108

Анонимен

преди 6 месеца

Перуката подаде оставка, но в ИК останаха четирима негови безрезервно верни заместници и членове на Изпълкома начело с Лечков. Остава и разградският милиардер, който въртеше на пръста си целия Изпълком, а отборът му спечели 12 поредни шампионски титли. Не подадат ли оставка всички от бюрото начело с К.Д., все едно, че нищо не е направено. Да не говорим, че СК и ДК са покорните пешки на Лудогорец.

107

Бобо Кючека

преди 6 месеца

Утре ще обявя още 18 години мандат и кючеци с Преславчо, ще направя дует

106

Анонимен

преди 6 месеца

Два дни преди конгреса ще я изтегли,нищо ново

105

Лагрестин

преди 6 месеца

Добре е направил,макар че щеше да е добре да си беше отишъл достойно доста по-рано.Както и да е,по-добре късно,отколкото никога.Редно обаче и всички около него,както и мутрите във футбола също да си тръгнат.Футболът не бива да се върти около хазарта,иначе националния отбор редовно ще бъде на 4-5 място в групата.Трябва тотална промяна,включително мерки срещу хулигантствата и вандализма.На стадиона трябва да бъде празник,а не бойно поле,където всеки да излива злобата си.

104

Чудя се

преди 6 месеца

Хайде да видим дали всичко е подготвено много добре в предварителен проядък. Вън всички протежета на алкохолика-събеседник, пияницата перучков!

103

гост

преди 6 месеца

Може пък и наистина да си вярва, но други специалисти трябва да се произнесат. Иначе какви са ''фактите'' за които той говори: От суперсила във футбола се превърнахме във футболно джудже. Отбори, които дори не можеха да си помислят да се сравняват с нас, сега ни бият където ни хванат. Унгария, Македония, Албания напреднаха много, играят на големи първенства, развиват школи - Ние изостанахме толова много от всички тях а този ни обяснява как бил горд от всичко това и какви програми развивал.

102

тъпомер

преди 6 месеца

От трън на глог,Касабов.да не си мислите че перуката е управлявал досега,кой го върна на поста???Пародия,та всъщност Касабов е най бруталния от тази чета.Ай честито ви.

101

Анонимен

преди 6 месеца

сега ще видим кой пияндурник са ни нагласили, такъв кокал не се пуска лесно

100

Анонимен

преди 6 месеца

Сега малката Перука ще се кандидатира ли? Тъкмо таткото ще може да си пие и мята салфетки на спокойствие.

99

разгеле

преди 6 месеца

Разгеле!

98

Анонимен

преди 6 месеца

Алелуя!

97

Малък Тошко !

преди 6 месеца

Тези как плюеха Иван Славков,и колко добре щяло да бъде при тяхното управление,а единственото което постигнаха което не е никак малко, е да пият повече от него !

96

G.I. Joe

преди 6 месеца

Ура. Да си взима вмирисания каскет и да се маха!

95

Анонимен

преди 6 месеца

Най-големият проблем на държавата - Българският футбол !!! смех.

94

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя Касабов, а стига бе, тва е гавра.

93

Младияпремиерсхарема

преди 6 месеца

Докато такива връзкари са в този национален отбор, а не се вземат случайни хора от улицата с други професии и не се преквалифицират няма да има промяна

92

Младияпремиерсхарема

преди 6 месеца

Крушарски, Гонзо, или Михайлов ще го преизберат за нов мандат както предния път, на тая територия се набутват само връзкари деца, и роднини на бивши ритнитопковци в този национален отбор, така,че който и да е шеф все тая все по-зле ще е

91

Анонимен

преди 6 месеца

До 93Има такъв филм Thor -Bobi ,,Богът на празните ракиени бутилки'' - Част Първа- Част Втора ,, Bobi не се дава и след БФС с ракиите продължава '' Този фантастичен, невероятен Боби Михайлов, фантастично, фантастично, ето това е големият Българин (вратар).

90

Траян

преди 6 месеца

Останалите шефове на БФС и упр.съвет няма ли да се махнат доброволно.....Гелосания с лекарствата и БИОТО Домусчиев остава ли.....

89

Бебо

преди 6 месеца

ЕЕЕееее, ще го замества Касабов. Нали той ги учи на игричките. Той е в БФС откакто се помня...бил най големия разбирач. Да, знае как да върти далаверата. Много хитро куче.