71

mda

преди 9 месеца

Санкциите са ала бала. Руснаците си ремонтират самолетите в страните до които летят, там има и части и масти и каквото им трябва. Както внасяме/изнасяме руски петрол, газ/маз, така и с всички други стоки - и от двете страни ги взимат на по-дебели цени, посредниците доволни, всички се правят че нищо не е станало и има санкции. А то няма, само за пред хората и Грета тюнбергата.

70

Хахаха

преди 9 месеца

Фейка продължава. Империя, армия, въоръжение, икономика, рубла хаха логично всичко се оказа фейк като Т-14 Армата и СУ-57.Недоимперията се оказа и с граждански аерофлот-западно производство. Кинжал-несвръх звуков, а просто Искандер въздушно базиране, многократно збиван от Пейтриът и Ирус-Т. ЕЛИтната Кантимировска дивизия, разбита под Киев, после окомплектована и след 6 месеца разбита избягала при Харковското укронастъпление, вчера ударена от дронове, базата и под Москва. Величие хаха.

69

Анонимен

преди 9 месеца

До taschunka witko, Ташунке, конфискуват ги защото са НА ИЗПЛАЩАНЕ! А пРоосййка е изключена от SWIFT, т.е. нещо не могат да изплатят. Авиокомпаниите си взимат своето, а не крадат като коммунетата.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Много моля детенцата,които не са ходили в казарма,да не пишат тук.

67

до 68

преди 9 месеца

Ако искаш любоФ от 70-годишен уркаински мъШ,*** на фронта,там вече има и старци.

66

Анонимен

преди 9 месеца

Няма кой да уплаши братушките.Вече има 800 000 доброволци руснаци,желаещи да влязат в армията на Русия,за разлика от украинците,които бягат от Окрайна.

65

Рускинята Наташа

преди 9 месеца

Искам любов от украински мъж. Нашите са бедни, карат лади.

64

Не е баш тъй

преди 9 месеца

До доктор: MS-21-300/310 е пътнически самолет от ново поколение със междинен обсег с потенциал от 163 до 211 пасажери. Първоначално за него беше планувано композитно крило, само че санкциите против Русия попречиха това да се случи. Резултат: Министерството на индустрията и търговията на Русия отпусна 4.4 милиарда рубли за създаването на руски материали за композитното крило. Росатом пое създаването на руските аналози и вече имаше пробни полети на MS-21-300/310 създаден с новият руски материал.

63

Не е ли ясно?

преди 9 месеца

До Zеленски: И пак ще са им малко. За парите Украйна е каца без дъно.

62

Zеленски

преди 9 месеца

Браво. Продават ги и дават парите на Украйна.

61

доктор

преди 9 месеца

До Анонимен злетак в глъвъта са червените тикви като тебека - прости, алчни, завистливи :) НИЩО, НИЩО НЕ Е СЪЗДАДЕНО ОТ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИТЕ, ОСВЕН ПРОПАГАНДАТА!!!!!!!!!!!!!!

60

Ааааа неее бееее

преди 9 месеца

До Анонимен - ще се занимават с комуно-кагебизъм. скоро ращките ще рИвЪт пак, че били империалисти, капиталисти, експлоататори, а те видиш ли - розови зелени човечета... СИКТИР МАЙНА!

59

Анонимен

преди 9 месеца

Капитализъм - гледат как да краднат.

58

Анонимен

преди 9 месеца

До Мишлето. Доста си злетак в глъвътъ. Чети и ще разбереш има ли или няма. Информация колкото искаш. Иначи има ли нещо от теб направено да е в полза на всички след като така поставяш въпроса ? Ако няма просто млъквай.

57

стефчо

преди 9 месеца

Пътувайте със самолетите на "Аерофлот", че са на привършване ....Те имат връзка с целият свят - даже и с ОНЯ .....Пътуването с тях е бързо, ъдобно, приятно и ПОСЛЕДНО ......

56

Мишлето

преди 9 месеца

Има ли някой да ми посочи нещо измислено,открито или направено от комунист и да се ползва от останалият свят и ако има нещо то е крадено?

55

руското блато

преди 9 месеца

Украинците бяха водещите във всички технологии докато съществуваше СССР, а руснаците наблягаха единствено на производството на самогон и водка. Резултата е видим и за слепите.

54

смях

преди 9 месеца

Тя и Луна 25 беше единствена по рода си и чудо на руската техника, ама единственото което постигна е да изкопае на Луната дупка за нужник.

53

кубанская столица

преди 9 месеца

Разбира се , пря път е найдоброто пътуване. Ала живея в Краснодар. И за мен да пътувам например за Българи беше да отивам за Москва и затем за София. Или сега да пътувам прямо за Стамбул и затова за София. Това още по-добре, защото в Москва има 4 аэропорти а в Стамбул един аэропорт за пристигане и отправление.

52

Алекс

преди 9 месеца

До Гошо Затова откраднаха всичките BOEING и AIRBUS,до които се докопаха.В момента всички руски SSJ-100 са с френски двигатели,които чебурашките не могат да ремонтират.Мъчат се да направят руски двигател,но засега само тупани и обещания за светло бъдеще.