7

Анонимен

преди 5 месеца

Защо не спрете лъжливата рекалама по телевизията на хомеопатия и безполезни лекарства? Рекламираат по телевизията безполезните и лъжливи лекарства, а крият ефективните и полезните при болест.

6

pb

преди 5 месеца

Ходих у 5 аптеки с хартиена рецепта за антибиотик и всички отсвирват - искат електронна, били ги 'спуквали' от проверки.

5

ТИТИ

преди 5 месеца

Моята лична лекарка за всяка електронна рецепта иска да се ходи при нея , за да се разписвам на хартиен формуляр -редно ли е това ! МЗ да изисква за всички ДЖИПИТА-ЕДНАКВИ ИЗИСКВАНИЯ ?

4

Здравеопазването

преди 5 месеца

Е кръгла Нула. Едно 90% от лекарите гледа на пациентите като ходещи портмонета. Няма никакъв хуманизъм у тях. Станали са алчни. А на пенсионерите гледат като на ненужна вещ. Здравеопазването въобще не е достъпно. То става все по-недостъпна услуга. Едно раждане по ЗК е над 1К. На тази страна не са нужни нито деца, нито хора с опит. Само активните са важни.

3

“Няма да притежавате

преди 5 месеца

Нищо и ще сте щастливи! Мотото на св. Иконом.форум! Каква още искате за да се усетите на къде ни бутат? Електронно здраве-ще ви лекуват наноботи в тялото вкарани по много начини,като вакси,храни,химтреейлл...и т.н БУЛ ШИТ! Пари ще имате но само електронни и ще ги харчите кагато ви кажат и колкото трябва според въглеродните отпечатък(принтирането месо,демек пластмаса и то само когато нее превишете лимита)......,а еничарите които ще го прокарат ги бори дедовия за нас!

2

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

Алчни, злобни, лъжци и крадци . Това сте цялото лекарско съсловие . Хората с реални , трайни заболявания, видими ги оставят без никакви прегледи, а какво остава за лечение и рехабилитация , процедури или обезщетение. За ТЕЛК или ВЕЛК или НЕЛК дума не може и да стане . ТЕЛК, ВЕЛК или НЕЛК се дават само на криминални , лъжци и симуланти , на тези които дават подкупи и безусловно на ромите и хората които живеят в малките градове и села.

1

ПЕТЪР СВЕТИЯТА

преди 5 месеца

НЕ СЕ ТОРМОЗЕТЕ, В РАЯ ИЛИ АДА ЩЕ ВИ ДИГИТАЛИЗИРАТ!!...