385

Анонимен

преди 5 месеца

Кофти народ са украинците - казвам го от личен опит.

384

Анонимен

преди 5 месеца

ЧОВЕКЪТ НЕ ЕВОЛЮИРА ! СЛИЗАНЕТО ОТ КЛОНА НЕ ПОМОГНА ! КЛАНОВЕ ШИМПАНЗЕТА СЕ ИЗБИВАТ ЗА СМОКИНОВИ ПЛОДНИ ДЪРВЕТА ! ВСИЧКИ НАУЧНИ ОТКРИТИЯ СЕ ЗАГРАБВАТ И ЗАСЕКРЕТЯВАТ ОТ ВОЕННИТЕ ПСИХОПАТИ И НИЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ ОТОПЛЯВАМЕ С ДЪРВА И ВЪГЛИЩА КАТО НЕАНДЕРТАЛЦИ !

383

Анонимен

преди 5 месеца

Най-вероятно го чака съдбата на Кадафи и Садам Хюсеин,макар че пред този масов убиец те са светци

382

July

преди 5 месеца

Така ли...? Не ми пука.

381

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Сори балък но в сънищата на хората не фигурира еротичната фантазия един народ изритва един клоун,в тяхната представа едни *** ще претърпят крах защото са ***,защото започнаха геноцид спрямо собствения си народ,защото загробиха държавата си и защото това да ги завладеят е по-добрия вариант от тоя със съдия изпълнителя които ще им вземе всичко

380

ако го свитнат

преди 5 месеца

никой няма да пророни и сълза.

379

Реването почна

преди 5 месеца

Анериканопапагалчета: каквото си надробиш - това сърбаш! Нали ? :):)

378

Жададык

преди 5 месеца

Ще му спретнат един микромайдан и ще го обесят публично това фашистко продажно ***....И ще го обесят говедарите, за протокола. JEDEM DAS SEINE, амин...и славаокраiне.....

377

Анонимен

преди 5 месеца

Пъхнаха им един сурав и курав на украинците: "Совокупный государственный долг Украины в октябре по сравнению с предыдущим месяцем увеличился на 2,72 миллиарда долларов и достиг рекордных 136,35 миллиарда долларов, сообщает во вторник украинский минфин." Источник: https://rusvesna.su/news/1701189670

376

Анонимен

преди 5 месеца

Да се изловят ръководителите от Киевската хунта и се въдворят в затворите или психиатрията, Зеленски в затвора!

375

ей , нацист

преди 5 месеца

Искаме да се създаде закон за защита на славянските езици в Европа и в ООН! Искаме един от официалните езици на ЕС, да бъде руски език(тъй като много от хората в славянските държави го разбират или е близък до техните разговорни езици) или в краен случай, някой друг славянски език! Искаме официална законна защита на славянските езици! Защита и на славянската ни история, която се манипулира, изтрива, заменя с друга фалшива "история" или се краде! Искаме защита и на славянската култура!

374

Анонимен

преди 5 месеца

Нидерландия е дала руското скитско злато на корумпирана Украйна, да връщаш веднага златото , Зеленски! Крадци и мошеници!

373

Анонимен

преди 5 месеца

Нали ти предложиха мирно споразумение, защо уби преговарящите украинци, бе Зеленски? Сега, след толкова много пролята кръв, не може да искаш същото, руснаците платиха с кръвта си за земята си, украинците, които също са руснаци, също! Украйна е руска територия и най-добре е, да се прибира в Русия и всички да мирясат и има мир!

372

Коментар

преди 5 месеца

Май вече Зеленски нито може да продължи войната нито пък да я спре. Станал е независим, т.е. нищо вече не зависи от него. Сега Бай Дън и Урсула са на мушка и на тях им дуфти да прекратят войната защото ще трябва да се надупят. Осебено Урсула. Затова ще бухат до последния украинец на фронта пък после ще му мислят.

371

Анонимен

преди 5 месеца

Искаме да се създаде закон за защита на славянските езици в Европа и в ООН! Искаме един от официалните езици на ЕС, да бъде руски език(тъй като много от хората в славянските държави го разбират или е близък до техните разговорни езици) или в краен случай, някой друг славянски език! Искаме официална законна защита на славянските езици! Защита и на славянската ни история, която се манипулира, изтрива, заменя с друга фалшива "история" или се краде!

370

Анонимен

преди 5 месеца

Но преди това да си прибере вересиите от страната ни!

369

Надънихте ми очите

преди 5 месеца

Що пишете с главни букви бе?

368

Анонимен

преди 5 месеца

ЗЕЛЕНСКИ, ТИ СИ НАЦИСТ И ИЗВЪРВАШ ГРАБЕЖ И ГЕНОЦИД ВЪРХУ НАСЕЛЕНИЕТО В УКРАЙНА, БУКВАЛНО, РЪЦЕТЕ ТИ СА ИЗЦАПАНИ С МНОГО КРЪВ, НА МНОГО ХОРА И ДЕЦА, ПРЕХВЪРЛИХА ВЕЧЕ МИЛИОН! ОБЕЗКЪРВИ УКРАЙНА, УБИВАШ РУСНАЦИ, ПОЛЯЦИ, УКРАИНЦИ, УБИВАШЕ И КАЗАЦИ И ДРУГИ ХОРА, ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК ОТ РОДА НА ХИТЛЕР, ВЪРВИ СИ, МАХАЙ СЕ, ЗАЕДНО С КИЕВСКАТА ХУНТА И ВЪРВИ НА ПРОЦЕС В ХАГА!

367

Анонимен

преди 5 месеца

КОЛКОТО И ДА ВИ Е СТРАХ, АКО НЕ СЕ ИЗПРАВИТЕ И ЗАСТАНЕТЕ СРЕЩУ ЗВЕРСТВАТА, КОИТО СЕ ИЗВЪРШВАХА В УКРАЙНА ОТ КИЕВСКАТА ХУНТА И ПОИСКАТЕ ПРАВОСЪДИЕ И ПРЕМАХВАНЕ НА ТАЗИ ВЛАСТ, ТОВА ЩЕ СЕ ПОВТАРЯ И ВЪВ ВАШИТЕ ДЪРЖАВИ ВПОСЛЕДВИЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО, ЗАЩОТО ТЕ ЩЕ СЕ СЧТАТ ЗА НЕНАКАЗУЕМИ И ЧЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ФРИВОЛНО ДА УБИВАТ ХОРА И ИЗВЪРШВАТ ГЕНОЦИД, ГРАБЕЖ!

366

Анонимен

преди 5 месеца

В БЪЛГАРИЯ, ЕВРЕИ ИЗВЪРШВАХА ТРАНСПЛАНТАЦИИ ОТ ОРГАНИ НА УКРАИНЦИ, ПРЕКАРВАХА СЕ И ОТКРАДНАТИ УКРАИНСКО-РУСКИ ДЕЦА ОТ ЗАПАДНЯЦИТЕ, ТЕЗИ ХОРА СА ЗАГУБИЛИ ВСЯКАКВИ ЗАДРЪЖКИ, МОРАЛ, САМОСЪЗНАНИЕ, САМОЗАБРАВИЛИ СА СЕ! НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГИ СПРЕ И СИ НАУЧАТ УРОКА, ДА ИМА И РЕАЛНО ПРАВОСЪДИЕ ЗА ТЯХ!