220

Б. Попов

преди 4 месеца

До Л.А. Защо постоянно ни повтаряха, че изпълнителя си избира , какво ще изпее?

219

Ели

преди 5 месеца

Поздравления за добрия и смислен текст!

218

Л.А.

преди 5 месеца

Не иска да плаче, като момиче, ама направо реве, като вдовица за ...! Това е шоу, има правила, ти си певец, ти си изпълнител. Какво е това, аз не искам да пея това, аз не искам да пея онова. Един артист трябва да може да прави компромиси и да може да се нагажда към всичко. Ако си толкова добър, хващаш и пееш всичко. Правиш си интерпретацията и така. Той сам си го казва тоя ревльо: " Не мога да губя...". Като те е страх от мечки не ходи в гората!

217

Един Българин

преди 5 месеца

Той е жесток певец - евала. Той е гласът на България за 2023 (и не само) независимо какво казва журЕто. Уникален!

216

Бебо

преди 5 месеца

Журито е трагедия....За женската част - нямам думи. Не зная дали сте слушали как пее Иван Лечев. Аз го чух да пее песен във "Фондацията"....Жив да го ожалиш. Да си държи китарката. Как ще си жури, след като не знаеш как да фразираш, след като нямаш чувство при пеенето...не,не,не.

215

възмутен

преди 5 месеца

Цялата тази суматоха е отвратителен буламач на предатели към Българското,скопени организатори, създадена безочлива пръдня.

214

Анонимен

преди 5 месеца

Верно ли гледате тая боза! Хора, демокрация е и изкарвате добри пари. Платете си 20 лева за кабелна и гледайте качествени неща. Кой иска документалки, има, спорт, рибарство, музикални канали, украински канали, руски канали, англоезични, френски, порно, абе за всекиго по нещо. Хора, 2023 сме! Канал 1, Нова ТВ и БТВ не се гледат в 2023 бе!

213

Анонимен

преди 5 месеца

До Един Българин Не пее добре, не го познавам, пуснах клипове с изпълненията му, за да чуя как пее, човека се напъва, стисква звуковете в гърлото си и не пее с цялото си гърло и възможности, но това може да се оправи и се научи да пее по-добре, не обичам да пея, защото някога насила ме принуждаваше учителя ни по пеене, да му пея в хора, но поне имам що-годе понятие от пеене, включително и на три гласа.

212

теле зрител

преди 5 месеца

Абе човеко!Истината е че не си младеж...нямаш визия и да можеш да пееш няма значение!А най долната манипулация беше като пуснаха по политически причини напред неможещият да пее украинец с отвратителния му руски акцент на отвратително лош английски език!

211

Вижте всички

преди 5 месеца

До кьде води и стига безделнчеството.

210

Един Българин

преди 5 месеца

До nimportequi Не са актуални???? "Високо" на ФСБ ли не е актуален??? Човекът е искал да пее уникални песни, а това че вие нямате никаква музикална грамотност, не се чувствате добре да сте българин си елично ваш проблем. Интересно в Гласът на Франция колко песни на език , различен от френския се изпълняват.... Французите може да са въздух под налягане, но поне имат самочувствие и "не са неразумни юруди и не се срамуват да се нарекат французи"!

209

nimportequi

преди 5 месеца

Много ясно, че няма как да получат правата на всички песни. Той изброява само някакви стари шлагери доста поизтъркани и не са актуални за такова модерно шоу.

208

Жоро

преди 5 месеца

Интересно на какво могат да ги научат така наречените "треньори"!? Ами те самите имат какво да научат от участниците! Това е всяка година, менторите да са по-слаби певци от участниците! Най-жалка е Дара-кога стана певица, та започна акъл да дава!

207

Ивелина

преди 5 месеца

Доста от участниците са с по-добри гласови данни от членовете на журито! Жалка и тъжна картинка са тези, които уж са "треньори", а са по-слаби като изпълнители от участниците! Предаването девалвира с всяка година!

206

Анонимен

преди 5 месеца

Да изкрещиш, да напъваш стискайки гърлото си или да издадеш отворен напевен и правилен звук, са две различни неща, другарю.

205

Анонимен

преди 5 месеца

Този не пее добре, стиска си гърлото и се напъва при произвеждането на звуците, няма ли някой, който да го научи как се прави?

204

Анонимен

преди 5 месеца

Конкурс за надвикване . Ужас . Изхвърлиха стойностните изпълнители на български песни и оставиха тези дето им се късат жилите от викане. . И журито като започне да ахка и пъшка от възторг по този ( нали са европейце де ) стил са ми много смешни .

203

Анонимен

преди 5 месеца

До Лошо Това е израз на "свобода", "демокрация", "гласност" и "право на свое мнение" по американски. Така е в колониите - само господарите имат право на собствено мнение. Само не знам тези, които вярваха на колонизаторите дето ни будалкаха с тези неща, докато "гордите европейци" скачаха по площадите като стадо маймуни. Сега не скачат, защото на главите са ни седнали западните господари и ни налагат "демократична" цензура.

202

Лошо

преди 5 месеца

Опитвам се да постна 2 думи: едната означва разговорното определение на нашите *** сънародници признато в цял свят и не съдържащо нищо обидно, а другата е обикновеното наименование на човек който управлява сайт. Както виждате отдолу и двете за замаскирани или както там се казва. Такива ограничения и човека с мустачките и свастиката не е налагал. Просто се замислете как ни дресират!

201

до 210

преди 5 месеца

До Истината болиКакво общо има владеенето на чужд език с патриотизма? Кой е виновен, че английските песни са най-слушани? Ми дай да караме само на "Една българска роза" и "Сън сънувам"/прекрасни песни между другото/. Да сме направили нещо като Горан Брегович и да ни слуша цял свят и то на ***, ама ние само преработваме и то недодялано...Айде малко успокойте топката активистите и се огледайте къде сте...