17

Христо Христов

преди 5 месеца

Китай е по-напред от ЕС в озеленяването на енергетиката си, а в германия разрушават ветрогенератори, за да копаят въглищата под тях. Факти.

16

Liberal Criminals

преди 5 месеца

И като се откажат от изкопаемите горива, какво ще правят? Ще се гледат като котараци? Да не са толкова проссти като западна(ла)та либерастия? Какво стана с Германия? От най-великата сила, либерастията я сложи на колене. Затваряха АЕЦ-ове, ТЕЗ-ове, какво ли, правеха вятърни мелници , соларни шитнярници,и накрая какво? Клекнаха и почнаха да си отварят централите. Понеже либерастията е гаранция за упадък. Оказва се че "оризниците" и "хранещите с ръка плъхове в храмовете си" са по-умни от либераста!

15

Факт

преди 5 месеца

Едно е сигурно-няма да се откажат от собствения си интерес, като някои евробудали.

14

тоя пък

преди 5 месеца

За Китай не знам,но цялата промишленост на Индия е на въглища и кокс!

13

Русофил

преди 5 месеца

Как ще се откажат бе? Това означава Русия да изпадне в крайна бедност.

12

ПЕНКО

преди 5 месеца

ЕС С НАТИСК НАД ИНДИЯ И КИТАЙ ---ВИЕ ЯВНО СТЕ "УЧИЛИ" В ХАРВАРД !?!?!?

11

до Я па я...!

преди 5 месеца

"""А с подкрепящите руската агресия , какво ще правим ?"""""" ---- А, де беше 8 години Запада кога укробандеровците безнаказано избиваха гражданското население на Донбас и Луганск? Или си пропуснал изявленията на Меркел, Олланд и Парашенко когато открито заявиха, че са подписали "Мнските споразумения" не за мирно урегулиране на конфлика, а за да спечелят време да се въоръжат и подготвят за така наречения "Хърватски вариант" (твой проблем ако не знаеш значението му).

10

Рендету

преди 5 месеца

И ква е алтернативата на изкопаемите горива???? Вентилатори и Слънчеви панели??? Неъ, с такива "заменяеми източници на енергия" промишленост - Йок, следователно и икономика - Йок, а от там нататък следва ефекта "домино" с всичките му "прелести"!

9

Я па я..!

преди 5 месеца

До Анонимен 5 А с подкрепящите руската агресия , какво ще правим ?

8

Дядо Соци

преди 5 месеца

А не . Никакъв отказ от изкопаемите горива.Братушките от това живеят.Смилете се.

7

Dabe

преди 5 месеца

Абе вие нормални ли сте бе? От три дена къде ви е "зелената " енергия бе ***? Имаме внос на ток при все че ТЕЦовете дънят.С вашите зелени глупости ще сте първите които ще си изгубите работата без ток и интернет.

6

Майстора

преди 5 месеца

Малко по малко, планът е да ни докарат до 1/5 от сегашното потребление на всичко. Във всеки смисъл. Ще пътувате по-малко в пъти. Ще се храните по-малко и с много по-лоши и предимно лабораторни или още по-лоши храни. Ще студувате през зимата и няма да пускате климатик през лятото. ЗЗа "климата" това няма да има никакво значение. Целта е да се вкарат в тесни кошари милиарди хора по света, за да могат свръх-богатите да се наслаждават на живота, без да им се пречкаме. И да им ползваме ресурсите.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Конференцията за климата КОП28 започва в четвъртък в Дубай. В четвъртък във Виена започва и срещата на ОПЕК+, която бе отложена с 4 дни и на която ще се решават 2 главни въпроса. 1.) Съкращаване на сумарния добив на петрол с около 1 млн барела в денонощие; 2.) Пълен отказ за доставки в страните, подкрепящи израелската агресия.

4

Мама Меркел

преди 5 месеца

Европа може да оказва натиск само с задните си части! ЗА НАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ! Европа е кукла на Конци!

3

аа

преди 5 месеца

запада сега ще оправят имигрантите арабески, сега ще видят едни изкопаеми горива едни отпечатъци. тепърва започва

2

Анонимен

преди 5 месеца

От какъв зор Китай и Индия да се откажат от изкопаемите горива? За да направят кефа на изперкалия колективен запад ли? Спрете да мечтаете за световно господство под пиндостански диктат. Не в мина номера.

1

Я

преди 5 месеца

па тоя, натиск щял да оказва на Китай и Индия!? Клоун!