЗО използва Българския Опит - Пълна Забрана на Антибиотици и Инсулин - Кой оцелее , кой не в Гробищата .Тази Новина е за ХАГА .

39

НАРОДА

преди 5 месеца

100 000 000 ще загинат защото не са им дали антибиотик навреме