35

Анонимен

преди 6 месеца

Хутите да обяснят на другаря Ким, че е безполезно да се репчи с кьопавите си ракети. Те изстреляха 6 броя балистични ракети съвместна направия на Иран и КНДР със спонстворството на Русия и всички изпадаха в Червено море на 1000км от Израел.

34

Анонимен

преди 6 месеца

До ТОНКИНСКИЯТ ЗАЛИВ E да, едва ли работиш в кравеферма. За там преполагам се изисква известна сръчност и мисловен процес!

33

ТОНКИНСКИЯТ ЗАЛИВ

преди 6 месеца

До Анонимен 32 "До ТОНКИНСКИЯТ ЗАЛИВ Що бе, ти къде живееш?" __ ЖИВЕЯ В СЪЩАТА ДОЛИНА, НО НЕ РАБОТЯ В КРАВЕФЕРМА... ОСВОБОДИ НАПРЕЖЕНИЕТО - "ТРЕВАТА Е ЗЕЛЕНА,ВОДАТА Е СТУДЕНА..."

32

Анонимен

преди 6 месеца

До ТОНКИНСКИЯТ ЗАЛИВ Що бе, ти къде живееш? Искам да кажа, къде се намира кравефермата в която работиш?

31

Circled White Star

преди 6 месеца

След чaлмите/израел, коя юе бъде следващата невъзможна война която раша ще започне чрез прокси за да разсее "запада" от рашкия резил в украйна?... + ким/корея, - картофения цар/полша.

30

ТОНКИНСКИЯТ ЗАЛИВ

преди 6 месеца

ПРОСТИ ИМ ГОСПОДИ ТОВА, ЧЕ СА ПРОСТИ И ПЪРВОСИГНАЛНИ - НЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ ЖИВЕЯТ В ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРООСТААЦИИИ!!!

29

Анонимен

преди 6 месеца

До До Анонимен 28 Добре де. Ивинявай! Не си хомосексуалист, а гей! Така по-добре ли е?

28

Анонимен

преди 6 месеца

До До До 8 Ти кога си бил за последно в СК и знаш как е? Е, разбирам омразата ти до някъде - там не харесват хомосексуалисти. Простено ти е!

27

До До 8

преди 6 месеца

"В цивилизованите страни не пускат просто така, както това се случва в Европа с "бежанците" !" - трябва наистина тотално да си изплискал легена за да нарече държава в която могат буквално да те убият ако не плачеш на годишината от смъртта на вожа или ако гледаш/слушаш западни филми и музика, цивилизована. Щото е много цивилизовано ако се опиташ да минеш през границата да те убият, а ако случайно успееш - да ти затворят цялото семейство в трудови лагери. Марш в цивилизованата СК бе, що си тук?

26

Анонимен

преди 6 месеца

До ТОНКИНСКИЯТ ЗАЛИВ Не мога да чета чужди мисли! Още по-малко несвързани като твоите. Пишеш, цитирам те буквално ,,ОМРАЗНИТЕ СЕВЕРНОКОРЕЙЦИ''. Така че не бягай от конкретни въпроси, опитвайки се да изместиш темата. И то като демонстрираш съмнителни познания по история. И кого се опитваш да впечатлиш използвайки английски думи? Това го остави за съселяните си, дето от паланката не са излизали! Аман от иженер Ga нев ци!

25

ТОНКИНСКИЯТ ЗАЛИВ

преди 6 месеца

До Анонимен 21 "ДО ТОНКИНСКИЯТ ЗАЛИВ И какво лично на тебе са ти направили хората от СК?" __ АБСОЛЮТНО НИЩО, НО МЕ УЧУДВА ФАКТА, ЧЕ НЕ СХВАНА ПОСЛАНИЕТО - А ТО Е МНОГО ПРООСТО (VERY SIMPLE) - ПЪРВО: СЪБИТИЯТА В ТОНКИНСКИЯ ЗАЛИВ СА ПРЕЛЮДИЯТА КЪМ ВОЙНАТА ВЪВ ВИЕТНАМ, ВТОРО: ЧИЧКОТО САМ Е ИРОНИЧНО НАЗВАНИЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ, ТРЕТО: КАКТО ВЪВ ВИЕТНАМ, ТАКА И В СК ВОЙНАТА МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ САМО ЧИЧКОТО САМ, КАТО ЕДИН СЪВРЕМЕНЕН ГОЛИАТ ВЪЗПРАВИЛ СЕ СРЕЩУ ДРЕБНИЧКИЯТ ДАВИД - СК. КАКВО ТУК Е НЕЯСН

24

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 22 Те едни живеещи в пещери и обичащи козите неграмотници сритаха задниците на САЩ, та щели на Ким шамари да ударят! Сме6ник!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Как върви контраофанзивата някой знае ли ?

22

Анонимен

преди 6 месеца

Ще плющят шамари по надутите бузки на председателя Ким. Атомното оръжие няма да му спести боя.

21

Анонимен

преди 6 месеца

До ТОНКИНСКИЯТ ЗАЛИВ И какво лично на тебе са ти направили хората от СК? Минали са нелегално границата ни и са се окачили на социалната ни система ли? Или са ни накарали да си затворим блоковете на АЕЦ и да унищажим селското си стопанство? Или ни карат да плащаме огромни вноски за членство в някакви съюзи? Или пък са ни корумпирали цялата правораздавателна система? Или някой от СК открадна парите от КТБ? Или Ким с български пари си купи къща в Барселона?

20

Анонимен

преди 6 месеца

До 13Киртак непоръбен, заминавай там, да видиш колко е хубаво. За Интернет само ще мечтаеш, бая трева ще изпасеш!

19

Анонимен

преди 6 месеца

До До "Едва ли&quo Типично за ш0р0соид с нетрадиционна сексуална ориентация. От безсилна злоба пред фактите се преминава на лични обиди. И то анонимно - типично за страхливците! И да, факт - даже и едни македонци не ни броят за хора! За други да не говорим!

18

ТОНКИНСКИЯТ ЗАЛИВ

преди 6 месеца

КОГА ЧИЧО САМ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА С ОМРАЗНИТЕ СЕВЕРНОКОРЕЙЦИ???...

17

До "Едва ли&quo

преди 6 месеца

Писна ми от негативни псевдо мнения на инфантили, които се опитват да изграждат чувство на малоценност в обществото ни. Едноклетъчно тръгнало да определя качествата на българите и да дава оценки - ти самият не си българин, така че бегай у блатная!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Е, всеки, който не е прилепен към разни демократични сороски организации, ще трябва с всички сили да се напинем да го изкараме агресор. Струпвали войски? Ще ги нападнат? Ще ги измъчват като в светата цивилизована инквизиция? Ще им изгорят книгите? Ще ги гилотинират по най-демократичен френски начин? Божиии, не ми се мисли какво могат да им сторят на южнокорейците, ако вземат пример от западните изтънчени начини да се разправят с неприятелите.