100

Анонимен

преди 5 месеца

Да не бяга от Путин и емигрира в Сърбия щом го пускат :)

99

Анонимен

преди 5 месеца

Хаха що го пускате тоя кон

98

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна е населена предимно със смесено население говорещо на 100% руски и местния украински. 2014 стана ясно че са изгубили Крим без нито един изстрел и започнаха план с главозамайващо промиване на мозъци от типа "Слава на Украйна", въоръжавайки се и планирайки нова война за Крим и Донбас. Ми получиха я, но не мина по план!

97

Бял и добър

преди 5 месеца

До 30 - сам установяваш, че конфликта ни с макетата е точно същия като този на укрите с Русия! И там и тук врага няма достатъчно армия и ресурси и за да направи въобще нещо му трябва помощ отвън (армия и оръжия). Щото каквото и да си говорим, макетата са доста по-зле военно от нас. Все пак ние (все още) имаме 20 танка, а те немат ни един ))) Онези, които им подарихме преди време - ги продадоха! Из-ме-кя-ри!

96

Анонимен

преди 5 месеца

Затваряй!

95

баба мара

преди 5 месеца

както пуснахме ам самолети 1999 г към белград така ще пуснем и лавров заскопие

94

А,не

преди 5 месеца

Катъра ще цвили севернофиромски как Кирил и Методий са написали руската азбука.

93

Българин

преди 5 месеца

Украинцы на своей родной земле! Защищают свои семьи, свою землю, свою страну от российских фашистов! Сила в правде, а правда с Украиной!

92

Анонимен

преди 5 месеца

Kora Лykoйлa cи nлaти gълживитe gaнъци и тakcи зa 20 rogини нakyn!

91

Анонимен

преди 5 месеца

Aм'чи ga минaт npeз Cъpбия, нaли n'pgят в egнo и cъщo rъpнe!

90

Малко за историята

преди 5 месеца

До до AZ: По времето на бай Тошо съм влизал в църква когато поискам. И мога да потвърдя, че от 1960 г. нататък не съм чувал някой да е бил изпратен в Белене за това, че е посетил църква. Какво е ставало преди това не знам, но по тази тема определено се прекалява с измислиците. ........................................................................................... Не че има връзка с темата.

89

Малко за политика

преди 5 месеца

До toti: По принцип си прав. Но предният път, когато Лавров искаше да прелети над България за да отиде в Белград, Киро каза "Той няма да мине. Толкова е п'росто". А че е п'росто за п'рости хора, това сигурно не му беше минало през ума. Но и Денков демонстрира същият евроатлантически слугинаж, та да видим какво ще измисли.

88

toti

преди 5 месеца

Никой не може да забрани на човека да си лети,каде иска,стига да не е с ядреното куфарче ха ха

87

Болгар

преди 5 месеца

не ако България я пусне, а ако САЩ кажат на България да я пусне :) Благодарете на САЩ после, не на България!!!

86

ЦИРК

преди 5 месеца

KAKВА България тя е няма има някаква градина обрана,Нали шефа е друг како пишете глупости.България е втората е Украйна на земята.

85

Хахахаха

преди 5 месеца

Лавроида дyпе дава, за да отиде.

84

Анонимен

преди 5 месеца

Щом искат да прелитат над България, готвят провокация! Да прелитат над Сърбия!

83

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "Дори под турски българите..." Добре де, като е било толкова хубаво дай да върнем незаконно отнетите от Османската Империя територии, на които се намира днешна България! Да оправим една историческа Несправедливост. А "слугите на Съветския съюз" отдавна са при СССР в Небитието. Сега сме в зоната на интереси на Турция. Тъкмо повод да се обрежеш и да се закълнеш във вярност на Султан Ердо(г)ан. Гледай в Бъдещето, не в Миналото

82

Анонимен

преди 5 месеца

Лавров да внимава, да не би по време на полета да отиде при Пригожин след случаен взрив на граната

81

Анонимен

преди 5 месеца

Дори под турски българите са пътували свободно по света, имали са частен бизнес тук и са изпращали децата си в чужбина да учат (в престижни университет във Франция и Англия мапример). През соца слугите на Съветския съюз стреляха на българската граница и не позволяваха човек да напусне страната в посока *** "лошия запад". Хем хубаво било тук, хем всички искаха да бягат в чужбина, а властите тук се страхуваха, че виждайки какво е там и каква мизерия е у нас - тук ще се вдигнат на бунт!