35

Зоро

преди 5 месеца

До Студентка.....Пари имаме чичовото имаме и други работи точно като за 20 годишни приятелки. Най ще те впечатли размера на главата, като бях в затвора 16 топчета и набих и сега е голяма като юмрука ти

34

Издънкова

преди 5 месеца

Дай му на празноглавеца да се натряска с алкохола който го продават на всеки ъгъл и като на това учим младите да не се чудим после какво става по пътищата!На колко места се продава алкохол с разрешението на властите и в противоречие на закона!Паркове градинки в близост до детски заведения пълно с алкохол и цигари!Да не забравя ме че сме на пост за разлика от католиците където чакат измисления дядо коледа от католиците

33

Анонимен

преди 5 месеца

Що им гледате в паниците на хората? Имал -дал. Галена и с пистолет до главата не можеш да ме накараш да я слушам, ама щом ги възбуждат силиконови бабички на плейбек. То обикновено става, че местните мачо-либре с бръснаните глави и татусите "съму госпот мое *** сади" ще ги обрулят, ама си е техен избор. Не е лесно да си глупав.

32

Анонимен

преди 5 месеца

До 42-годишенНаборе, ние сега сме в разцвета на силите си, бре! Пък и вече сме спестили някой друг лев, виж какво ти е отговорила девойката :D

31

Американофил

преди 5 месеца

На нас територията ни трябва, а не индианците ;)

30

Исторически парк

преди 5 месеца

С това поколение до 2040та ще паднем за втори път под турско робство

29

Анонимен

преди 5 месеца

Цинностите на една разпаднала се държавица

28

Анонимен

преди 5 месеца

"студентите винаги са обичали да пият ,но последните 10 г.вече е алкохол с дрога" пробвай спослендите 30. Когаато аз бях студент, не се друсах и 50-100 грама ми беше лимита за седмицата. Тея, детомпиехне мално, бяхме малцинство, а дето не се друсахме, направо се брояха на пръсти. Говоря за 2007-***.

27

До 28

преди 5 месеца

Браво бе ти си направо 100 истински генгстър

26

Студентка

преди 5 месеца

До 29 Пари имате ли ;)

25

Весели времена

преди 5 месеца

Като студент преди 14-15 години, така се бях напоркал в една дискотека, че повърнах върху един дето си танцуваше на дансинга, а той дори не разбра, сигурно е бил по пиян от мен.

24

Анонимен

преди 5 месеца

185лв.с 9 %ддс за печелбарите ,студентите винаги са обичали да пият ,но последните 10 г.вече е алкохол с дрога)

23

беше хубаво

преди 5 месеца

От зората на демокрацията 8-ми декември се празнува по един и същ начин - пиене и купон. За преди това не знам. Та това сега е продължение на онова.

22

Анонимен

преди 5 месеца

За мене има само два празника - 9-ти септември и рождения ден на другаря Путин.

21

Българин

преди 5 месеца

Думата чалга е турска и значи зурна

20

Германец

преди 5 месеца

Българите са турци, слушат турска музика чалга е турска дума

19

Програмист

преди 5 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

18

...

преди 5 месеца

този ден трябва да се закрие. това е дъното, което се случва всяка година на този ден.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Ех, спомени, спомени :) Най-различни 8-ми декември сме имали. От ученик ми върви с мадамите и винаги си намирах по някоя симпатична госпожица. Хубави времена бяха. Мечтаехме за нови коли, за хубави къщи. Ей го на- чисто нови хубави коли, вили, къщи, преуспяхме в живота и карерата. Сега мечтаем дечицата ни да постигнат това, което ние. Както и за един по-добър свят без Русия и подобни терористи.

16

Ранбо

преди 5 месеца

За Галена и 1000 съм давал и пак ще давам! Наздраве!